2777
2789

من تازگی از کارم دراومدم و یه همکار آقا داشتم مدیر بود و خیلی با همه چی آشنایی داشت و اطلاعاتش بالا بود چندین بار تو همه چی بهم کمک کرده 

امشب به شوهرم گفتم میخوام بهش پیام بدم برام کار پیدا کنه گفتم قبلش به تو بگم ( که یوقت ناراحت نشه چرا پیام دادی ) 

که یهو عصبی شد و گفت پیام دادی گم میشی میری بیرون از خونه و دیگه یه لحظه اینجا نمیبینمت گفتم مشکلش چیه خب گفت غلط میکنی بهش پیام بدی بعد گوشیشو برداشتم یه کاری داشتم گوشیو از دستم کشید رمزشو عوض کرد گفت برو گمشو اون ور میخوام بخوابم به گوشی منم دیگه دست نزن و اینا 

اصن نفهمیدم چش شد یهو😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه از خودت بوده

چرا؟ که بهش گفتم؟ من حس میکنم نباید میگفتم و کار پیدا میکردم و بهش دروغ میگفتم که از اشتغال یابی پیدا کردم . هرچند انتظار این رفتارو نداشتم اخه