2777
2789
عنوان

تجربه من از تزریق کورتون به بینی 😊✅

| مشاهده متن کامل بحث + 37633 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من ۳ ساله عمل کردم بینیم گوشتی بود نوک بینیم هنوزم ورم داره چندروز پیش رفتم پیش دکترم گفت چون پوستت چربه نوک بینیتم غده چربیه کلا برو دکتر پوست چربی صورتتو کنترل کن بهترمیشه بینیتم.. بعد اون خودم هردفعه میرم حموم با سفیدآب بینیمو اروم ماساژ میدم بعد که میام بیرون چربیش میره میبینم راس گفته نوک بینیم نازکتر شده.. حالا واسه ۱۶تیرم بهم وقت داده که برم کورتون تزریق کنه بنظرتون بعد ۳ سال تزریق کورتون اثر میکنه؟برم تزریق کنم یا همون دکتر پوستو برم؟

سلام وقتتون بخیر من۳ماه پبش بینیموعمل‌کردم ازنتیجه کاملا راضی بودم ده روز پیش تایم داشتم و دکتر ویزیت کرد برام امپول زد دقیقا روی قوس بینیم‌ ازهمون روز تا به الان ورم شدیدی کرده و خیلی بینیم زشت شده بنظرتون باید چیکارکنم

سلام من دوماه بینیمو عمل کردم گوشتی بود بعد دستیار دکترم که کارای دکترو انجام میده همیشه بهم گفت باید دوماه که شد امپول کورتون تزریق کنم ولی خود دکتر باید برام بزنه ایرادی داره ؟چون فقط دوماه شده میگم (بینیمم خیلیی ورم داره) و اینکه هزینش چقدر میشه 

سلام عزیزم خوبید 

من ۲۴ روزه بینیمو عمل کردم سر یه ماه میخواستم برم پیش دکترم احتمالا برام کورتون بزنه ولی یه هفته بعد از اینکه رفتم پیش دکتر عروسی دعوت دارم به نظرتون ورمی که کورتون میاره تا اون موقع میره ؟

یا فعلا نزنم کورتون رو؟ 

مال شما چقدر وقت بعد ورمش خوب شد

من ۴ ماه و چند روزه عمل کردم خیلی ورم داره نوکش پهنه قوسش زیاد نیست از جلو پهنه دست که میزنم نرمه معلومه ورمه

بنظرت کورتون میتونه کاری کنه نوک بینیم کوچیک شه؟ یه بار هم زدم چون من خیلی ورم داشتم بنظرت الان برم بزنم یا سر ۶ ماه؟

خود دکترم گفت سر ۶ ماه بیا معاینه 

من ۴ ماه و چند روزه عمل کردم خیلی ورم داره نوکش پهنه قوسش زیاد نیست از جلو پهنه دست که میزنم نرمه مع ...

عزیزم شما ورمتون بهتر شد؟ من اصلااا بینی ام قوس نداره تیغه اش هم پهنه 

الان چقدر از عملتون گذشته بهتر شده بینی تون؟

عزیزم شما ورمتون بهتر شد؟ من اصلااا بینی ام قوس نداره تیغه اش هم پهنه الان چقدر از عملتون گذشته بهتر ...

بستگی داره بینیت چطور باشه اگه گوشتی بود دوسال باید صبر کنی

اگر دست میزنی سفته یعنی ورمت خیلی کمه اما اگه کامل نرمه مثل بادکنک میره تو یعنی ورمه و قراره خیلی کوچیک بشه

من ۴وماهو چند روزی میشه عمل کردم روز به روز بهتر میشه

بستگی داره بینیت چطور باشه اگه گوشتی بود دوسال باید صبر کنیاگر دست میزنی سفته یعنی ورمت خیلی کمه اما ...

بالاش استخونی بود پایینش گوشتی 

یعنی امیدوارم نباشم ؟؟چون بالاش سفته 🥲🥲🥲