2777
2789
طلای ک در میلی می‌خرید و تا وقتی ک 5 گرم نشه نمی‌تونید فیزیکی شود بگیرید ولی طلاسی 100 تومن حداقل خر ...

سلام یعنی مثلا ۱۰۰ سوت بخوایم سکه پارسیان ۱۰۰ سوای میده ؟ چقدر سود میگیره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. وام ده تومنی رو تو چه مدت گرفتین؟ قسطش چقد بود؟ و اینکه واسه گرفتنش چقد پول تو حساب باید باشه؟

وام اول بلو مقدارش بستگی به میانگین پولت توی سه ماه داره.یعنی میانگین پولی ک تو حسابت میزاری سه ماه نباید کمتر از سه تومن باشه.من ده تومن ثابت گذاشتم سه ماه دست نزدم ده تومن بهم داد.اگه کمتر بزاری کمتر میده.

قربونت برم من عزیزم ❤️ شما لطف داری فدات شم 😘آخ که نگو میدونم که چی میگی درکت میکنم ❤️واقعا این قضا ...

معصومه جون اشکال نداره طبیعی نظرات متفاوت باشند 

مهم عاقبت بخیری 

منم نظرم هم نظر شماست 

اینکه بخوام هم رنگ جماعت بشم و ببینم کی روش چطور مثل تا کنم قبول ندارم

الان یکی از فامیل از بچگی دخترش هرچی میخواست می‌گرفت و خیلی به قول حساب حساس بود سرش الان بزرگ شده رفته مدرسه چنان لوس و بد قلق قبل مدرسه رفتن جرعت نداشتن بازار و جایی با خودشون ببرنش بس که گریه زاری راه مینداخت و مادر پدر کلافه میکرد

تک فرزند نیست چون یک سری میگن بچه تک باشه لوس بار میاد

یک سری چیزا اصلا ربطی به پس انداز و میزان درآمد نداره 

من ثروتمند ترین باشم هرچی بچم بگه چشم نمیگم 

فردا بزرگ میشه وارد جامعه میشه 

با کوچیک ترین شکست یا نه شنیدن بهم می‌ریزه 

روانش بهم می‌ریزه مخصوصا این زمونه 

بجاش سخت کوشی و تمرکز روی امور مهم باید یاد داد

مادر پدر بهترین الگو بچه ها هستند

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

براشون بهترین ها رو فراهم کردیم ❤️خب وظیفه امونمنتی درش نیستمنِ مادر به فکر بچه ام نباشهکی میخواد بچ ...

خدا خیرتون بده وقت میزارید برامون مینوسید 

شما سرشار تجربه و انرژی خوب هستید 

همیشه دعاتون میکنیم و مشتاق خوندن پیام هاتون هستیم 

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

سلام به خانمای تلاشگر😍من طلاهامو برای رهن خونه فروختم خیلی احساس پوچی میکنم هر کاری میکنم حالم خوب ...

عزیزم میفهمم چقدر سخته هممون چنین شرایطی را داشتیم ولی ناامید نشو  که کار شیطونه. یه روز شاید همین سوت کم کارهای بزرگی برات بکنه. داعما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

ممنونم عزیزم ، انشاالله قسمت بشه بریم ، بازم اگه سوالی بود زحمت میدم بهتون🙏🙏🙏❤️❤️❤️دوستان دعا کنی ...

اصلا دوست ندارم کار آزاد رو 

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

ممنونم سوالم بیشتر در این مورد بود که سال ساخت چقدر مهمه اون ۹۵ متری سال ساختش هم ۹۵ هست از هر لحاظ ...

من جای شما بودم ۹۵ متری میخریدم به نظرم تا ۲۰ سال خونه جا داره برای فروش. بعد ۲۰ سال دیگه سخت میخرن. به هر حال ۱۵ متر بیشتر میتونه تو متراژ اتاق خواب ها خیلی تاثیر داشته باشه.

دوست عزیز میشه بفرمایین چطور به مژه و ابرو روغن زیتون بزنیم ،یعنی چه مدت بمونه،بیشتر لطفا توضیح بدین ...

سلام عزیزم یه گوش پاک کن بردار بزن به روغن زیتون خیلی کم بعد بمال به مژه وابرو بزار یه ۱۰ دقیقه بمونه بعد بشور بااب ولرم ترجیحا بدون شوینده ❤️

به نظر من ماشین سرمایه نیست فقط برای رفاهچون آب و اتیش مگر اینکه بخری و تکونش ندیهر زمان خریدید بیمه ...

ببخشین جسارت نشه ولی دوره ی آب و آتیش بودن ماشین تموم شد الان من دو سال پیش یه ماشین خریدم ۷۵۰ صفر و الان دو سال دارم سوار میشم و استفاده میکنم شده ۱۱۸۰ ! 

میخوام بگم تو مملکتی که تورم انقد وحشتناک دیگه این حرفا جایی نداره مخصوصا اینکه یه بیمه بدنه و یه گارانتی طلایی ۵ تومن میشه اما خدایی نکرده اتفاقی بیفته کل ۱۰۰ درصدیه پول ماشینو بی چون و چرا پرداخت میکنن.

سلام دوستای گلم😍😍این مدتی که گزارش ندادم خیلی کاراکردم خونه تکونی پاییزانجام دادم وفرش هارودادم قالیشویی بردوواقعاتمیزشست دارن برق میزنن😍😍من چون روفرشی میندازم زودبه زودفرش نمیشورم چون هم زودترفرسوده میشه هم بایدزودبه زودهزینه کردویخچال هم رسیدم گوجه پوره کردم سبزی فریزکردم بادمجون سرخ کردم  ذرت وقارچ وهویج واین چیزاهم دارم ابلیموگرفتم ...مقداری برنج خریدیم وباسبدکالامرحله ۳شوینده وروغن خریدم..😊برای تغذیه مدرسه دخترم هروزیه لقمه میزارم وبرای زنگهای دیگه میوه یاویفرکروسان واین چیزادوست دارم یه زنگ خونگی بخوره یه زنگ اماده تاازهردوزده نشه ودوست داشته باشه 😉😉خداروشکرپارسال اخرفصل لباس برای فصل سرماخریدیم وخیالمون راحته شایدیه مقدارخونگی برای خودم ودخترم فقط بگیرم ..چندوقت پیش توتاپیک گفتم به خاطرکارهمسرم نمیتونیم مسافرت بریم هفته گذشته یه سفریه روزه بعدازظهرپنجشنبه رفتیم وبعدازظهرجمعه برگشتیم که فوق العاده روحیمون عوض شد😍😍😍😍الان که هواداره کم کم سردمیشه غذاهایی مثل انواع آش وعدسی وسوپ روبیشتردرست میکنم هم اقتصادیه هم مقوی ..😉😉

ببخشین جسارت نشه ولی دوره ی آب و آتیش بودن ماشین تموم شد الان من دو سال پیش یه ماشین خریدم ۷۵۰ صفر و ...

خواهش میکنم نظر شما محترم ولی با توجه به هزینه تعمیرات سرویس دوره ای استهلاک لاستیک روغن و... من جزو سرمایه نمیدونم شاید فقط ارزش پولتو تا حدودی حفظ کنی که اونم با طلا اصلا قابل مقایسه نیست.

آب و اتیش که دوره نداره با یه تصادف شاید بیمه پول خسارت و بده ولی افت قیمت ماشینم داره

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

ببخشین جسارت نشه ولی دوره ی آب و آتیش بودن ماشین تموم شد الان من دو سال پیش یه ماشین خریدم ۷۵۰ صفر و ...

اگر‌خونه نداشته باشی بخوای ماشین بخری برای سرمایه میشه آبو آتش همون ۷۵۰ دوسال پیش میشدحدودا گرمی ۳۵۰۰ حساب کنیم‌میشد ۲۱۴گرم   طلا امسال میشه دو میلیارد وسیصد و بیست میلیون برای منی که هدفم  خرید خونس   خیلیه   آره اگر خونه داشتم‌ماشین هم میشه برام سرمایه لذتشم میبرم رفاهمم بهتر میشه 

بستگی به هدفی داره که شخص دنبال میکنه و اولویتشه 

مبارکتون باشه به خوشی سوار بشین انشالله