2777
2789
عنوان

شوهرم میگه چرا چشماتو از بین بردی

213 بازدید | 3 پست

ما یکساله ازدواج کردیم دوسال عقد بودیم بعد ازدواج  همسرم یه آدم دیگه شد خیییلی اذیتم کرد و اشکمو درآورد حتی ناراحتی قلبی گرفتم و یمدت دارو مصرف کردم 

حالا بهترم ولی چهرم شکسته شده و زیبایی قبل رو ندارم ، قبلا فوق العاده زیبا بودم 

حالا همسرم به روم میاره ک چهرت کمی از معمولی بهتره قبلا دزدیدنی بودی 

چقدر گفتم گریه نکن غصه میخوردی نهایت پوستت خراب میشد بعد با جوانساز و ... اوکی میشد تو با گریه چشماتو کوچیک کردی تو چهره چشم باعث زیباییه و .... 

واقعا نمیفهمه ک خودش باعث شده ؟ طلبکارم هست 😐

هیجوره درکش نمیکنم یکی زمز گشایی کنه چطور انقدر پروعه

میخوای باز ی مدت دیگ از عمرت رو پای این حرفاش غصه بخوری؟؟

فدا سرت که شده بهرحال سنت هم بالاتر رفته هرکسی هم باشه تغییر میکنه

تو بهتره مشکلات چهره و اندام اونم بزنی توسرش و تاکید کنی که هرکسی ممکنه سال به سال حتی تغییر کنه!

و بهش بگو دکترم گفته نباید غصه بخورم و استرس داشته باشم  پس سعی کن رفتارتو درست کنی و کمتر چرت بگی

ضمنا حال خوب در چهره پیدا میشه.

بی تفاوت باش اینجور ادم ها هر بار با یچیزی ازارت میدن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

میخوای باز ی مدت دیگ از عمرت رو پای این حرفاش غصه بخوری؟؟فدا سرت که شده بهرحال سنت هم بالاتر رفته هر ...

ولی تو یکی دوسال ک آدم انقدر تغییر نمیکنه 

بنظرت قصدش از این حرفا آزارمه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی تو یکی دوسال ک آدم انقدر تغییر نمیکنه بنظرت قصدش از این حرفا آزارمه؟

خودت  میگی غصه و گریه زیاد داشتی اینا هم مزید بر علت شده و شاید خودمون متوجه نشیم ولی بقیه متوجه تغییراتمون میشن .

بله صد در صد 

و مدتی هم با این روش اذیتت میکنه و تهش می بینی از تو یه ادم افسرده با اعصاب ضعیف مونده 

کاملا جلوش اعتماد به نفس داشته باش بگو بنظرم که خیلی بهتر و  جا افتاده تر شدم یا مثلا به پوستت رسیدگی کن در غیابش و بگو پوستم بهتر هم شده 

زبون یه تیکه گوشته شما هم اگر موافق حرفاش باشی کم کم ضعفت دستش میاد اون هرچی گفت تو بگو اینطوری نیست بقیه ک میگن خیلی بهتر شدی.

کم کم تو ذهن اونم میره 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗