2777
2789
عنوان

پنج ماهه در حال طلاقم تو رو خدا بباین دو دل شدم اخر کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 44319 بازدید | 706 پست
یک باور لط قدیم رایج بود که شب عروسی پایان همه سختی ها و‌تنهایی هاست و اگه یادت باشه اکثر سریالها و‌ ...

به نظرم همه جور آدم وجود داره

اون پدر و مادر هستن که با درایت نمیزاشتن کار به اینجا بکشه، حالا بچه اومده، بازم نتونستن خودشونو رشد بدن و بزرگتر و معقول تر رفتار کنن، هر کسی بعد از طلاق با بچه میدونه ازدواج مجدد ریسکه، بدون بچه هم همینطور، ولی با بچه متفاوت تره.

از طرفی کسی که طلاق  میگیره، باید به استقلال مالی و مشکلاتش فکر کرده باشه، در این صورت بزرگترین اشتباهو میکنه(خانم)،کسی که فکر نکرده و دنبال ازدواج دوم و سومه که دیگه هیچی.

آقا هم درسته از لحاظ مالی اوکی هستن، ولی نیازشون و مدیریت منزل و بچه ها هم کار آسونی نیست، چه خوب میشد، قبل از طلاق (نه برادر شما صرفا)، همه، این چیزارو فکر کنن، و فکر نکنن اون بیرون چه خبره  ، خودشون رفتارشون رو طبق طرف مقابل بهتر کنن، که این موارد پیش نیاد.

حالا پیش اومده، کاش میشد خیلی بهتر و سنجیده تر، نه مثل انتخاب اول هول هولی و با عجله ازدواج دوم رو انجام داد، قبلا یه نفر میخواست ازدواج کنه، الان به نسبت تعداد فرزندان، دو الی سه نفر قراره ازدواج کنن، یعنی باید بچه هارو هم دید، در کل ازدواج مجدد با بچه اشتباهه، چرا؟

چون اون خانم یا آقایی که بچه نداره و وارد رندگیی میشه که توش بچه هست ، اولا زمان نیاز داره، یه زمان طولانی که خودشو با بچه ها وقف بده، حالا تو این بین خیلی اتفاقا میفته، شاید روحیاتشون بهم نخوره   اخلاقها متفاوته، همین الان دو تا بچه از یه پدر و مادر اخلاقشون متفاوته باهم ، شما فکر کن یه فرد جدبد هم تو خونه اومده که باید باهاش سر کنن، از طرفی اون خانم یا آقا هم اصلا بچه ای نداشتن، تجربه ای نداشتن، اصلا انتظاراتشون از ازدواج متفاوت بوده، حالا اومدن، نمیدونن چیکار کنن، خیلی چیزای دیگه هست.

به هر حال طلاق برای ازدواج مجدد، کاره اشتباهیه.

بیشتر فکر کنیم

کی؟

عزیزم آیا روانشناس تایید کرده دو قطبی بودن همسرتونو؟! 

رفتین تابحال پیشش؟! 

بنظرم اگه نمیخواستی هیچ جوره برگردی قبول نمیکردی بهتر بود ولی خب اگه واقعا میخوای تصمیم درست بگیری چون میگی بچه 4 ساله داری بنظرم تو همین یکی دو هفته یه روانکاو کاربلد پیدا کن برو پیشش ببین اون چی میگه ببین چنددرصد میگه ممکنه شوهرت آدم بشه؟! 

اگه می ارزید بخاطر بچت یه فرصت 1 ساله به شوهرت بده 

اگه نه نمی ارزید که هیچی دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی که بالا آوردی رو هیچوقت نخور 

مطمئنا تو این ۱۰ سال خیلی خیلی فرصت دادی که تصمیم به جدایی گرفتی 

کسی که دست بزن داره و فحاشی می‌کنه هیچوقت عوض نمی شه 💔 

تو که آنقدر قوی شدی تا این مرحله اومدی دیگه برنگرد برای خودت و بچه ات زندگی کن 

شرط بذار بگو ببینم باز مامانم میکنی منو میبری پیششون دست بزن داشته باشی ترکت میکنم که سایه مم دیگه نبینی .دیدی درست نشد ردش کن بره پیر میکنه این رفتارارا بعد تو خانواده شوهر تو میشی مقصر

یک باور لط قدیم رایج بود که شب عروسی پایان همه سختی ها و‌تنهایی هاست و اگه یادت باشه اکثر سریالها و‌ ...

عزیزم نمیشه بچه ها برن با مادر خودشون زندگی کنن؟؟باباشون خرجی بده فقط...دلم براشون سوخت خیلییی😔😔

اگر مادرشون شرایط نداره لاقل ب داداشت بگو ب خاطر بچه ها از این جدا بشه..گناه دارن

چشم به راه...

عزیزم خودت شوهرتو بهتر می‌شناسی اگر می‌دونی عوض بشو نیست تا بچت کوچیکه طلاق بگیر اشتباه منو نکن .سالها تحملش کردم تا دخترم نوجوان شد بعد طلاق گرفتم الآنم دخترم دچار افسردگی شده همش میگه کاش بچه بودم طلاق می‌گرفتی .کاش همون موقع که دخترم همسن دختر شما بود طلاق می‌گرفتم .اینقدر افسردگی و استرس دخترم زیاده ترک تحصیل کرده،دارم دق میکنم .تو رو خدا اشتباه منو نکن اگر درست بشو نیست جدا شو

بنظرم اصلا بهش فرصت نده چکاریه وقتی خودشو بارها بهت ثابت کرده که ارزش نداره و تغییر نمیکنه.خودتو باز اذیت کنی چی بشه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
خب اخه هی میگه چرا فرصت اخرو بهم نمیدی در حالیکه من پارسال فرصت اخرو دادم بهش و هی گفتم اینفرصت اخره ...

من شما رو سالهاست میشناسم .از وقتی بچه تون چند ماهه بود شما دعوا داشتید ...

بارها اومدی گفتی شوهرم میگه فرصت آخر .بازم فرصت دادی بهش بازم یه گندی زد .

شوهرت الان بیشتر به خاطر خونه میخواد برگرده .

الان که بیشتر راه و رفتی به نظرم تمومش کن .

آدم به یکی فرصت میده که خوبی هاش بیشتر از بدی هاشه در مورد شوهر شما فکر نکنم صدق کنه .

بازم زندگی خودته ...ببین عقلت چی میگه

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️