2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که نه اصلأ 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

نه همیشه چون خواب ها از اتفاقات روزانه و تفکرات روزانه ما حتی قبل خواب نشئت میگیرن بخاطر همین میگن قبل خواب گوشی رو بزارید کنار فکر خوب کنید خدا رو یاد کنید

خواب نه ولی افکار آره . من بعضی وقتا از خودم وحشت میکنم . حس میکنم دنیا فقط تو افکار منه . به هر چیز ...

وای چه خوب 

الان میشه من یه خواهش کنم از افکارت ک برام انجامش بدی؟😂

فکر باید شدیدا درگیر یه چیزی بشه که اثر کنه ‌. الان تو بگی اصلا فایده نداره . چون گرفتار ماجراهای خو ...

هی واقعا سخته زندگی چقد سخته حالم بهم میخوره از این مدل زندگی بفکر خودکشی کم کم

پیامبر ص 

خانمی دوبار نزد ایشان رفتن و گفتن من خواب دیدم همسرم فوت کرده ایشان گفتن خیر است و به کسی نگو

بار سوم برای کسی تعریف کرد و همسرش فوت کرد

ایشان در حدیثی میفرماید خواب بد رو به خوب تعبیر کنید و بازگو نکنید 

....... 

وقتی خوابی دیدین که بد هست صدقه بدین و اصلا نگین

فرشته ای بنام آمین هست از موقع بیدارشدن تا خواب ما که خوابی رو که دیدیم رو بگیم و اون به واقعیت تبدیل کنه پس نگین

.... 

ضمیرناخودآگاه افعال منفی رو تکرار میکنه چرا میگن منفی فکر نکن هرچی فکر کنی بسرت میاد چون ضمیرناخودآگاه فقط بامرگ میخوابه همیشه بیداره تکرار رمز ورود بضمیرناخودآگاه مثلا شنیدن مدام آهنگها خب ما که نمیدونیم محتواش چیه چه هدفی داشته ازساختش مثل رپها یا آهنگهایی اکثرأ بغیر وصف خدا هستن میبینی نصفش برای غم و چرا رفتی و بدبخت شدمو یا مستمو و از چرندیات خب اون رو ناخودآگاه میگره و تکرار میکنه شب تا صبح بعد میبینی بصورت یک خواب آشفته درمیاد یا فیلمی که دیدی حوادث روزانه

یکسری خوابها رویای صادقه که شرایط خاصی داره و خبر از آینده میده 

وقتی پیامبر ص فرمودن خواب بدرو بگو خیره به خوب تعبیر کن پس نگران نباش و صدقه بده

صدقه میتونه امربمعروف باشه میتونه نیکی به همسر پدر و مادرباشه میتونه خیرات باشه میشه کمک به مردم و نیازمندان باشه

بیا ادامه ی حرفهای دکترشاهین فرهنگ رو گوش کن ببین چی میگه روبیکا 👇

ghanon_jaazb@

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید