2777
2789
عنوان

دوستان خواهشا مثل یه خواهر کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 114 پست
از همتون کمال تشکر دارم به خاطر راهنمائیهاتون. خیلی خیلی برام دعا کنین ک بهترین مسیر رو انتخاب کنم

عزیزم برای جلوگیری از شکستن حرمتها بین بزرگترها خودت بخواه یک مدت فقط سکوت کنید تا ببینید شوهرت و خانواده ش چکار می کنن

ما صحبتهای شوهرتون رو نشنیدیم و نمیشه یه طرفه قضاوت نهایی کرد ولی اگر همه صحبتهای شما درست باشه و ایشون هم ندار نباشه

پس خسیس هم هست

جالبه بدونی اون خانمی که برات مثال زدم هم فکر میکرد شوهرش خسیس نیست در حالیکه خسیس هم بود و همیشه حسرت خونه درست حسابی ماشین درست حسابی به دلش بود

شوهرش داشت ولی ترجیح میداد در زمینه هایی سرمایه گذاری کنه که بعدا چندبرابرش براش برگرده

باز هم میگم اگر خواستی ادامه بدی

حتما پیش مشاور حاذق برو

و حتما. از قبل از مشاور بخواه شوهرت رو به لحاظ خساست و عصبی بودن بررسی کنه و بقیه جوانب و بعد راهنماییت کنه

تهران هستی؟ 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

عزیزم برای جلوگیری از شکستن حرمتها بین بزرگترها خودت بخواه یک مدت فقط سکوت کنید تا ببینید شوهرت و خا ...

اتفاقا شوهر من عاشق خونه و ماشین خوبه و اکثرا ماشین خارجی سوار میشه. مشکل خساست نیست مشکل درک و فهمش هست‌ نمیفهمه جیزایی ک از نظر اون مهم نیس واس من ی نیازه مبرمه. من اصفهانم عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا شوهر من عاشق خونه و ماشین خوبه و اکثرا ماشین خارجی سوار میشه. مشکل خساست نیست مشکل درک و فهمش ...

عزیزم ایشون

حتی اگه شوهرت هم نباشه حتی اگه تو دوران شیرین عقد هم نبودین

و مثل بقیه فامیل درجه یک بود ادب و احترام و علاقه حکم میکرد برای تولدتون حداقل هر سال هدیه بگیره 

شما عقدکرده هستین بگذریم از اینکه طبق رسم و رسوم شوهر عقدیتون توی این مدت باید کلی براتون خرج میکرد

گیریم رسم و رسوم رو نمی دونه دیگه تولد و سالگرد عقد که ریم و رسوم نیست

گیریم رسم و رسوم رو بلد نیست، خانواده ش هم بهش نمیگن؟ شما هم نگفتین؟ 

یا گفتین و ایشون صلاح ندونسته خرج کنه

آیا ایشون حاضره ماشینش رو به نام شما کنه؟ 

اینکه میگین 2000 تومن!! هدیه تولد داده بهتون و بعد پس گرفته

هیچ چیزی جز خساست برای همسر رو در ذهن من تداعی نمی کنه

ولی واقعا اگر شما درست میگین و خسیس نیست

با چه رویی. 2 تومن هدیه داده؟ آدم به هفت پشت غریبه هم روش نمیشه اینقدر کادو بده

که تازه بعدشم پس بگیره!!! 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

اتفاقا شوهر من عاشق خونه و ماشین خوبه و اکثرا ماشین خارجی سوار میشه. مشکل خساست نیست مشکل درک و فهمش ...

در ضمن شوهر اون خانم هم عاشق خونه و زندگی و ماشین خوب بود

ولی... 

خونه میخواست با شرایط عالی و توهمی خودش با قیمت توهمی خودش

یعنی میگفت فلان. جا خونه می خوام ولی اینقدر بیشتر پول بالاش نمیدم

مثلا ملک اونجا اگه متری 4 تومن بود

ایشون می.گفت اینجا متری 2 تومن بیشتر ارزش نداره!! 

صرفا طبق نظر خودش و به همین دلیل هیچ وقت خونه درست درمون نخریده

عزیزم ایشون حتی اگه شوهرت هم نباشه حتی اگه تو دوران شیرین عقد هم نبودین و مثل بقیه فامیل درجه یک ب ...

عزیزم منطورم دو میلیون بود. اخلاق گند و مضخرفش اینه ک نمیتونه بره مثلا با ۱۰۰تومن یا ۵۰ تومن ی کادو کوجیک بخره و دل منو بدست بیاره فک میکنه باید ی جیز بزرگ بخره هزاران بار باهاش حرف زدم گفتم جقد نیاز دارن گفتم چقد بهم ضربه میزنه اما ابدا گوش نمییکنه کار خودشو میکنه. تو این ۲ سال ۸ ماه ی لپ تاپ و گوشی برام گرفت ی بارم پول داد خواهرش برام پالتو گرفت.فقط چندماه اول عروسکم میخرید و دیگه تمام در حالیکه من ب شدددت رو مناسبتا حساس بودم اما اون هرگز و هرگز برام چیزی نگرفت با اینکه علنا به روش میاوردم. خودم تا پارسال واس تولدامو سالگرد عقد کیک درست میکردمو خانوادشو دعوت میکردم ولی امسال هیچ کاری نکردمو تولدمو دوستانه گرفتم. حتی منم واس اون کادو نمیخرم دیگه چون ذوقمو کور کرد در ضمن پولشو هم ندارم اون ک پول نمیده منم دلم نمیاد از بابام بگیرم

دلمو خون کرده نه ب حرف خودم گوش میکنه نه کس دیگه من دیگه خیلی ک بهم فشار میاد غر میزنم ولی اون هیچی نمیگه به جاش بعدا جبران میکنه مث همین قضیه الان. اخ ک جقد دلم پره حسرته. حسرت ی کادو تولد خسرت ی سوپرایز حسرت ی کادو روز زن سالگرد هیجییی رفتیم قشم ی پوسته تخمه هم خرید نکرد گفت واریز کردم ب حساب ی بدهکارام واقعا مول نداشت راست میگفت ولی درک نمیکرد ک همه عشق قشم رفتن به خریده. اخرشم هی بحثو قهر داشتیم ولی شعترش نکشید ی چیز برام بخره دلم خوش بشه. مثلا چندتا بسته کاپوچینو گرفت من چون دلخور بودم گفتم نمیخام دارم خودم اونم گذاشت تو ماشینش. حسرت عیدی ک بدجور ب دلمه خداشاهده عید رفتیم ی چادر خریدم من پولشو تعارف کردم اونم گرفت. اخ حسرت و عقده خیلی بده من حودم همیشه میگم ی ادم عقده ای شدم

عزیزم منطورم دو میلیون بود. اخلاق گند و مضخرفش اینه ک نمیتونه بره مثلا با ۱۰۰تومن یا ۵۰ تومن ی کادو ...

خب دختر میگفتی دومیلیون

هرچی بالا پایین کردم دیدم آخه با چه رویی 2000 داده. تازه میگی خسیس هم نیست بازم به نتیجه نرسیدم😂😂😂

دلمو خون کرده نه ب حرف خودم گوش میکنه نه کس دیگه من دیگه خیلی ک بهم فشار میاد غر میزنم ولی اون هیچی ...

خب کارت خیلی سخته

با این تعاریفی که کردی ایشون یه آدمیه که فقط خودشو قبول داره و هرکاری رو هروقت خودش صلاح بدونه و تشخیص بده انجام میده

زندگی مشترک با همچین آدمایی سخته

همه اعتماد به نفس و شوق و ذوق زن کور میشه

ولی تجربه به من ثابت کرده برای همه آدمها محبت و نرمش و سکوت جواب نمیده

گاهی باید برای یه عده مثل خودشون گارد گرفت و. کوتاه نیومد تا یاد بگیرن اوناهم باید کوتاه ییان گاهی

اگه سخنرانی کلید مرد دکتر حبشی رو گوش نکردی تا الان

حتما توصیه می کنم گوش کنی نکات مفیدی داره