2777
2789
من بدبختی هم ویپاد دارم هم بلو تقریبا تمام بانک‌ها موندم چیکار کنم تو کدوم پول بزارم

به نظرم بین ویپاد و بلو بزار داخل ویپاد و از وام برایند یا پیمان استفاده کن 

چون بلو نهایت ۱۰ تومن وام میده 

وام چهل تومنیش خیلی زمانبر هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@درامتدادپاییز‍ 

خوش اومدی عزیزززم 

یادمه گفته بودی 

ولی کاربری جدیدت خاطرم نبود تگت کنم

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
عزیزم من تازه کارت بلو گرفتم چطور باید استفاده کنم وام بگیرم ؟یعنی چطور اولین وام برام باز بشه چقدر ...

سلام عزیزم

برای وام بلو راستش دقیق یادم نیس ولی تا اونجا که حضور ذهن دارم اگر ۱۰ تومن بزاری سه ماه بعد ۱۰ تومن بهت وام میده 

بیشتر از ۱۰ تومن نمیده 

وام ۴۰ تومنی رو بعد از اینکه چند بار وام ۱۰ تومنی گرفتی و با حسابت زیاد کار کردی بهت میده

روی وام ویپاد هم فکر کن اونم وام خوبی میده

به سلامتی و دل خوش ازش استفاده کنید پر برکت باشه براتون میشه لطف کنی بگی ۴۰ تومن چند ماهه هستش قصدش ...

ممنونم گلم انشالله بیشترش قسمت شما بشه 

عزیزم ۱۲ ماهه هست و قسطش حدودا ماهی سه ملیون و هفتصد هست 

در نهایت راستش دقیق نمیدونم چقدر باید سود بدم 

اختیار داری عزیزم ما اینجا دور هم جمع شدیم به هم کمک کنیم🥰

عزیزم مجبوریم تا پایان سال نمی‌تونیم قسط بدیم شوهرمو خودم در حال درمانیم نمی‌خوام استرس داشته باشم

پس بفروش عزیزم هیچی ارزش اینو نداره که استرس و اضطراب بگیری،ان شاء الله که به سلامتی کامل برسین طلا هم بعدا میخری

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

سلام دوست عزیز ممنون بابت توضیحتون برای شناسایی سکه‌ی اصل،پسرم چند وقته پول جیبی‌هاش پارسیان میخره،ا ...

سلام عزیزم 

راستش من هم در حد شما دوستان بلد هستم و این مورد تشخیص سکه اصل و تقلبی وقتی یاد گرفتم با دوستای اینجا به اشتراک گذاشتم

به نظرم ببرید دو جا نشون بدین انشالله مشکلی نداشته باشه

ولی اگرگفتن تقلبی هست نزارید پلمپ سکه رو باز کنن و ببرید از جایی که خریدید بفروشین و از جای معتبر و مارک معتبر خریداری کنین

مارک پایتخت و ماربر و امین زر معتبر هستن بنده خریداری کردم 

در ضمن به پسر گلتون هم دوروغ مصلحتی بگین دلش نشکنه و بگید سکه اش معتبره بچه ها دلشون کوچیکه 🙂

سلام عزیزان من یک کیلو شیره انگور دارم مال پارسال انگار یکم ترش شده الان حلوا درست کردم خوب شده چیزی ...

سلام دوستان🌸

شیره رو بزار رو گاز گرم بشه کنجد تو طرف جدا تفت بده گردو هم همینطور بوش که دراومد اینارو اضافه کن به شیره مخلوط که شد بریز کف سینی که از قبل چربش کردی خنک که شد با قندشکن بشکن ونوش جان کن😍

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
سلام عزیزم من هستم رمز کاربری قبلیمو فراموش کردم مجبور شدم کاربری جدید بزنم ممنونم از لطفت 😘🙏

سلام ستاره جان عزیزم ❤️ پس این کاربری برای شماست ❤️

میگم این دختر نیست ها ❤️کم پیدا شده 

خدا شکر که بهتری عزیزم 😘 

گزارشات کم شده یا من ندیدم ☺️😉؟

عزیزم نکن این کارو بخدا که پیر میشی مریض میشی اون ثروت آخرش بمونه برا وارث که ممنون هم نیستن من خود ...

سلام عزیزم یه سوال دارم ازتون 

فکرمیکنم اگه اشتباه نکنم شما گفتیدکه ویپادهمسرتون روی گوشی شما نصبه میخواستم بدونم چطورمیتونم اینکاروانجام بدم ممنون

دوستانی که میدونن خوشحال میشم راهنماییم کنید

معصومه جان سلام الان که دارم اینجا پیام میذارم، پولامو جمع کردم و جلوی در طلافروشی ایستادم که بیاد و ...

سلام به روی ماهت بانو ❤️ 

به به 😍 پس رفتیم واسه طلا😍هورررررا 💃💃💃💃

آفرین به تلاش و مدیریتت عزیزم ....سعی کن عزیزم همینطوری ادامه بدی و از هر فرصت استفاده کنی برای خرید طلا 

بیوفتی رو مدار خودت خواهی دید که خرج های الکی خود به خود میرند کنار😍راه باز میشه فقط واسه طلا 

همون طلاهای ریز ریز چقدر به نفع ات می‌شند در آینده انشالله 😍

فیلم های کوتاه اش رو می‌ ذارم دیگه ایتا 

می‌بینید که اون عزیزی که نشسته حالا ،پول دستش بیاد ،یه پول قلمبه ،تا بره واسه خرید چند گرم طلا ،که اونم اکثرا نمیشه و هزار تا چاله و چوله براش در میاد 😕

ولی اون کسی که عاقل و تا یکم دستش میاد فورا می‌ره 

از گوشواره ی نوزادی تک لنگه ،گرفته تا ،پارسیان پنجاه سوتی ،و زنجیر پاره ،و تیکه ی انگشتر شکسته ،میبینی چند گرم این طوری خرد خرد جمع کرد تا آخر سال 😍

آخر سال هم تونست یکی از اهداف خوشگلش 😍رو تیک بزنِ 

و اما عزیزم ❤️ خرید اعتباری از اسنپ رو من از چند سال پیش دارم ...که اون موقع چند سال پیش که طلا گرمی دو ملیون بود برای اولین بار برای من پونصد هزار تومن خالی اعتبار داده بود 

که من اون موقع یه مقدار هم خودم گذاشتم یه جفت گل گوش گرفتم ،برای سوراخ دوم گوشم پونصد سوت اینا میشد 

اون موقع دقیق یادم نیست ولی حساب کتاب کردم دیدم بله دیگه ،سی ، سی و پنج درصد اجرت حساب کرده که برام خیلی میومد 

بعد از اتمام اقساطش دیدم که با این تورم ...اجرت سی ،چهل درصدی به چشم نمیاد اصلا 

و هر سال سه چهار تیکه بر میدارم از اسنپ و خرد خرد مجبور میشم بدم 

البته اینم بگم عزیزم برات ❤️

که من همه جور تبدیلی دارم ،منتطر نمیشم که اسنپ اقساطش تموم بشه یه چیزی بردارم ...فک کنی فقط از اسنپ میگیرم 

قرعه میذارم ..پولِ درشت در میاد میدم طلا ✅

چک میکشم ماهانه مبلغ سنگین میدم طلا ✅طلای اقساطی 

اجاره خونه ها در بیاد اوایل همه اشو میدادم طلا ولی از وقتی که گرونی شده و در آمدمون نسبت به هزینه های زندگی ،کم 

و از طرفی همسرم شش ماه سال بیکار ،مجبور میشم که یه مقدار مشخص رو فقط تبدیل کنم ،تا به امورات زندگی هم برسم 

ولی یه مقدار مشخص حتما می‌ره واسه طلا ✅

به خاطر همین میگم که شرایط همیشه یکسان نمی‌مونه ✅

پول داشتین حتما تبدیل کنید 

همون آدمی هستم که نمی‌ذاشتم یه قرون از اجاره خونه ها بره واسه کاری 

ولی الان مجبورم ،،چون دخترم دانشجو ❤️خرج داریم 

بچه ها بزرگ شدند ❤️خرج هاشون هم زیاد شده 

گرونی شده 👌

به خاطر همون مدام میگم که همیشه شرایط اونطور نمی‌مونه 👌عزیزانم 

جونی نیست همیشه ✅

خلاصه میگفتم عزیزم ❤️ از اجاره ها یه قسمتش رو تبدیل میکنم

یارانه تبدیل میشه ✅

سهام عدالت تبدیل میشه ✅

همسرم از اسنپ برای خودم بده از اون هم جزعی خرید میکنم ✅

از خرجی خونه که در نظر گرفتم هفتگی هر چی بمونه 

باز تبدیل میکنم برای خودم ✅پس انداز شخصی خودم 

و در نهایت به هیچ وامی نه نمیگم ✅

ما کارمند نیستیم و مشکل ضامن داریم که بیست ملیون چند سال پیش گذاشتیم بانک مسکن تا ضامنمون بشه 

از اون مبلغ سیصد هزار تومن خالی میگیرم ...باز تبدیل میکنم ✅

از ویپاد وام میگیرم تبدیل میکنم ✅

با ویپاد دخترم کار میکنم ❤️برای خودش طلا میگیرم 

به اسنپ هم اعتبار میده نه نمیگم ✅ خودم رو به چالش میکشم و اونم میگیرم که باز غنیمت 

شاید با خودت فکر کنی فقط که همش شد طلا 😀

نه عزیزم من به هر قسمت از زندگی ام میرسم ❤️ و به هر قسمت به بودجه ی مشخص دارم 

به هیچ وج نمی‌ذارم خرجم اضافه تر از بودجه امون بشه 

مثلا قسمت پوشاک من الان سه ملیون در فعل حال ✅

دیگه نمی‌ذارم بشه یه ملیون و صد 

یا مثلاً قسمت خورد و خوراک فعلا ده ملیون ،البته تازه کردم ده ملیون ..چون مهمون زیاد دارم ❤️ کم میاد 

دیگه نمی‌ذارم بشه ده ملیون و نیم ✅

اگه یه هفته بیشتر خرج کنم ...هفته ی بعدی اش حتما جبران میکنم تا خرجم بیاد پایین ✅

همه چی دستِ خودت عزیزم ❤️ هر طور بخوای اونطوری خواهد گذشت 😍

@royayezendegi‍ 

عکس هم فراموش نشه عزیزم 😘