2777
2789
دقیقا عزیزم من بچگی هام رو اصلا یادم نمیره تخم مرغ شانسی که شکلاتی بود همیشه میخریدم یا زمانی که عید ...

منم خاطرم فانتزی های که توی ذهنم داشتم بابام سریع برام برآورده میکرد اون موقع یک صندل هایی اومده بود مثل سیندرلا یا صندلی بادی خیلی مد بود 

اما اینطور نبود هرروز هرچی بگم بگن چشم میگفتن باشه برای تولدت یا قبولی برات میگیریم 

منم خوشحال میشدم و قبول میکردم 

الان با پسرم همین رفتار دارم با اینکه پنج سالش توی این سالها هرچی گفته چشم نگفتم بخاطر همین توی این سن کم نسبت هم سن و سال هاش عاقلانه تر بخورد می‌کنه 

اما بجاش خواسته هاش توی روز تولدش بجای تولد خانوادگی و بریز و بپاش برآورده کردم 

مثلا براش جا انداختم قرار نیست هربار از پارک برمیگرده از سوپر مارکت خوراکی بگیره بهش میگم عزیزم کارت همراه نیست بجاش خونه برات پفیلا درست میکنم میگه باشه مامان

یا چند وقت پیش بردمش فروشگاه ماشین دیده بود می‌گفت مامان من ماشین دوست دارم گفتمش می‌دونم پسرم اما ماشین زیاد داری بعد خودم یک لحظه دلم به رحم اومد داشتم نگاه میکردم کدوم براش بخرم دیدم دستم گرفت گفت باشه مامان بیا بریم اون سمت ببینیم🥲❤️

از نظر من سختی و نرسیدن باید تجربه کنند

قرار نیست توی ناز و نعمت به سر ببرن 

از یه سنی به بعد برای رسیدن به خواسته شون باید تلاش کنند

دکتر عزیزی می‌گفت بچه رو در راستا کار هایی که وظیفه شون نیست و همگانی حساب میشن باید تشویق و پاداش داد

کار مثل درس خون نماز خواندن تمیز کردن اتاق پاداش ندارن 

کار مثل شستن ظرف شستن سرویس شستن حیاط پاداش دارن

الان نه شما سو تفاهم نشه اکثر اطرافیانم میبینم میگن کتاب باید فنری کنیم فنری ظاهراً چند سال مد شده و انجام میدن 

به این فکر میکنم مگر ما اون زمان برامون فنری میکردن 

الان بچها براشون بهترین وسیله بگیر فنری کن ست کن بازم یه ایرادی دارن که درس نخونن 

این کاملا نظر شخصی من و هرکس اختیار تام خودش و بچه اش داره اما من هیچ وقت بچم وارد مد و راحتی صد از صد نمیکنم💛

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

منم خاطرم فانتزی های که توی ذهنم داشتم بابام سریع برام برآورده میکرد اون موقع یک صندل هایی اومده بود ...

یه مورد دیگه جا داره بگم میبینم والدینی که از ابتدایی یا کوچیک تر برای بچه هاشون گوشی و تبلت تهیه میکنند

فکر میکنند چقدر والدین خوبی هستند

غافل از اینکه چه ظلم بزرگی به بچه کردن 

محدود و عقده ای بارش نمیارم 

یک تایم براش درنظر میگیرم به عنوان پاداش بهش میدم 

که کاش اونم نبود اما متاسفانه الان من مادر معتاد گوشی شدم 

و تا زمانی که خودم دستم میگیرم نمیتونم نه بهش بگم

اما خوبه که مدیریت شده باشه✔️

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستای گلم منو همسرم دیشب سومین ریسک زندگیمون و کردیم و رفتیم و ۱۴گرم از طلاهای پس اندازی نازنین مو فروختیم که بخاطرشون از خیلی از خاسته هام زدم

تابه بزرگترین هدف این چندسالمون برسیم و برای بدست اوردنش کمترین مقدارطلاهامونو بفروشیم و با وام بهش دست پیداکنیم 

۱۵۰میلیون شد و متاسفانه طلا به کمترین حد خودش رسیده بود ۱۰ میلیون و ۴۵۰ بود که ۱۰میلیون و ۳۰۰ازمون برداشت انشالله که پشیمون نشم ازکارم

چندماه دیگه که به هدفم رسیدم میام و میگم این بماند یادگار 

انشالله که پشیمون نشم و خداکمکم کنه🧡💛💚

سوالت خیلی کلی و جزییات و ننوشتی در هر صورت اولویت بندی کنمواردی که براتون مهم و ببینید کدوم واحد دا ...

ممنونم 

سوالم بیشتر در این مورد بود که سال ساخت چقدر مهمه اون ۹۵ متری سال ساختش هم ۹۵ هست از هر لحاظ خوبه فقط سال ساختش بالاست نمیدونم سال ساخت چقدر در خرید خونه مهمه اگر بعدا تو فروشش تاثیر زیادی داره نخریم اگر نداره بخریم 

ممنونم سوالم بیشتر در این مورد بود که سال ساخت چقدر مهمه اون ۹۵ متری سال ساختش هم ۹۵ هست از هر لحاظ ...

پیدا کردن خونه ای که همه اولویت های شما رو داشته باشه تقریبا محال ، مگه اینکه خودتون بسازید این واحد 10 سال عمر کرده و اگه بازسازی نشده باشه مطمئنا مستهلک شده و تقریبا همه چی  کابینت و کاشی و سرامیک قدیمی هستند و باید تعویض شوند
من خودم خونه نوساز بیشتر میپسندم
برای فروش بستگی به اون محله داره اگر اکثرا نوساز بخرند خوب خونه شما بد فروش میره ولی وام مسکن در حال حاضر شرط سن بنا ندارد

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

پس ماشين هم سرمايه هست هم ارامش و رفاه ميارهالان تميز و كم كارش ٥٥٠ ب بالا هست

به نظر من ماشین سرمایه نیست فقط برای رفاه
چون آب و اتیش
مگر اینکه بخری و تکونش ندی
هر زمان خریدید بیمه بدنه حتما انجام بدین

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

دوستان عزیز در راستای پست های قبلیم

همسرم در حال انتقالی به شهرستان بودیم

مبدا و مقصد موافقت کردن در این فاصله یک شخصی بورسیه رفته خارج

به همسرم پیشنهاد جایگزینش دادن

اینجا من خونه خودم  طبقه ۴ام ۵سال نشستم و بارداری و خیلی روزای سختی گذروندم و همچنین بخاطر اینکه همه خانوادم شهرستانن گفتم بربم و الان توانش داریم ک حالا با فروش طلا و ماشین یه خونه کوچیک اونجا بخریم

همسرم هم ک گفت اگه تو اینجور راحتی بریم

حالا ک این کار پیشنهاد شده بهش کمی دو دل 

و میگه تو الان بچه کوچیک داری و خونه میمونی اذیت میشی بربم یه جای بدون پله اجاره کنیم ک توام اذیت نشی و پسرمون با خودم میبرم و میارمش مدرسشو 

حالا موندم چیکار کنم از طرفی میترسم بریم حقوق و مزایاش شهرستان نصف میشه اما کنار خانواده هامون و راه دور اذیت نمیشیم

همسرم میگه کاش یه ذره به فکر آینده بچه هامون بودی و انقد وابسته خانواده نبودی🥲

همه دارن تلاش میکنن برای زندگیشون ...

ممنونم که وقت گذاشتین و جواب دادین.

خواهش میکنم فلا ملک راکد با فراغ بال بگردید  ان شالله واحد دلخواه پیدا کنید.

دقیقا عزیزم من بچگی هام رو اصلا یادم نمیره تخم مرغ شانسی که شکلاتی بود همیشه میخریدم یا زمانی که عید ...

معلم دختر امسال اجازه نداد کسی کتاب بچه اش رو سیمی کنه من کلی دفتر سیمی هم خریده بودم حتی نذاشت اونا رو استفاده کنه گفت بچه ها چون موقع نوشتن هی پاک میکنن پاره میشه فقط منگنه بزنین 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
معصومه جان سلام عزیزم☁️امیدوارم زندگیت پرخیر و برکت باشه❤️اولین ماهی هست که حساب و کتاب دست منه.این ...

سلام و درود صبح عالی متعالی 😘❤️

اِی به چشم عزیزم انشالله تا شب فرصت میکنم قشنگ ریز به ریز نگاه میکنم ..دیشب شام مهمون داشتم که یه تعدادشون رفتند یه تعداد شب رو موندن 

بعد رفتنشون دفترم رو بیارم یه نگاه می اندازم نگران نباش عزیزم 

حواسم هست ❤️

اره خیلیییی خوبه وارد گوگل میشید، سرچ میکنید ویپاد طرح وب ،اولین گزینه براتون میاد که نوشته نسخه طرح ...

قربون شکل ماهت بشم من 😘 ❤️ 

حتما برای من خیلی واجب خودم خجالت میکشم هی میگم دخترم گوشی رو بیار ☺️

الان مهمون دارم ❤️بعد رفتنشون ببینم میتونم

نصب میکنم مراحلش رو میرم هر کجا موندم ازت راهنمایی می‌خوام ..زحمتم با تو دیگه عزیزم 

فقط شماره باید از برای دخترم باشه که تو گوشی من باشه ؟