2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به قران عکسمو دیده بود.خودش درخواست ملاقات حضوری داد

پس مسیله ظاهرت نبوده 

حالا تو چرا انقدر ریختی بهم خوبه رابطه ای هم بینتون نبوده که بگی دل بسته بودی بهش

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
شرایط روحییم خوب نیست.من نمیتونم با مجردی کنار بیام😭😭😭من ادم تنها موندن نبستم

درکت میکنم خانم ها مخصوصا احساسی ترن و بخاطر جامعه و فرهنگ داغونمون همیشه مجبور بودن جوری خودشونو نشون بدن که هیچ نیاز عاطفی و جنسی ندارند ولی این غریزه به صورت طبیعی وجودداره و سرکوبشم عوارض داره و اون هایی که خودشون و خانوادشون عقیدشون اینه بشینی خونه خواستگار بیاد دیگه اونوقت به شانسته یکی بیاد هم تو خوشت بیاد هم اون و ازدواج کنید و اون ازدواجم خوب باشه...بنظر من فقط به شانس خوب داشتنه و خود من با موقعیت ظاهری خوب و تحصیلات خوب هیچوقت تا به الان کسی نبوده در سطح خودم باشه و اگرم بوده بنا به دلایلی نشد و همیشه اینو در وجود خودم گشتم مگه من مشکلم چی بوده اتفاقا دخترایی با سطح تحصیلات پایین تر موقعیت های بهتری نصیبشون میشه خلاصه حالتو درک میکنم ولی سعی کن بری یه سفر

معرفی شده بودیم

دختر عموم تا۳۵ سالگی خاستگار مناسب نداشت ۳۶سالگی ازدواج کرد با شرکت نفتی الان یه دخمل داره خیلیم خوشبخته ناامید نباش 

واسه شادی روح مامانم یه صلوات میفرستی🥀
وای اتفاقا منم اینجوری کردن دو ماه بازیم دادن آخرش گفتن آقا پسرمون دودلع میگه قدش کوتاهه

اقا پسرشون دوددله بره گمشه یه زن نردبون شهرداری بگیره.‌دیگ معطل کردن دختر مردم ینی چی. ب خدا برید شکر کنید این عتیقه ها شوهرتون نشدن اینا دو روز دیگه تو زندگی هم هزار جور بازی درمیارن 🤐😏

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
نه.ولی وقتی تو حرفامون تفاهم صد در صد داشتیم و همه چیز جفت و جور بود و طرف برگشته میگه دلیلشو نمیگم ...

برادرشوهرمن رفت خواستگاری یه دختر خانم خیلی خوشش اومده بود یه دفعه یه زن از فامیلای دختره به گوش برادر شوهرم رسوند خانوادشون مشکل روانی دارن .برادر شوهرم ترسید و کنار کشید..ممکنه بدگویی خانوادتو کسی کرده باشه

اقا پسرشون دوددله بره گمشه یه زن نردبون شهرداری بگیره.‌دیگ معطل کردن دختر مردم ینی چی. ب خ ...

حالا چرا شما کوتولههه ها 😐😐

به قد بلندا توهین میکنید ..؟؟؟؟

نردبون شهرداری یعنی چی ؟؟؟🤔😒🤔