2777
2789
عنوان

گربه ام فوت کرد دیشب

83 بازدید | 5 پست

دو روز اسهال استفراغ گرفت هیچی نمیخورد  پیش مادرم بود دو روز ازم پرسید چی بخرم قرار بود بره واسش دارو بخره ، نرفته گفت فردا میرم 

دیشب زنگ زد گفت حالش خیلی بدِ میگم برو دارو بخر چرا نرفتی داد بی داد میکنه ! همش میگی چرا نرفتی خسته ام ! بعد بچم فوت کرد 

میگم گربه نیار میاره خب وقتی میاری همه مسئولیتاشم باید به عهده بگیری گربه فقط روزای خوب بازی کردن نداره مریضی هم داره ناخوش احوالی هم داره نباید بهش بی تفاوت بود و حداقل ترین کار دارو رفت خریدنه که اصلا نمیکنه طفلک دیشب تموم کرد 😭💔

آخخخخی عزیزم. خیلی بده. 

البته اینم بگم. ما هم دوتا گربه داشتیم. یکیش اسهال استفراغ داشت با دارو و دکتر و حتی سرم هم خوب نشد دوبار هم بردیم. مُرد خیلی غم انگیز بود. کلی گریه کردیم

ولی یکی با دوبار  اولین بار بردیم دکتر بدتر شد.  دومین بار با سرم بهتر شد. گفت بدنش کم آب شده بود

باز خوبه گربه ت دوروزه مُرده طفلک. زیاد زجرنکشیده

مال ما چهارروز حالش بد بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خوب اگه دکتر می بُرد شاید عذاب وجدانت کمتر می شد.

کلا بچم خیلی عذاب کشید از بچگی فقط مریض بود و ضعیف 💔😔

اصولا گربه هامو خود درمانی میکنم و خوب میشن این بدشانس من پیشش نبودم مامانمم دلشو نداره حتی حالش بد میشه وقتی میبینه ی گوشه افتاده 

نمیدونم عمربچم تا همینجا بوده