2777
2789
عنوان

دوستان خواهشا مثل یه خواهر کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 114 پست
اسم تو شناسنامه یعنی همسر قانونی . شما از کجا می دونی که داره و خرج نمی کنه ؟؟!! در ضمن ما خ ...

خوب من باید چیکار میکردم؟ من ک تا لحظه اخر باهاش هماهنگ بودم. خودش جواب نداد خودش نخاست حتی تلفن بابامم جواب نداد

مامانش جواهره ماهه ولی شوهرم حرفشو نمیخونه. من حودشو زندگیمو دوست دارم همیشه من گذشت کردم و ماست مال ...

می خوای دوست نداشته باشه؟ 

خب همیشه شما کوتاه میای

همه جوره بهش سرویس میدی

کمبودهای مالیشو رفع و رجوع می کنه

تو دعواها شما منت میکشی

کدوم مردی بدش میاد زن این مدلی داشته باشه؟؟ البته صرفا برای رفع نیازهاش

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم تو شناسنامه یعنی همسر قانونی . شما از کجا می دونی که داره و خرج نمی کنه ؟؟!! در ضمن ما خ ...

کسی که از پدر زن عقدیش قرض میکنه و بد حسابیم میکنه مطمئن باش اونطور که باید سرپرستی نمیکنه و نفقه عم نمیده .یک کم  دقت لطفا . الانم حرف طلاق نیست حرف قلدری و بی شخصیتیه .از الان باید جلوشو گرفت وگرنه چند وقت بعد با یه بچه این روزا تکرار میشه اونم شدیدتر 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
کاملا هم در اختیارش بودین به به. دیگه چی میخواد بهتر از این اجازه تون باید دست اون باشه روابط جن سی ...

اون خودش بازاریه و وکیل داره به راحتی کاری میکنه ک ۱هزاری هم مهریه نده من خوب میشناسمش. وقتی بخاد اذیت کنه خیلی خوب راهشو بلده. الانم خیلی حق به جانب جواب بابامو داده. خیلی بده ک حرف به خانواده ها کشید دیگه حرمتا به راحتی شکسته میشه مخصوصا ک مامانم خیلی دل خوشی ازش نداشت.

خوب من باید چیکار میکردم؟ من ک تا لحظه اخر باهاش هماهنگ بودم. خودش جواب نداد خودش نخاست حتی تلفن باب ...

اینو بگو .

صبح گفته برو .عصر جواب نداده .شمام نباید میرفتی چون از راه دور شوهرته ؟ 

اینجا پدرو برادرت هیچ کارتن ؟ 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

عزیزم همسرش تا دم سفر ابراز رضایت کرده

ایشون بلیط گرفته تدارک دیده

حالا دقیقه آخر که غدبازی شوهرش گل کرده

حق داره بزنه زیر کاسه کوزه مسافرت ایشون که با رضایت صد درصدی خودش بوده؟؟ 

نا سلامتی آدم بالغن

بچه که نیستن از این ادا اصولا در بیارن

زن یا مردی که بخواد از این اداها در بیاره هنوز از نظر من به بلوغ عقلی کامل برای ازدواج نرسیده

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

کسی که از پدر زن عقدیش قرض میکنه و بد حسابیم میکنه مطمئن باش اونطور که باید سرپرستی نمیکنه و نفقه عم ...

الله اعلم..

والله من نمی تونم چند سال بعد ایشون رو پیشگویی کنم!!

پدر زن نمی دادند.

دقت !! کنیم که تموم رفتارها دو طرفه هست و هر عملی عکس العملی داره .

شما که دقتتون بیشتر هست!! راهنمایی کنید انشاءالله که استارتر موفق بشند.

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها
اون خودش بازاریه و وکیل داره به راحتی کاری میکنه ک ۱هزاری هم مهریه نده من خوب میشناسمش. وقتی بخاد اذ ...

بازم توکل به خدا کن .چند روز صبر کن شاید عصبانیتش فروکش کنه و ان شالله دلش تنگ شه .بعدم فکر کن با کمک مادرش یه واسطه پیدا کن و جلو برو بلکم سر عقل اومد

می خوای دوست نداشته باشه؟  خب همیشه شما کوتاه میای همه جوره بهش سرویس میدی کمبودهای مالیشو ر ...

وقتی اومد خاستگاریم من دوستش نداشتم اون ۲ماه ب پام موند تا بهش علاقمند شدم. همه بدییش تو این خلاصه میشه ک حق به جانبه و نمیخاد یک درصد هم خودشو مقصر بدونه‌. منی ک اینهمه دوستم داشتو الان دشمنی میبینه ک از اول هم دوسش نداشتم!

وقتی اومد خاستگاریم من دوستش نداشتم اون ۲ماه ب پام موند تا بهش علاقمند شدم. همه بدییش تو این خلاصه م ...

من جای توبودم ب هیچ عنوان نه زنگ میزدم نه پیام تا خودش منت کشی رو یاد بگیره 

💞خدایا عاشقتم💞

انسان عاقل اونیه که اگه طرف مقابلم خطا کرد عکسالعملش حرف زدن باشه نه جواب ندادن و قهر .مثل مرد ح ف میزد و میگفت نرو .

الانم مثل آ دم جواب بده نه اینکه ادا اصول در بیاره .همیشه نباید بیان پابوسیش و اونم وقیح تر شه که 

از این ناراحتم ک اون اینقد با قدرته تو حرف زدن و منو خانوادم مخصوصا بابام ک ادم کم سر و زبونیه نمیتونیم جلوش درست حرف بزنیم و اون درسته هممونو قورت میده. من اونو رندگیمو دوست دارم اما نمیتونم این حق به جانبی مطلقشو تحمل کنم. جالب اینه اخرسم بدهیشو نداده به بابام هنوز. تا این حد ازمون حساب نمیبره و براش مهم نیس. راحت میگه خوب نداشتم. مشکل مالی داره ولی اگ بخاد ی پولو جور کنه از زیر زمینم شده میتونه چون دیدم ک میتونه ب شرطی ک براش مهم باشه 

عزیزم همسرش تا دم سفر ابراز رضایت کرده ایشون بلیط گرفته تدارک دیده حالا دقیقه آخر که غدبازی شوهرش ...

خیلی از آقایون از ترس قضاوت اطرافیان خیلی حرکات نمایشی انجام میدن تا خودشون رو لارج نشون بدن !! 

اینجور مواقع خانوم ها باید زرنگ  باشند و با شناختی که از همسرشان و روحیاتش  دارند پیشگیری کنند .

و بدونن که اگه همسرشان رو در عمل انجام شده قرار بدن خودشون بعدا دچار مشکلات میشن.

همه چیز که قانون نیست ، رضایت قلبی و احساس مهم ترین بخش زندگی زناشویی هست .

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها

کلا یک کلام بگو طلب داره از همه مالا و جانا