2777
2789
ممنون عزیزمبله همسرمم میگه سرت مشغول باشه دلتنگیام میره و حتی پارسال ۵۰ت داد دو تا چرخ برام خرید الا ...

عزیزم به نظر منم به فکر پیشرفتتون باشید

اینکه گفتین خانواده شوهرتون کشاورزی و دامداری دارن مطمئن باشین حتی شما برید خونشون اونقد کار دارن که نمیتونن لحظه ای کنارتون باشن

و خانواده خودتون و دیگر مردم هم بگم الان واقعا با این گرونی و مشکلات اقتصادی نمیتونن با کسی رفت و آمد داشته باشن

خونتون رو عوض کنید 

چند نا دوست پیدا کنید 

یه کار واسه خودتون دست و پا کنید

به نظرم اصلا فکر رفتن به شهرستان رو از ذهنتون پاک کنید

دوستان عزیز در راستای پست های قبلیمهمسرم در حال انتقالی به شهرستان بودیممبدا و مقصد موافقت کردن در ا ...

عزیزم صد در صد همسرت درست میگه 

پیش خانواده هم به خدا خبری نیست از دور قشنگه 

شما بچه تون چند سالش هست 

بهتره با پسرتون خودتون رو سرگرم  کنید مثلا با پسرتون کلاس موسیقی مشترک برید یا  مثلا اگر زیر ۸ سال هست سن اش  میتونید ببرید ژیمناستیک خودتون هم در کنارش همون تایم ورزش برید خیلی از باشگاه ها مشترکن دارن دوتاش رو 

خلاصه که  همیشه همیشه اولویت باید خانواده اصلیت که پسر و همسرت هست باشه و لاغیر .

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم به نظر من حرف همسرت رو گوش کن .و به خاطر دوری از خانواده ی راههایی پیدا کن که خودتون سرگر ...

عزیزم منم مثل شمام 

18 سال ازدواج کردیم

فقط وام ازدواجمون بود که گرفت

و دوسال پیش که واسه وام مستاجر نوشتم 

تموم کاراش رو انجام دادم 

چون به سرپرست خانواده میدادن با التماس گفتم فقط بیا بانک یه امضا کن

خدا شاهده کارمندای بانک شوهرم و بهم نشون میدادن و میگفتم ببین ای آقا اصلا وام نگرفته🥴

اصلا به فکر پیشرفت نیست 

همش میگه اگه پولدار بشم اینکار و میکنم اون کارو میکنم

میگم برو اسنپ 

میگه مگه من تراکتورم

15 حقوقش بدون بیمه که خودمون بیمه آزاد واسش میریزیم

اوف که دلم ازش پره

تمام موهای سر و ابروهام از دستش سفید شده

هر جا میریم دو ساعت میشینیم از بس سرش تو گوشیه همه بهم میگن چقد تو صبر و حوصله داری

اگه بخوام ازش بگم که  خودش یه شاهنامه میشه😮‍💨

اون کاربر مشکل روحی داره و باید درمان بشه شما به دل نگیرید مریم خانوم من از همکارم پرسیدم گفتند که خ ...

بی نهایت ازتون ممنونم بانو  ، خیلی لطف کردین 🙏🙏🙏

همسرم میگه قدر این دوستان رو خیلی بدون ، کمتر کسی اینجوری بی منت و چشم داشت برا آدم قدم برمیداره ، ایشون هم تشکر میکنند ازتون😍

بهش میگم معلومه که قدرشون رو میدونم ، الکی که وابسته این گروه نشدم ، پس انداز که نمیکنم ولی با این دوستان بودن برام نهایت خوشبختیه😍😍😍

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
سلام به همگی من توی یک ماه گذشته خیلی خوب مدیریت کردم ،ولی ی اتفاقی هم افتاد ۳ میلیون هزینه کردم،پیش ...

سلام عزیزم🌹

من معمولا خاموش هستم و میخونم اما شما رو یادمه🌼

حس کردم خدا بیشتر از همیشه کنارته💜

امیدوارم خیلی زود با خبرهای خوب برگردی🌷

از ته قبلم برات دعا میکنم🙏🏻☘🌻💜

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
عزیزم صد در صد همسرت درست میگه پیش خانواده هم به خدا خبری نیست از دور قشنگه شما بچه تون چند سالش هس ...

مرسی عزیزم درسته

پسرم ۶سالشه و میره پیش ۲ ک اداره همسرم داره و میگه خودم میبرم میارم

و یه دختر ۱۸ماهه دارم🥰🥰🥰

بی نهایت ازتون ممنونم بانو ، خیلی لطف کردین 🙏🙏🙏همسرم میگه قدر این دوستان رو خیلی بدون ، کمتر کسی ...

خواهش میکنم انقدر صمیمانه تشکر کردید نخواستم فقط به لایک بسنده کنم
منم با خودم میگم چه جوری میشه این همه خانم خوب اینجا جمع شدند وقتی یه سر به بقیه تایپیک ها میزنم میبینم انگار ادمای اینجا کاملا متفاوت هستند.
اگه سوال خاصی راجب کیش داشتید و از طریق پشتیبانی به نتیجه نرسیدید بفرمایید من میپرسم

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

سلام دوستان،نظرتون راجب طلای دیجیتال دی جی کالا چیه؟؟؟ میلی و طلاسی بهتر از دی جی کالاست؟؟

من دیشب تازه شروع کردم از دیجی کالا طلای دیجیتال خریدن

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
سلام دوستان آقام یه مقدارام دی اف آورده باهاش تخت خواب بسازه برای خودمون وبچه ها میخواستم بپرسم که ...

سلام.اتفاقا اگر بدین جای خوب بسازن خیلی خوب و بهتر از بیرونیا میشه.تازه بیشتر هزینه‌اش برای شما کم میشه چون بیشتر هزینه ش برای ام دی اف هست.فقط ساده باشه که از مد نیفته.اگه خونتون هم جا کم دارین کشودار بسازین.کشوهای تخت خیلی بزرگ و خوبن.

سلام من ۵۰۰ هزار تومان اعتبار دارم تو دیجی پی.میخام نقدش کنم.طلاسی میگه باید حداقل یه تومن طلا بخری. ...

ازدیجی طلا ی دیجیتال بخر بعد بفروش اون بالای صفحه نوشته طلای دیجیتال

من خودم هم خریدم هم فروختم 

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام دوست عزیز ببین پیشنهاد من اینه برای خودتون با همون تخته ها پایه های تشک رو درست کنید.(خودم این ...

سلام 

همسایمون صنایع چوبی داره اون قراره درست کنه برامون ازش پرسیدم روکش ام دی اف هم عوض میکنین که گفت آره میشه عوض کرد

بچه هام یکی ۸سال یکی ۶سال هستن 

پس خوب میشه 

تاج تخت هم بخریم قشنگ میشه ؟

سلام.اتفاقا اگر بدین جای خوب بسازن خیلی خوب و بهتر از بیرونیا میشه.تازه بیشتر هزینه‌اش برای شما کم م ...

من تو نایپیک تون پیام گذاشتم ممنون میشم جواب بدید

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

سلام به همگی من توی یک ماه گذشته خیلی خوب مدیریت کردم ،ولی ی اتفاقی هم افتاد ۳ میلیون هزینه کردم،پیش ...

من تو تک تک کلمات شما آرامش و حالِ خوب میبینم 😍

بهت افتخار میکنم با تمام مشکلاتی که پشت سر گذاتشی ، اینقدر قوی هستی

قلب مهربونت، امیدت، شوقت برای دخترت و برای زندگی همش باعث میشه من متنای طولانیتو دوباره و سه باره بخونم عزیزم ♥️ 

مطمنم خدا تلاش بنده هاشو بی پاسخ نمیزاره، مگه میشه تلاش مارو نبینه 💜😍

دوستان عزیز در راستای پست های قبلیمهمسرم در حال انتقالی به شهرستان بودیممبدا و مقصد موافقت کردن در ا ...

سلام 

اگه حقوق و مزایا نصف میشه ، به نظرم رفتن فکر خوبی نیست .‌.

البته بازم حساب کتاب کن ببین هزینه هاتون چطور میشه ... ولی در کل اگه حقوق نصف بشه اصلا عاقلانه نیست ...

خودمم میخوام برم نزدیک خانواده ها ولی برا ما خیلی خوب میشه شرایطش ... اگه جز این بود نمیرفتم ...

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏