الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیز دلم این اقا سن من رو از قبل میدونست .و خودش درخواست اشنایی از طریق اون معرف رو داده بود.ا ...
اسی منم ۳۳ سالمه تاحالا ۳ تا مورد بودن خودشون منو نخواستن مجازی هم فکر میکردند پرتوقع هستم خودشون ردم کردند اینقد برام پیش اومده حد نداره قشنگ درک میکنم حس و حالت رو
عزیزم شاید هم اون خودش را در حد و اندازه تو ندونسته! به نظرم دختر منطقی خوبی میایی و در مورد ازدواج هم رویا پردازی نکردی. امیدوارم که یک بخت عالی نصیبت بشه!
اولین و بدیهی ترین ویژگی که هر انسانی باید داشته باشه اینه که بدونه هر حرف و سخنی جا و مکانی داره و به این درک و شعور رسیده باشه که هر منظوری رو با چه جملاتی برسونه این فردی که شما میگی حتی در همین حدهم ظاهر نشد متاسفانه و به نظر شخصی من پوسیدن از تنهایی بهتر از یار بد و بی درکه و چیزی هم که ممکنه وجود داشته باشه و جدیدا خیلییی هم توی جامعه زیاد شده اینکه گاها آقایون وقتی حس میکنن طرف مقابل ازشون توی حتی یک مورد سرتره میترسن و به هر دلیلی سعی میکنن یه طوری بکوبوننش در کل من شخصا حس خوبی به این آقا نداشتم احتمال زیاد مورد خوبی برای شما نبودن