2777
2789
عنوان

دوستان خواهشا مثل یه خواهر کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 114 پست
خوب الان دادگاه حق رو به اون میده میگه نباید بدون اجازه همسرت میرفتی

من کاملا با اجازه اون رفتم حتی مامانش هم میگفت اون که خودش اجازه داد. داره بهونه میگیره. انتظار داشت من هی میامش میدادم و دلشو بدست میاوردم ولی واقعا اون مقصر بود. من توان گذشت و بخشش دارم اون داره بد تا میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر بدحسابیش سرویس طلامو فروختم خودم سر همین ۱ماه باهام قهر کرد ولی نداشتم خانوادم بفهمن. نخاستم خوبیاشو نادیده بگیرم. خوبی هم داره ولی تا وقتی ک کاملا رامش باشم. دوستم داره دوسش دارم اما بلد نیست تو دعوا مدیریت و گذشت کنه. بازاری هست و تو خونه هم کسی رو حرفش حرف نزده واس همین میخاد همیشه اون رئیس باشه

سر بدحسابیش سرویس طلامو فروختم خودم سر همین ۱ماه باهام قهر کرد ولی نداشتم خانوادم بفهمن. نخاستم خوبی ...

سر بدهکاری اون سرویست رو فروختی؟😲

عاشق خدایی هستم که میدونه گناهکارم ولی بازم دوستم داره❤
من میدونم دردش اینه چرا من هی بهش پیام ندادم و خودم باهاش اشتی نکردم. طاقت قهر نداره ولی فقط از من ا ...

چندسالشه؟ بنظرمیاد خیلی بچگانه فکرمیکنه

سر بدحسابیش سرویس طلامو فروختم خودم سر همین ۱ماه باهام قهر کرد ولی نداشتم خانوادم بفهمن. نخاستم خوبی ...

عزیزم رفتار شوهرت درست نیست و وقیحانه هست اما تو هم اشتباهاتی داشتی با این طور مردها باید باسیاست بیشتری حرف بزنی باید خواسته خودت رو بذاری تو دهن اون حالا این کار روشهای مختلف داره.

نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"

عزیزم مثل یه خواهر بهت میگم تا این حدی که شما گفتی .. شما مقصر هستی .

من اگه شوهرم همچین کاری میکرد خیلی از دستش ناراحت می شدم ..حتی اگه قبلا گفته باشم هم بازم باید با من هماهنگ می کرد و احساسم رو نسبت به رفتنش می پرسید ، اگه تلفن ج نمیدادم می فهمید که ناراضی ام و اصلا نمی رفت حتی شده سر کوچه ...

بد حسابی شوهرت با پدرت هم یه مسئله دیگه هست شما نباید زیاد دخالت کنید ..(البته اگه شوهرت وضع مالی اش بد باشه حق داره و به بد حسابی ربطی نداره ) 

دیگه هم از این به بعد نه پول بدید نه منت بذار ..

مگه شوهرت چلاق هست!! که با ایشون نرفتید زیارت و با برادرتون رفتید ؟؟!! هر چند ویلچر نشین ها هم میرن زیارت😒

شما دقیقا شبیه همون مردانی هستید که سرخود با خانواده شون می گردند و احترام و ارزشی برای خانومشون قائل نیستند .

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
عزیزم مثل یه خواهر بهت میگم تا این حدی که شما گفتی .. شما مقصر هستی . من اگه شوهرم همچین کاری می ...

استارتر ناراحت نشو ولی موافقم😞

شما مگه براي خروج از كشور اجازه محضري شوهر نداشتين

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
من میدونم دردش اینه چرا من هی بهش پیام ندادم و خودم باهاش اشتی نکردم. طاقت قهر نداره ولی فقط از من ا ...

تازه در این شرایط و با اطلاع از رفتار و احساسش گذاشتی رفتی خارج از کشور !!!😐

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
عزیزم مثل یه خواهر بهت میگم تا این حدی که شما گفتی .. شما مقصر هستی . من اگه شوهرم همچین کاری می ...

نه دوستم من ب خیلی ازش حساب میبرم و کاملا از مدتها قبل باهاش هماهنگ کرره بودم تا صبح روز رفتنم هم باهاش هپاهنگ بودم ولی وقتی اون دم رفتن ک من بلیط گرفتم و همه چیو اوکی کردم جواب نمیده باید چیکار میکردم؟ اینکه میشه زور گویی. خورش نخاست بیاد ولی کاملا رضایت داد من برم همه هم شاهد بودن. این نارضایتی بهانش هست وگرنه یک کلام میگفت نه منم کاملا قبول میکردم

عزیزم به نظرت چقدر میتونی با آدمی که حتی وقتی خودش مقصره از تو انتظار داره همیشه پیش قدم بشی زندگی کنی...؟؟؟

چقدر میتونی طبق نظرات آدمی که همیشه خودش رو حق به جانب میدونه زندگی کنی

زندگی دو کفه ی ترازوعه وقتی میتونید با آرامش زندگی کنید که نه تو سنگینی کنی نه اون اگر یه وقتایی بالا پایین شد عیبی نداره اما نه همیشه..

به همسرت پیام بده که میخوای ببینیش و اگر قراره این رابطه تموم شه باید حرفات رو بزنی وقتی رفتی ببینیش تمام حرف دلت رو بهش بزن بی انتظار بی عصبانیت و بهش بگو که تو زنی و حمایت از طرف اون باید باشه نه از طرف تو...

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏