2777
2789
دوستان عزیز در راستای پست های قبلیمهمسرم در حال انتقالی به شهرستان بودیممبدا و مقصد موافقت کردن در ا ...

همسرت یکم داره بی انصافی میکنه شما چند سال با شرایط سختی که خودتون گفتید زندگی کردید و دور از خانواده بودید
درست میگه پیشرفت تو تهران راحت تر ، الان که بچه مدرسه ای داری اگه شرایطشو داری بگو خانواده ت یکی دو هفته بیان پیشت باشن
خونه تون هم عوض کنید طبقه همکف بگیرید یا اسانسور دار

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت یکم داره بی انصافی میکنه شما چند سال با شرایط سختی که خودتون گفتید زندگی کردید و دور از خانواد ...

ممنون عزیزم 

جالب بدونید خانواده هامون انقد درگیر خودشونن 

خانواده شوهرم که روستان و کشاورزی و دامداری و ۱۰ساله دو بار خونه ما اومدن

خانواده خودمم ک مادرم از مادربزرگ پیرم ک نابیناست نگهداری میکنه 

خواهر و برادر هم ک همه درگیر کار و رندگی خودشونن و فقط برا خرید میان تهران

یعنی آنچنان عاطفی و صمیمی نیستیم

دلم برا آرامش زندگی تو شهرستان تنگ شده

همسرم میگه بچه ها کوچیک اذیت میشی همش تو خونه ای جامون عوض کنیم بهتر میشی دیشبم گفت من اگه بمونم تا دو سال دیگه تو پست جدیدم باید باشم خونه نگیرم باز بگی بریم

فکرات بکن آخر هفته بهم بگو

دوست عزیزمزیپاد دو تا وام داره وام خرید و وام نقدی که اسمش آینه ستمن دو تا بچه م زیپاد دارن و واسه ...

وامش چند درصد سود 

و چندتومن

مثل ویپاد پلکانی داره

به بچه های زیر پنج سال هم تعلق می گیره؟

ممنون میشم راهنمای کنید

منم خاطرم فانتزی های که توی ذهنم داشتم بابام سریع برام برآورده میکرد اون موقع یک صندل هایی اومده بود ...

سلام عزیزم منم نظر شما رو قبول دارم .پارسال ی  روانشناس تو جلسه ای که مدرسه برامون گذاشته بود می‌گفت از سه تا خواسته بچه یکیش رو فراهم کنید ،یکیش رو موکول کنید به زمان دیگری،یکیش هم رو اصلن قبول نکنید  

آنکه شد محرم دل در حرم یار بماند. وانکه این کار ندانست در انکار بماند . از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر . یادگاری که در این گنبد دوار بماند ...

دوستان عزیز در راستای پست های قبلیمهمسرم در حال انتقالی به شهرستان بودیممبدا و مقصد موافقت کردن در ا ...

سلام عزیزم به نظر من حرف همسرت رو گوش کن .و به خاطر دوری از خانواده ی راههایی پیدا کن که خودتون سرگرم کنی.به نظر من باید خدا رو هم شکر کنی که همسرت به فکر پیشرفت زندگی تون هست.من همسرم اصلا و ابدا اهل ریسک کردن نیست و خیلی لاک پشتی زندگی میکنیم.یعنی بهتون بگم همسرم اهل وام گرفتن نیست باور میکنید 😐😐 .منم موندم و فکر و خیال آینده و نگرانی و ...

آنکه شد محرم دل در حرم یار بماند. وانکه این کار ندانست در انکار بماند . از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر . یادگاری که در این گنبد دوار بماند ...

سلام عزیزم به نظر من حرف همسرت رو گوش کن .و به خاطر دوری از خانواده ی راههایی پیدا کن که خودتون سرگر ...

ممنون عزیزم

بله همسرمم میگه سرت مشغول باشه دلتنگیام میره و حتی پارسال ۵۰ت داد دو تا چرخ برام خرید الانم دوره نازک دوزم گذروندم میگه دوره هات برو برا خودت مزون بزن کسب و کار راه بنداز و....

ممنون عزیزم دوست داشتم محبت های شما رو جبران کنمولی بعضی دوستان جوری به جزئیات توجه میکنن و با خوندن ...

قربونت برم من عزیزم ❤️ شما لطف داری فدات شم 😘

آخ که نگو میدونم که چی میگی درکت میکنم ❤️

واقعا این قضاوت های بیجا آدمو دلسرد می‌کنه از نوشتن

برای من اولین بار نیست ،هزاران بار مورد قضاوت قرار گرفتم

الان چند وقتی میشه قضیه ی باقلا و دفتر سیمی رو گفتم

حرفش تموم نشده فعلا

فکر میکنند طرف بلانسبت نمیفهمه

خب تو مدیریتت اون شکلی

من مدیرتم این شکلی

تو دوست داری در لحظه باشی

ولی من آینده نگری رو بیشتر میپسندم

تو شاید ظاهر بعضی چیزا برات مهم نباشه

ولی من ظاهر برام خیلی مهم

قرار نیست که همه ی ما یه جور فکر کنیم

و یه مدل مدیریت داشته باشیم

و فکر نمیکنم بابت هر کاری که میکنیم اینجا باید به کسی توضیح بدیم

من اگه می‌نویسم فقط و فقط به خاطر دوستان ❤️

اگه قرار از هر صحبت دنبالِ این باشیم که به طرف مقابل کنایه بزنیم ..طعنه بزنیم

دیگه دل و دماغی نمی مونه برای نوشتن ...واقعیت

برای من و امثال من اینجا مدال افتخار نمی اندازند

یا برای ما حقوق نمیدند ،که حقوق هامون قطع بشه

اگر هم کسی اینجا می‌نویسه از بزرگی دلش ♥️

از اینکه کسی یه چیزی یاد گرفته باشه

اصلا گیرم مخالف بودی ...بگو نپسندیدم پستت رو

مخالف کارت بودم

مثلِ بانو سم سم ....که اومدند نظرشون رو محترمانه گفتند و منم‌ نظر خودم رو گفتم و جوابشون رو دادم ❤️گفتم منم روش تربیتی ام اینطوری

نه دیگه بیای بگی 😕هیچی اصلا ،هیچچچی

تویی که فکر می‌کنی تو برای بچه ات می‌کنی و پشتش هستی

ولی من برای بچه ام یه باقلا رو تو خونه پختم دادم دادم

یا کتاب‌اش رو سیمی نکردم

اول اینکه بگم فعلا اول راهی صبرر کن ...

دوم اینکه به راحتی از روی دو تا پست قضاوت می‌کنی

و فکر می‌کنی ما فقط یه کیسه گرفتیم و داریم فقط مال اندوزی میکنیم و و بچه هامون رو گشنه نگه میداریم

یا با لباس پاره می‌فرستیم مدرسه

سخت در اشتباهی

مهمترین و با ارزش ترین دارایی ما بچه هامون ❤️کی عزیزتر از بچه ؟

من که بچه نیستم میفهمم طرف صحببتت برای کی هست

نمیدونی و نمی‌بینی که من مادر سالهاست  روی بچه ام سرمایه گذاری کردم ❤️اصلا لزومی هم نداره ببینی

چرا که زندگی هر شخص به خودش مربوط که چیکار می‌کنه

مدل روشش چطوری

فقط میگم بدون ...همون‌طور که اون باقلا رو اون دفتر سیمی رو از پست من برداشتی و به جورایی حرف می اندازی

اینم بدون که من روی بچه هام سالهاست سرمایه گذاری میکنم

سرمایه گذاری کردم که الان ،کلی تیم میخواد دخترمو

در حالیکه همش ده سال و نیم اش ❤️سرمایه گزاری کردم که تو این سن می‌ره کشوری بازی می‌کنه

فکر نکنید دارم پُز بچه هامو میدم نههه

من اگه برای بچه ام خرج نکنم برای کی خرج کنم ؟من اگه برای بچه ام عزیزی نکنم کی کنه ؟

منتها من مخالف هستم که هر گفته ی بچه رو به کُرسی بنشونی

و الا ما همه ودوستان اینجا ♥️

همه امون همون‌طور که تو فکر بچه ات هستی

ما هم به فکر بچه هامون هستیم ♥️

ما هم میدونیم بچه تغذیه میخواد

بچه آجیل نیازش

بچه اسباب بازی میخواد

بچه پولِ تو جیبی میخواد

اینارو قشنگ هر مادری می‌دونه ♥️

خودِ من برای هر قسمت باکس مخصوص دارم

و اون روز هم براتون گذاشتم

برای کلاس ها و باشگاه شون پول ریختم ❤️

پنج سال که شهریه میریزم ♥️ با اینکه همسرم شش ماه سال بیکار ...ولی خدارو شکر از اجاره ها میگیرم

فقط پولِ شهریه نیست که

دوستانی که فرزندانشون ورزشکار به خوبی می‌دونن که چقدر هزینه بر

چقدر باید به خورد و خوراک بچه رسیدگی بشه ♥️به مسابقه شرکت می‌کنه چقدر هزینه اش

یه کمربند ارتقا داده میشه چقدر هزینه می خواد

یا، روزایی که پدرش کار نداشت ♥️

نشستم دونه ،دونه بافتم و پول کلاس دادم که بچه ام پایه اش ضعیف نباشه ♥️

دلم نیومده از ماه عسل کارم یه رُژ بگیرم برای خودم

ریختم به کلاس بچه هام که برند موفق بشند ❤️با اینکه نذار بودیم اوایل زندگی ولی خودم چند شب به یه شکلی گزروندم

تخم مرغ انداختیم خوردیم

نون خالی خوردیم با چای شیرین ...سیب زمینی خالی خوردم

ولی دخترم برای جشن بهترین لباس رو داشته باشه ❤️ هر مناسبتی بوده از اردو بگیر تا جشن قرآن و مناسبت ها ...اولین نفر خودم پول میدادم که بچه ام سر بلند بشه ❤️غرور داشته باشه

روز معلم با اینکه دستمون به دهنمون نمی‌رسید ولی از چند ماه قبل ...هزار تومن ،هزار تومن برای معلم پول جمع میکردم که بچه ام کادو ببره براش ❤️در حالیکه مثل خیلی از اولیا ها که می‌گند اجبار نیست ،میگفم نمی‌تونیم دیگه توانشو نداریم

ولی نخواستم بچه ام جلوی اون همه جمع سر افکنده بشه ❤️

برای کلاس زبانشون همینطور ،پول ریختم ❤️برای کلاس کنکور

برای آینده اشون از دستم هر چقدر بر بیاد کردم به فکر آپارتمان بودم ❤️به فکر جهازشون هستم و تمااام

براشون طلا جمع کردم و الان می‌تونه ماشین خودش رو داشته باشه ❤️ 

ادامه دارد...

@royayezendegi‍ 

قربونت برم من عزیزم ❤️ شما لطف داری فدات شم 😘آخ که نگو میدونم که چی میگی درکت میکنم ❤️واقعا این قضا ...

براشون بهترین ها رو فراهم کردیم ❤️خب وظیفه امون

منتی درش نیست

منِ مادر به فکر بچه ام نباشه

کی میخواد بچه ی منو حمایت کنه ؟ همسایه یا فامیل

اینا یه گوشه از کارایی که همه ی مادرهای اینجا ..در کنارِ پس انداز های جزئی اشون

به فکر هستند و   در حق بچه هاشون هم کم نمیذارند 👌 باعث عذاب وجدان کسی نباشیم ❤️

پس منظور از نوشتن این پست سعی کنیم

با خوندن یه پست طرف و زیر سال نبریم و بهش طعنه نزنیم ...طرف مقابل غذا رو

دهنش میخوره نه گوشش 👌

خدا سر شاهده دیروز عصر مهمون داشتم
زنک زدند که برای شام میان ♥️

با اون حال باز دست به قلم بودم

هر کاری رو که انجام میدادم براتون می‌نوشتم ♥️

تا ساعت یه ربع به هشت نوشتم یه صفحه، دیدم اومدند دیگه مجبور شدم نصفه بذارم ❤️
ولی وقتی اینارو میخونم ...به کل دلسرد میشم

من دیگه برم شمارو به خداوند منان میسپارم ❤️
انشالله بعد بدرقه ی مهمونام میام پیشتون ♥️ می‌خونمتون 😘😍

منظور که مادر خانمی عزیزم ❤️ ببخش رو پستِ شما ریپلای زدم
آره عزیزم واقعا منم بدم میاد که اینطوری حرف می اندازند و قضاوت میکنند

میخوای یه حرفی هم بزنی می‌گند ...نباید که همیشه به به و چه چه کنیم به پست ها

یا میگند فلانی که چیزی نگفت 😕

@royayezendegi‍ 

ممنون عزیزم جالب بدونید خانواده هامون انقد درگیر خودشونن خانواده شوهرم که روستان و کشاورزی و دامداری ...

اگه خانواده همسرت همونی بودند که میگفتن پول میدیم تو خرید خونه ولی به ما دنگ بده که اگه کلاهم میافتاد اون طرف نمیرفتم خخخ
بنظرم یه چند روز برو پیش خانواده ت و مراسم رفع دلتنگی از شهرستان انجام بده با انرژی برگرد و به زندگیت برس
منم از مامانم دورم تهرانیم ولی مسافتی فاصله داریم سعی میکنم مستقل باشم که مامانم هم خیالش از من راحت باشه

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

ممنون عزیزمبله همسرمم میگه سرت مشغول باشه دلتنگیام میره و حتی پارسال ۵۰ت داد دو تا چرخ برام خرید الا ...

اتفاقا چه هنر به درد بخوری.خیاطی حتی اگه با این قیمت لباس ها برا خودت هم بدوزی میصرفه .دیگه چه بهتر که ماهر بشی و بخوای کسب و کار راه بندازی.اتفاقا منم چند ساله تو فکر خیاطی هستم که هنوز چرخ نخریدم که شروع کنم. ولی در حد کم بلدم ،خیلی سال پیش دو سه ماه رفتم کلاس خیاطی.انشاالله هم از طرف همسرت هم با راه انداختن کسب و کار خودت پیشرفت زیادی داشته باشید.🥰

براشون بهترین ها رو فراهم کردیم ❤️خب وظیفه امونمنتی درش نیستمنِ مادر به فکر بچه ام نباشهکی میخواد بچ ...

عزیزم شما کارتون درسته همینطور با قدرت ادامه بدین .دعای امثال من پشت سر شماست .بازم بهمون انگیزه بدین و چقدر انرژیتون مثبته و این بخاطر ذات خوبتونه امیدوارم دخترای گلت به بهترین جاها برسن .التماس دعا.

معلم دختر امسال اجازه نداد کسی کتاب بچه اش رو سیمی کنه من کلی دفتر سیمی هم خریده بودم حتی نذاشت اونا ...

مدرسه بچم الزام سیمی کرده هم دفتر هم کتاب 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره