نسبت به خودت حس بدی نداشته باش ، پسندیده شدن چهره از نظر دیگران هیچگونه معیار مشخصی نداره اینکه ایشون نپسندیده اصلا به معنی زشت بودن شما نیست ، ما خانما هم از چهره ی بعضی مردا خوشمون میاد و از بعضی نه ، ولی خانما چون باید بمونن تا خاستگار بیاد گاهی مجبورن به خاطر شرایط از چهره ی مرد چشم پوشی کنن ولی آقایون دستشون بازتره از این نظر ، پس لطفا خودت رو دوست داشته باش گلم عجله نکن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر جان بخاطر چهره نبوده الان متاسفانه خیلی مردای سن بالاتر هم واسه اینکه از ترس سن دختر مجبور نشن سریع بچه دار بشن دختر سن پایین زیر ۳۰ سال میگیرن. احتمال ۹۰ درصد بخاطر سنت بوده. از همه مهم تر قسمت هم نبودید
وا سی و پنج ساله شده که شده منم شصت و هفتی ام مجردم خیلی ام راضی ام ازدواج کردم که هیچی اگرم ازدواج نکردم چیزی رو از دست ندادم دوتا لیسانس دارم کار میکنم میگردم برای خودم. هنوزم خواستگارامو با وسواس بررسی میکنم رد میکنم گفتم تا خوشم نیاد قبول نمیکنم. حالم بهم خورد واقعا متاسفم واسه دخترایی که انقدر خودشون و کوچیک میکنن.
اسی جون من الان تاپیکا قبلیتو دیدم خودتم انگار خیلی سر چهره خواستگارا سختگیری داری. الان اون خواستگارا ایا چون شما چهره شونو نپسندیدی رفتن گریه زاری !؟ خب تو هم نکن اینجوری 😐
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بخدا خیلی زود میای میگی ازدواج کردم. منم چندسال پیش دوستم یکی رو معرفی کرد من اولش نپسندیدم ولی اول شده بودم میخواستم جواب مثبت بدم اونا رفتن هیچ خبری ازشون نشد! پسره نه قیافه داشت نه پول نه شغل درست و حسابی میخواستم خودمو بخاطر حرف مردم بدبخت کنم. ولی الان کلی تغییر کردم دیگه اون دختر هول و دستپاچه نیستم.