من از همون ۲ سالگی بهش یاد دادم وقتی پیش یه پسر بچه بازی میکنه کاملا باید پوشیده لباس بپوشه وذات بچه خیلی مهمه دختر من استغفرالله مثل حصرت مریم پاکدامن هست الان هم بزرگ شده دختر حتی تا حالا شلوارک نپوشیده ولی عروسی که میریم کاملا لباس باز انتخاب میکنه یعنی میدونه تو چه محیطی باید چه لباسی بپوشه که کسی ازش سواستفاده نکنه و وقتی بیرون میریم لباس های شیک میپوشه ولی اصلا آرایش نمیکنه شیک پوش بیارایش هست
من از همون اول دخترمو جوراب شلواری و سارافون میپوشوندم..تابستونا هم با شلوار بود..ولی برای حجاب کاملش سن تکلیف رسید روسری و شال گرفتم..دوست داشتم چادر سر کنه ولی الان فقط شال سر میکنه..با یه مانتو شلوار..هفتمه.
ازهمون نوزادی شلوارک استین حلقه ای نمیپوشوندم به بچه هام
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖