2777
2789

ولی هیچوقت با مرد پایین تر از خودت ازدواج نکن چه مالی چه تحصیلی. یکی بود من داشتم باهاش آشنا میشدم مالی تحصیلی پایین تر بود، بعد چند روز دیدم چقدر پرروست جای اینکه زبونش کوتاه باشه ، منم دیروز قشنگ شستم و انداختمش دور

😂😂😂

اخه مگه میشه پایینتر باشی بعد زبونتم دراز باشه؟ 

عزیزم مردا خیلی پررو هستن این همیشه در نظر بگیر 

الان عمرا دیگه از خواسته هام کوتاه بیام

یا با ینفر هم سطح ازدواج میکنم یا هیچ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر عزیز

از این به بعد برای خواستگار خودت مستقیما پیام نده. بذار مادرت پیگیر باشه، اینجوری  جایگاهت حفظ میشه و کسی نمیتونه ناراحتت کنه. 

یادت باشه، اگر یکبار رد شدی، یا رد کردی، دیگه دفعه دومی برای اون آدم وجود نداشته باشه، تو کارت شانسی نیستی. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

خیلی بیشعور بود خداروشکر ارتباطمون به دلایلی قطع شد

باید بهس میگفتی نکه من بال بال میزنم الان داداشت بساد خواستگاریم

این دوستارو از کجا پیدا میکنید

به نظرم شما خیلی آروم و درونگرا به نظر میای و هرکی هرچی میگه سکوت میکنی

یکم زرنگ باش

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته
استارتر عزیز از این به بعد برای خواستگار خودت مستقیما پیام نده. بذار مادرت پیگیر باشه، اینجوری  ...

اخه قرار بر این بود که خودمون دو تا صحبت کنیم و نتیجه رو به خانواده ها بگیم.دیگه عیبی نداره.گذشت.

نه اینطور نیست  میتونست بگه معیارهامون متفاوته  خیلی دردش کمتر از این بود بگه اگه بگم دلت ...

خب باشه خانوم محترم من خودم وقتی رفتم خواستگاری  حتی اگه طرف به دلم ننشست  ، منتظر میمونم  طرف مقابل جواب منفی بده که به غرور دختر بر نخوره

این حرفا دلخوش کنیه.خدا اگه کسی برای من درنظر داشت ٣٥ سالم نمیشد

خاله‌ی من ۳۸ سالگی ازدواج کرد.

قبل از اون چه بسیااار ادم بی خانواده و بی کار و سطح پایین میومد خواستگاری خاله ‌ی من!

اخریا خیلی بهش اصرار میکردیم که  سخت نگیر دیگه...

حالا ۳ ساله ازدواج کرده. ماشاالله 

اونم چه بختی. از هر لحاظ اقاعه این مرد. خیلی مودب و نجیب و خانواده دوست . هم شغلش خوبه هم خوش قدوبالاست.

ما شهرستان زندگی میکنیم ، این اقا سالهاست کرج هست. مادرش تو شهرستان  خاله‌مو میبینه ، میپسنده و پسرشو میگه بیا خاستگاری اینجا. 

خلاصه که همو میبینن و میپسندن....

رفتن کرج با همسرش. همون سال اول حامله شد و یه دختر خوشگل ۱ ساله داره و خوشبخته

میخوام بگمت به وقتش انشالله پیش میاد اگه قسمت باشه...

امیدوتو از دست نده و برای خودت ارزش قائل باش❤️

..
خب باشه خانوم محترم من خودم وقتی رفتم خواستگاری  حتی اگه طرف به دلم ننشست  ، منتظر میمونم& ...

بله اقای محترم.اون اقا هم حق انتخاب داشتن.من دیشبم گفتم بخاطر شرایط خودم ناراحتم.نه از اون اقا.