2777
2789
عنوان

دوستان خواهشا مثل یه خواهر کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 114 پست
عزیزم مثل یه خواهر بهت میگم تا این حدی که شما گفتی .. شما مقصر هستی . من اگه شوهرم همچین کاری می ...

زمانی گفته شما درسته که تو یه خونه باشن .نفقه بده . حامی باشه . نه الان که فقط ظاهرا یه اسمه تو شناسنامه .از مردی و همسری فقط امرو نهی و قهر ازش برمیاد نه اداره همسر و نه تامین یه زندگی.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان ۳۰ سالشه. من تو خونه بابام خیلی ازادی داشتم ولی به خاطرش از خیلی خاسته هام گذشت کردم و سعی کردم زندگیم رو حفظ کنم جوری ک نه قربانی باشم نه اینکه خودسر باشم. در کل ازش خیلی حساب میبرم واقعا خودسرانه نرفتم سفر جندین و چندبار ازش پرسیدم و رضایت داد. الان من چیکار کنم؟ درست تزین کار چیه؟ مشکل اینه اهل گفتگو نیست چون خیلی غده مثلا اگ گفت یک کلام جدا بشیم دیگه حرف همونه.نمیاد باهم حرف بزنیم سنگامونو وا بکنیم چون فقط و فقط منو مقصر میبینه خیلی هم زبون دراز و حاصر جواب جواب هرچ بگم جوری جواب میده ک دیگ دهنم بسته بشه در حالی ک میدونم حرفش درست نیست. مشکل اینه از هیشکی حساب نمیبره حتی مامانش

من دوست دارم عاقلانه تصمیم بگیرم. اون ک اصلا اهل حرف و مذاکره نیست. من همین الان ک بیاد راحت میتونم ببخشمش اما اون گذشت نمیکنه چون منو ۱۰۰% مقصر میبینه. هییییچ هزینه ای برام نمیکنه و همه هزینه هام با بابامه خودشم قبول داره اینو ولی موقع اجازه گرفتم من میشم زن اون. من میتونم خوبیاشو پا بدیاش بدارمو ببخشمش اون بد تا میکنه. شما باشین جیکار میکنین؟ 

دوستان ۳۰ سالشه. من تو خونه بابام خیلی ازادی داشتم ولی به خاطرش از خیلی خاسته هام گذشت کردم و سعی کر ...

عزیزم به نظرم حتی اگه با همچین آدمی ازدواج هم بکنی

هر از چند وقتی سر یه چیزی چزونده میشی و باید کوتاه بیای، یا مثلا دم رفتن خونه اقوام و فامیلت ایشون لج می کنه و نمیذاره بری یا خودش نمیاد

اگر این توان رو در خودت می بینی که یک عمر زیر بار بری و حرف زور بشنوی خب ادامه بده

ولی اینو بهت بگم الان جدا بشی درد و رنجش خیلی کمتر از چندساله دیگه هست که با یه بچه بخوای سر موندن و نموندن تصمیم بگیری اونموقع زخم زبون اطرافیان هم بیشتره

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

الان بذار چند روز بگذره

به اندازه کافی خودت و پدر و مادرت جلوش کوتاه اومدین پس دیگه بیش از این خودتونو سبک نکنید

بگذار چند روز بگذره 

اگر خبری نشد پدرتون از پدرش بخوان که تکلیف شما رو مشخص کنن و اگه خواسته ش جداییه 

مرد و مردونه پای درخواست جداییش بمونه و بره درخواست طلاق بده

نه اینکه  زرنگی کنه بشینه تا شما برین درخواست بدین

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

الان بابام باهاش صحبت کرده گفته اون باید به من زنگ میزد تو سفر کلا منو مقصر کرده گفتم بابا من بد من مقصر خوب تو مردونگی میکردی بهم یه زنگ میزدی. حتی ۱ هزارتومنی نذاشت کف دستم. خیلی کم میذاره برام ولی توقع خودش بالاست.

منم اصلا طلاقو پیشنهاد نمیکنم . برو پیش مادرش و باهاش هماهنگ کنید مجبورش کنه برید مشاوره 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
الان بابام باهاش صحبت کرده گفته اون باید به من زنگ میزد تو سفر کلا منو مقصر کرده گفتم بابا من بد من ...

خب مگه زنگ نزده بودین از قبل

بگین وقتی زنگ می زنیم جواب نمیدی

حتی احترام پدرتون هم نگه نمیداره و جواب نمیده دیگه چه زنگی چه تماسی؟ 

الان بذار چند روز بگذره به اندازه کافی خودت و پدر و مادرت جلوش کوتاه اومدین پس دیگه بیش از این خودت ...

مشکل اینه بابا نداره.

میدونم پا طلاق هم بره یک ریال هم بهم مهریه نمیده در حالی ک من براش کم نذاشتم و کاملا زتش بودم و در اختیارش. از اینا دلم میسوزه الان ک حداقل ب حرمت رابطه های خوبی ک تو خونه خودمون براش محیا کردم هم نمیخاد ی بار اون کوتاه بیاد

از کی حساب میبره اونو واسطه کنید نه برای گذشت کردن .برای سرویس کردنش خخخخ

ببین من نمی دونم مدل شوهر شما چه جوریه

ولی یه سری مردهای غلدر و غد هستن که به لحاظ روانشناسی هرچی جلوشون کوتاه بیای

بیشتر سرت غلدر بازی در میارن

و جلوشون باید مثل خودشون در اومد

و حمله شون رو با حمله جواب داد تا ساکت بشن

بازم میگم من مدل همسر شما رو نمیدونم 

ولی اگر جزو این دسته باشه

هرجی خودتون و خانواده تون جلوش بیشتر کوتاه بیاین و بیشتر احترام بذارین و بیشتر منت بکشین

بیشتر جری و طلبکار میشه

زمانی گفته شما درسته که تو یه خونه باشن .نفقه بده . حامی باشه . نه الان که فقط ظاهرا یه اسمه تو شناس ...

اسم تو شناسنامه یعنی همسر قانونی .

شما از کجا می دونی که داره و خرج نمی کنه ؟؟!!

در ضمن ما خانوم ها هم امر و نهی و زور گویی می کنیم و قهر می کنیم ، والله شوهر من اونقدر خوب و مهربون هست و زبانزد هست ، اگه این کار رو باهاش می کردم اینطور با آرامش باهام برخورد نمی کرد!!

و استارتر  البته که هیچوقت نباید غرور و شخصیت مرد که همه چیزش هست رو خرد بکنیم ، اگر هم خرد کردیم خیلی طول میکشه دلش رو به دست آورد و واقعا باید با صبر و محبت و احترام جلو بری تا بلکه همه چیز درست بشه .

و اگر هم خیلی آدم بدی هست !! پس خودت رو معطل نکن و با حرف دوستان پیش برو.

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
منم اصلا طلاقو پیشنهاد نمیکنم . برو پیش مادرش و باهاش هماهنگ کنید مجبورش کنه برید مشاوره 

مامانش جواهره ماهه ولی شوهرم حرفشو نمیخونه. من حودشو زندگیمو دوست دارم همیشه من گذشت کردم و ماست مالی کردم کم گذاشتناشو غده نه مشاوره میاد نه حرف کسیو میخونه. با من خوبه دوست داره ولی نه زن داری و بدست اکردن دلمو بلده نه توان مدیریت شرایط بد و بحرانی مثل الانو داره فقط غد بازی

مشکل اینه بابا نداره. میدونم پا طلاق هم بره یک ریال هم بهم مهریه نمیده در حالی ک من براش کم نذاشتم ...

کاملا هم در اختیارش بودین به به. دیگه چی میخواد بهتر از این

اجازه تون باید دست اون باشه روابط جن سیش مهیا باشهه

اونوقت خرج و مخارج زندگیتون رو بابای شما بده

و ایشون هر وقت دلش میخواد بامبول جدید در بیاره

مهریه هم دست اون نیست

اگر دیدی جدی سر درخواست طلاقشه

پیشاپیش شما درخواست مهریه بدین

که بفهمه دست بالای دست بسیار است