2777
2789
دوستان عزیز در راستای پست های قبلیمهمسرم در حال انتقالی به شهرستان بودیممبدا و مقصد موافقت کردن در ا ...

حق با همسرته به فکر زندگیت باش بیش از 10ساله شهر دورم تا قبل از اینکه بیام جونم به پدرو مادرم بند بود تا قبل ازدواج شبی چند بار صدای  نفس پدر ومادرمو چک میکردم اینقد که برام عزیز بودن اینقد که جونم بهشون وصل بود 

از وقتی بچه دار شدم همیشه دست تنها بودم تا الان که دوتاش از آب و گل دراومده یاد گرفتم رو پای خودم باشم یاد گرفتم قوی باشم 

بعد به آینده بچه هام نگاه کردم که کجا براشون بهتره 

همه میگفتن قرار بود برگردین اما ما تصمیم گرفتیم بمونیم و تلاش کنیم بچه هامو از کوچیکی کلاسهای مختلف می‌بردم پارک و شهربازی و سینما و...که اذیت نش آدم خودش برای خودش غربت می‌سازه

الان هم که بچه هام مدرسه میرن روزای تعطیل و آخر هفته همیشه بیرون میریم برای شادیمون هزینه میکنیم 

دیگه واقعا بچه ها که مدرسه میرن و تکالیف و...وقت هم کم میاری و حوصله سر نمیره 

همینجا ماشین و خونه خریدیم صاحب زندگی شدیم ومن الان دارم به یه خونه 3خواب حداقل 120متری تو همین شهر فکر میکنم 

الان خونمون دو خوبه و بچه هام اتاقشون مشترکه چون هنوز کوچیکن ولی بچه نوجوون اتاق مستقل میخواد و من مادر و پدرشون باید به فکر باشیم

ازدیجی طلا ی دیجیتال بخر بعد بفروش اون بالای صفحه نوشته طلای دیجیتالمن خودم هم خریدم هم فروختم

خدا خیرت بده منم تودیجی پی دومیلیون اعتبار داشتم همش میگفتم چطور خاک بر سرش کنم چون تو طلاسی نمیشد همین که این پیامتو دیدم سریع رفتم با این حال که ریزشه خریدم گرمی 11900

با کامزد و اقساط  شد ولی تا ۱ دی باید خرد خرد پرداخت کنم به چشم نمیاد 💋💋💋ماچ به لپت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براشون بهترین ها رو فراهم کردیم ❤️خب وظیفه امونمنتی درش نیستمنِ مادر به فکر بچه ام نباشهکی میخواد بچ ...

واقعا باید واسه  شما مادر گرامی و انسان بزرگوار  به احترامتون ایستاده دست زد . ممنون ازتون که مینویسین  . ممنونم عزیزم 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
کاش بتونی ثبت نامی بگیری.۴۸۰برات میوفته.تحویل۳۰روزه و۹۰روزه هم دارن.فروش عادی و فوق‌العاده هم دارن پ ...

سلام عزیزم 

من قرارع طلاعامو بفروشم ماشین پژو پارس همسرم دوست داره 

با وام کل نقدینگی تا ۶۰۰ می‌تونه بخره 

حالا این یه مدل ۹۶ تا ۹۷ براش میشه 

من از کجا بدونم ایران خودرو ثبت نامی چه قیمت هستند ؟ و کی قرعه کشی می‌زارن که از اونا بنویسیم شاید در اومد ♥️😍

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

سلام عزیزم من قرارع طلاعامو بفروشم ماشین پژو پارس همسرم دوست داره با وام کل نقدینگی تا ۶۰۰ می‌تونه ب ...

سلام نظر شخصی من .اگه موتور ماشین مشکل نداشته باشه همین کارکرده رو بخرین بهتره.برا استفاده کارکرده و برا سرمایه گذاری ثبت نامی خوبه.

من تو تک تک کلمات شما آرامش و حالِ خوب میبینم 😍بهت افتخار میکنم با تمام مشکلاتی که پشت سر گذاتشی ، ...

دوستان عزیزم 🌱🤩🌱
مدیریت گذر واژه ها 
بهار 
سپس
نیکانی
نقاش_ زندگی 
آذر مینا 13_46
مرمری69
goli8080
نیکانی 
و خیلی از عزیزانی که لایک زدن و کامنت گذاشتن اگه میشد به همه شما دونه دونه جواب میدادم ولی حیف تایپیک شخصی نیس 🤪 خوشحالم اینجا این همه قلب مهربان و پر مهر کنارم هستن ،بغض کردم از شوق برای همه تون دعا کردم هزاران برابر خوبی هاتون به خود شما برگرده ،الهی آمین🙏
برای اینکه صفحه های تایپیک جلو نره جواب نمینویسم ولی میخونم و ذوق میکنم میگم خدایا دعاهای دوستانم رو در حقم مستجاب کن😘دعای خیر من برای همه شما.

اینم بگم برم کاربر عزیز مستانه خانم باور میکنی من امروز با هر ریپلای و لایک دوستان می اومدم نگاه میکردم توی ذهنم میگفتم یعنی اون خانم که بچه شیر میده هم پیام منو میبینه یا میخونه 🥹🥹اخه میگن مادرها زمانی که شیر میدن دعاهاتون بیشتر از قبل مستجاب میشه، 🥹🥹تا اینکه دیدم واسم جواب نوشتی 😭😭خدا ازت راضی باشه انگار جواب دوستانی مثل شما بهم قوت قلب محکمی میده ،وقتی واسم میگید برام دعا کردین یا ذکر میگین من اشکام ناخوداگاه از چشمام میریزه ،،،، از همه دوستان ممنونم 🙏🌱دوستتون دارم سپاسگزارم 

عزیزم هیچ ربطی نداره ما دایم می خریم و میفروشیم فقط باید از صرافی بخرید ببین قبلا دلار سرمایه گذاری ...

ببخشید عزیزم یه سوال منم دفعه اولم هست میخوام بخرم باید برم تو یکی از صرافی ها کارت بکشم ازشون دلار بگیریم ؟ چه قیمتی برام حساب باید بکنن؟
چجوری باید حساب کنم ببینم درست حسابم کردن ؟
اسمم و تو سامانه ای جایی ثبت میکنن؟

سلام من ۵۰۰ هزار تومان اعتبار دارم تو دیجی پی.میخام نقدش کنم.طلاسی میگه باید حداقل یه تومن طلا بخری. ...

سلام از طلای دیجیتال دیجی کالا خرید کنید و بفروشید پولش سریع میاد به حسابتون یا کیف پول دیجی پی .طلاسی کارمزدش برای قسطی خیلی بالاست

پس ماشين هم سرمايه هست هم ارامش و رفاه ميارهالان تميز و كم كارش ٥٥٠ ب بالا هست

دقیقا عزیزم...‌درسته که مثل طلا رشد نداشته ولی به قیمت اولشم نیس و ازهمه مهم تر برام رفاه اوورده من دوتا ماشین اولم پراید بوده بعد ساینا انشالله تو برنامه م هست خدا سلامتی بده فرصتش پیش بیاد پولامو جمع کنم شاسی بخرم

سلام خواهرای خوبم ،عزیزای دلم،شما رو به خدا اگه کسی اطلاعاتی داره دریغ نکنه،به نظر شما اجاره کردن سوله و خرید ضایعات خوبه به عنوان شغل،مزایا معایب و شرایط هر چی هر چی که راجبش اطلاعات دارید از صفر تا صد رو بی زحمت بگین ....الهی که همیشه آنتون سالم و دلتون خوش باشه

سلام خواهرای خوبم ،عزیزای دلم،شما رو به خدا اگه کسی اطلاعاتی داره دریغ نکنه،به نظر شما اجاره کردن سو ...

سلام بله کسانی رو دیدم که همین کارو کردن و خیلی براشون خوب بوده به خصوص ضایعات آهن و مس و آلومینیوم و...ولی خیلی اطلاع ندارم فقط چیزی که فهمیدم مثلاً مواظب باشین اجناس دزدی نباشه که به مشکل نخورین مثلاً سیم های ساختمون که دزدی هست و...

دوستان عزیز در راستای پست های قبلیمهمسرم در حال انتقالی به شهرستان بودیممبدا و مقصد موافقت کردن در ا ...

با این تورم حق با همسرتون میتونین از درآمد بیشتر. همسرتون بیشتر سفر کنین و به خانواده تون سر بزنین.....و هم سفر و تنوع حساب بشه هم رفع دلتنگی......بودن کنار خانواده همچین امتیاز بزرگی نیس اولش شیرینه اونم چون شما دور بودی و تجربه نداشتی و گرنه از قدیم گفتن دوری. دوستی.....اینطوری عزت بهتری دارین 

خواهش میکنم انقدر صمیمانه تشکر کردید نخواستم فقط به لایک بسنده کنممنم با خودم میگم چه جوری میشه این ...

ممنونم عزیزم ، انشاالله قسمت بشه بریم ، بازم اگه سوالی بود زحمت میدم بهتون🙏🙏🙏

❤️

❤️

❤️

دوستان دعا کنید مرخصی همسرم جور بشه بتونیم یه سفر بریم ، وگرنه بعدش میفته امتحانای میان ترم و آخر ترم دخترم و دیگه هم نمیدونم بعدش شرایط چجوری بشه❤️

اونایی که همسرشون شغل آزاد دارند قدر راحتی رو بدونید ، باور کنید دو ساله چند روز فرصت سفر نداشتیم تا یکم استراحت کنیم ، نه عید ، نه تابستون ، حتی الانم که پاییزه ، بازم بهونه هست که اگه واحد جدید افتتاح نشه میتونید برید وگرنه باید بمونید ، میگم ما الان بلیط بگیریم و روز رفتنمون واحد بکار بیفته چی ؟ میگن دیگه اون موقع باید کنسل کنید چون واحد مهمتره و باید نیروهای باتجربه تو افتتاح باشند ، نمیتونیم از اول بسپاریم دست کارآموز و تازه کار 😐 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
ممنونم گلم انشالله بیشترش قسمت شما بشه عزیزم ۱۲ ماهه هست و قسطش حدودا ماهی سه ملیون و هفتصد هست در ن ...

مهر عزیزم یه سوال داشتم از بلو.من وام ده تومنی رو ششم همین ماه تسویه کردم.وام بعدی رو کی بهم پیشنهاد میده؟دو هفته بعد یا یک ماه بعد؟

مهر عزیزم یه سوال داشتم از بلو.من وام ده تومنی رو ششم همین ماه تسویه کردم.وام بعدی رو کی بهم پیشنهاد ...

سلام. وام ده تومنی رو تو چه مدت گرفتین؟ قسطش چقد بود؟ و اینکه واسه گرفتنش چقد پول تو حساب باید باشه؟

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس