2777
2789

اسی جان یه چیزی میگم دلت نشکنه ولی به خاطر قیافه نبوده 

اون طوری که توصیف کردی چهره و اندامت کاملا نرماله

اکثر مردا دوست دارن با دخترای بین ۱۸_۲۶ ساله ازدواج کنن چون بنظرشون اونا شاداب و با طراوتن و قابلیت باروری بالا تری دارن

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیونه ای خودتو ناراحت میکنی من هزار جور خواستگار اومد ودفت چه من ردکردم چ اونا کلاس میزاشتن اخلاقیات قسمت هم نیست گفتم خو نباشه خداروشکر میکنم اون بی لیاقتا نشدم وبهترین انسان بهترین مرد بهترین فرشته نصیبم شد به همشون سرهم همشوم به گردپای شوهرم نمیرسن خلاصه خودتو. ناراحت نکن ارزش ندارن هرچی قسمتت باشه اون میشه

عزیزم ایشون گفت قیافه مو نپسندیده منم گفتم شاید از چیز دیگه ای خوشش نیومده واسه همین پرسیدم بهرحال ...

نه تو این تایپیک خیلیا هعی از قیافه اش پرسیدن خیلیا م پیشنهاد عمل دادن ...حالا شما فک کن کدوم مردی میره خودشو عمل میکنه تا یکی خوشش بیاد اصلا پیدا میشه؟مردا خیلی بخام تغییر بدن به خودشون میرن حموم خانما اما خیلی دیگ دارن توقع همین آقایون میبرن بالا

وقتی یکی بی شعوره باید بسوزونیش.

میخواستی بگی چه خوب شد شما گفتی کار منو راحت کردی.منم میخواستم بگم اما نمیدونستم چطوری بگم که دلتون نشکنه چون شخصیت من جوریه که حتی اگر از کسی خوشم نیاد دوست ندارم جوری بگم که دلش رو بشکنم

آخرش هم میگفتی با آرزوی موفقیت. خداحافظ

اسی جان یه چیزی میگم دلت نشکنه ولی به خاطر قیافه نبوده  اون طوری که توصیف کردی چهره و اندامت ک ...

عزیز دلم این اقا سن من رو از قبل  میدونست .و خودش درخواست اشنایی از طریق اون معرف رو داده بود.اینطور نبود که من برم سر قرار و تازه اونجا سن منو بفهمه

اسی خودتو ناراحت نکن

اینهمه ما بهشون جواب رد میدیم

یبارم اونا جو گرفتن رد دادن

تازه بهترم شد اگه ازدواج میکردی شاید اون عیبت رو هی میزد تو سرت و داغونت میکرد اینکارش. 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
عزیز دلم این اقا سن من رو از قبل  میدونست .و خودش درخواست اشنایی از طریق اون معرف رو داده بود.ا ...

دیگه نمی دونم ولی بنظرم خیلی عادی هست ظاهر شما و هیچ نقصی نداره، به هر دلیلی به دل اون آقا ننشستین اعتماد به نفس تون پایین نیاد... قرار نیست که همه از ما خوششون بیاد 

اسی جان یه چیزی میگم دلت نشکنه ولی به خاطر قیافه نبوده  اون طوری که توصیف کردی چهره و اندامت ک ...

بیشتر دلیل اینکه میخوان با خانمای سن پایین ازدواج کنن همین پایین بودن سنشونه، چون فکر میکنن اینطوری میتونن کنترلشون کنن و نظارت داشته باشن روشون و یجورایی از خانمای سن بالا و قد البته شاغل میترسن و خوب میدونن اینا هم بالغن و عاقل و جلو اونا سخت سرخم میکنن 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
بیشتر دلیل اینکه میخوان با خانمای سن پایین ازدواج کنن همین پایین بودن سنشونه، چون فکر میکنن اینطوری ...

اینا لزوما چیزی بدی نیست 

غریزی هست

خانوما دلشون مرد قوی و تکیه گاه و تامین کننده امنیت میخواد

آقایون دلشون کسی رو میخواد که ازشون پیروی کنه و بتونن ازش مراقبت و محافظت کنن