2777
2789
خب مثلا ما آذری زبان هستیم صدیقه رو صدیقه مینویسیم صیدیقه صدا میزنیم.الان بیشتر اوقات صدا میزنیم این ...

تو بیشتر لهجه ها اسم ها تغییر میکنه 

میگم که ابهامات زیاده مثلا اینکه فاطمه رو میگن فاطی دقیق نمی دونم باید چیکار کرد ولی تو محاسبه هر دو رو محاسبه میکنم میبینم هر دو اسم نشانه هایی تو سرنوشتشون هست 

برا همینه که دو اسمه اصلا خوب نیست و اسم ها رو باید درست تلفظ کرد 

ولی اینکه صدیقه رو بگین صیدیقه نه اثر نداره چون اصل اسم تغییری نکرده و کشیدگی  ( ِ ) حالت صدای ای میگیره

مثل عرب که صدای کسره صدای ای کوتاهه

تو بیشتر لهجه ها اسم ها تغییر میکنه میگم که ابهامات زیاده مثلا اینکه فاطمه رو میگن فاطی دقیق نمی دون ...

یعنی میگین اسم رو ناقص تلفظ کنن اثر داره؟الان حسین رو حوسن تلفظ میکنن من نمیدونم حتی این تلفظ چه جوری نوشته و محاسبه بشه.حُسن یا حوسن...یعنی اینم تاثیر نداره؟

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بیشتر لهجه ها اسم ها تغییر میکنه میگم که ابهامات زیاده مثلا اینکه فاطمه رو میگن فاطی دقیق نمی دون ...

میشه خصوصی صحبت کنیم دعوت دوستیم رو میپذیرین؟

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
یعنی میگین اسم رو ناقص تلفظ کنن اثر داره؟الان حسین رو حوسن تلفظ میکنن من نمیدونم حتی این تلفظ چه جور ...

نه اینطور نه این تو لهجس گرچه اینم تو ابهامه ولی من هر چی محاسبه کردم دیدم لهجه تاثیری نداره

ولی اینکه گفتم مثل فاطمه رو میگن فاطی یا 

اینکه ه آخر اسم ها رو حذف میکنن معصومه رو میگن معصوم یا اسم ها رو کامل نمیگن مثلا امیرحسین رو یا میگن امیر یا میگن حسین 

اینا اسماشون چند وجهی میشه نمی دونم چطور توضیح بدم متوجه بشین

نه اینطور نه این تو لهجس گرچه اینم تو ابهامه ولی من هر چی محاسبه کردم دیدم لهجه تاثیری ندارهولی اینک ...

نه متوجه شده بودم چی گفتید دفعه قبل...منظورم همون ابهامی هست که میگید مثلا تلفظم تاثیر داره یا نه ولی شما محاسباتتون میگه نداره.منظورم این قسمته.مثلا من اگه بخام با این ابهام براساس تلفظ محاسبه کنم گفتم حتی نمیدونم چطور بنویسم حوسن یا حُسن رو...والا متوجه شدم گفتید اسمو ناقص صدا کنن اینا بیشتر تاثیر داره نه تلفظ.