2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم همون طور که یک دختر حق داره بعد از اشنایی و حرف زدن با یک پسر اگر خوشش نیومد ردش کنه متقابلا پسر هم همین حق رو داره من نمیدونم چرا جا افتاده خواستگاری فقط باید از طرف دختر رد بشه بابا بخدا پسرا هم حق دارن از یکی خوششون نیاد 

در ضمن رد کردن دلیل بر بد بودن دختر یا پسر نیست بلکه به خاطر اینه یک سری مسائل با توقعات پسر یا دختر هماهنگ نیست

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
ببخشیدا همین حرف یعنی بیشعور بوده خب این چه جوابیه آدم به صدتا عیب نداشته شم فک میکنه

این بهترین پست این تاپیک بود

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
وای اتفاقا منم اینجوری کردن دو ماه بازیم دادن آخرش گفتن آقا پسرمون دودلع میگه قدش کوتاهه

بعضیا خیلی پرروان. یکی از دوستام براش خواستگار اومد. دوستم قد کوتاهه و چشم رنگی. پسره خیلی معمولی بود. 

بعدا مامان پسره زنگ زد به مامان دوستم گفت راستش دخترتونو نپسندیدیم ما دنبال قد بلند چشم رنگی هستیم. 

مامان دوستم گفت حالا پسر خودتون که نه چشم رنگیه نه قد رشیدی داره.

مامان پسره گفت واسه همین دنبال اینجور عروسی هستیم که نسلمون اصلاح بشه.😐😐😐😐

انگار میخواستن از یوزپلنگ آسیایی توله کشی کنن.

گفت دلیلشو نمیگم که دلت نشکنه😭

یه چیزی میگفتی که حالش جا بیاد . 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

ان شاءالله که به حق امام حسین به زودی ازدواجی موفق داشته باشی توکلت بخدا باشه عزیزم 

امسال بختت باز میشه به امید خدا 

چون جلو امامزاده بودم دستمو بردم بالا و دعات کردم 

خدایا شکرت🙏
نمیدونم. دعام کن😭 حالم خیلی بده😭

سلام خواهرزاده من ۲ باز خواستگار اومد ولی ۲ بارش رفتن خانواده پسره گفتن نه ۲۰ ساله بود خواهرزادم  میدونم سخته درکت میکنم

دفعه سوم خواستگار اومد و ازدواج کردن

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚