2777
2789
عنوان

تجربه من از تزریق کورتون به بینی 😊✅

37633 بازدید | 40 پست

سلام دوستان من ۶ ماه بعد از عمل بینی تزریق کورتون انجام دادم و خیلی درموردش تحقیق کردم ولی نتونستم از تجربه شخصی کسی استفاده کنم گفتم تاپیک بزنم شاید کمکی بشه به ادم هایی مثل من

من خیلی میترسیدم ک برم کورتون بزنم تا ورم بینیم بخوابه چون میگفتن جاش میمونه و فرو رفته میشه ولی بعد از اینکه دوستم رفت تزریق کرد و دیدم اصلا ن جاش مونده و ... و خیلی دماغش کوچیک شده تصمیم گرفتم منم تزریق کنم قبلش بگم ک دکتر من گفت ک به کورتون نیاز داره بینیم چون ورمش زیاد بود و بینیم گوشتی پس خودتون اصرار نکینید ک براتون تزریق کنن

قبل از تزریق کرم بی حسی زدن خیلی درد نداشت درحد چند ثانیه بعدش یکماه باید چسب بزنید حتما مراقبت خاصی نداره و تا یکماه کامل نشون میده خودشو روزای اول هم بیشتر ورم میکنه 

باز سوالی داشتین درخدمت ام😁😁

بینی گوشتی بدون عمل هم میشه تزریق کرد؟ هزینه هاش چجوریه؟ تا چ حد جواب میده؟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تقریبا 6 ماهه عمل کردم نوکش خیلی گوشتیه هنوز... واسه شما بعد از یک ماه که کورتون زدین قشنگ کوچول ...

بله واقعا تاثیر داره 

حتما پیش دکتر خودتون ک اگه بهش اعتماد دارین تزریق کنین اگه مارک کورتون و کسی ک تزریق میکنه خوب باشه نتیجه عالیه

از چند نقطه تزریق کردن و اینکه باعث کج شدن یا ایرادی تو بینی ک نشد منظورم اینه فرم بینی رو عوض کنه من ۵۰ روزه عمل کرم شکل شو خیلی دوست دارم ولی ورم ش زیاده میترسم بزنم شکلش خراب بشه

نه عزیزم بدون عمل نمیشه فکر نکنم چون کار کورتون کم کردن ورم و چسبودن دوباره ی پوست ب بافت گوشته

بعضیا میگن تاثیر کورتون واسه زیر ۶ماه هست باز بعضیا میگن نه صبرکنید و درنهایت بعد یکسال کورتون رو بزنید منم الان ۶ماهم شده و خیلی ورم داره نوکش درواقع یه سمتش بیشتره

بتظرت دیگه تاثیری نداره کورتون بزنم؟همچین چیزی درسته اصن؟

بعضیا میگن تاثیر کورتون واسه زیر ۶ماه هست باز بعضیا میگن نه صبرکنید و درنهایت بعد یکسال کورتون رو بز ...

ن عزیزم کورتون ربطی به زمانش نداره اگه واقعا ورم باشه هر زمان میشه تزریق کرد ولی مثلا بعد دوسال یا سه سال مشخص ک ورم نیست اما بینی های گوشتی معمولا تا دوسال ورم دارن 

اگه ب دکترت اعتکاد داری برو تزریق کن و باهاش درموردش صحبت کن