2777
2789
سلام دوستای پر انرژی🤩من همیشه تاپیک رو دنبال میکنم ولی زیاد فعال نیستمعزیزان ما پارسال یه واحد۷۰متر ...

بچه ها اگه میتونین کمک کنین دریغ نکنین خیلی برام مهمه🙏🏻

یه دوست عزیزی بود چند روز پیش درمورد خرید خونه نکاتی گفته بود اگه اسمشو میدونین تگش کنین ممنون ازتون

عزیزم من تجربه ای تو خرید و فروش دلار ندارم یه بار تو یه جمعی بودم یکی گفت خوب نیست دلار خریدن گفتم ...

عزیزم هیچ ربطی نداره ما دایم می خریم و میفروشیم فقط باید از صرافی بخرید ببین قبلا دلار سرمایه گذاری خوبی نبود چون دولت به صورت دستوری دلار را ثابت نگه می داشت و بعد مثلا وقتی یه دوره ریاست جمهوری می خواست تموم بشه یهو دلار یه جهش می کرد 4 سال ثابت بود بعد جهش می کرد الان دلار از دست دولت در رفته و رسما بازار تنظیمش می کنه همکاران من که مفسرهای اقتصادی خوبی هستند تو اخرین گزارشی که به شرکت ارایه دادن گفتن تا 130 میره بالا حتی تا 170 هم پیش بینی شده طلا را پیش بینیشون این بود که نهایت 40 درصد رشد میکنه بعد یا میریزه یا ثابت میمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنا توربو 150 چون نوشتم می‌دونم مثل قبل خیلی فرق زیادی نداره

اره قبلا خب سه چهار برابر سود بود 

همسایه مون پارس گرفت فک کنم ۱۶۵ فروخت ۶۵۰ 

ببخشید همه پول رو باید اون روز واریز کرد ؟ 

مبلغ کامل دنا چنده ؟ 

قرعه کشی هست ؟ ماشین سبک تر ندارن ارزون تر یعنی ؟ 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

اره قبلا خب سه چهار برابر سود بود همسایه مون پارس گرفت فک کنم ۱۶۵ فروخت ۶۵۰ ببخشید همه پول رو باید ا ...

ثبت نام تموم شد ارژونترین فک کنم 207

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

اره میدونم برا سری بعد میپرسم اگه پول دستم بود کجا باید برم اطلاعات قیمت و چیزا رو در بیارم ؟

معمولا تو اطلاعیه خود شرکت میاد فوری پیش فروش و یا طرح دیگه داره فوری باید همون موقع که اسمت درمیاد پول رو کامل بریزی یکماه تحویل میدن

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

معمولا تو اطلاعیه خود شرکت میاد فوری پیش فروش و یا طرح دیگه داره فوری باید همون موقع که اسمت درمیاد ...

آها اینا قرعه کشی میکنن !! فک کردم هرکسی پول بریزه می‌تونه بخره

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹