2777
2789
سلام دوستان من اگه الان باقی مانده اقساط برآیند رو کامل پرداخت کنم درجا میتونم درخواست وام بدم؟لطفاً ...

اگه با حسابتون کار کردید امکان داره وام بعدی فعال بشه ولی جدیدا به اسونی وام نمیده ...یه مدت بعد تسویه اقساط چرخش حساب باید داشته باشید

تقصیر ایشون نبود تقصیر شماست مگه ایشون از شما پرسید شما جوابشون و دادین 🙄🙄 آدم یکم جنبه داشته باشه ...

از شما هم کسی نظر نخواست چرا ریپلای کردید

من به شما گفتم حرف بزنید

اول ایشون توهین کرد 

دیدم کسی جواب سوالشو نداده گفتم بگم ولی نمیدونستم برای اینکه بی تربیت هستند کسی جوابشون و نمیده

هر کسی تربیت خانوادگی خودشو اینجا نشون میده

اینجا هم امثال شما بی ادب هستند و من ترجیح میدم نباشم

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بانوی زیبا من خودم به شخصه انعام نمیدم به بنزین جز یکی دوبار که ده تومن با خجالت دادم اونم نقد ...

منم هیچ وقت انعام ندادم 

طرف شغلشه وظیفشه  بابتش حقوق میگیره 

حتی راننده مرد هم باشه باید بنزین رو مسئول جایگاه بزنه 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

سلام دوستان ما سقف قسط مون تقریبا تا ۲ ماه دیگه پره اما چون بدهی زیاد داریم تصمیم گرفتیم وام بگیریم تا بذاریم توی حساب کار کنه و مجدد وام بگیریم

امتیاز اعتبار ملی که دارم:

۷۰ میلیون ۱۴ درصد ۱۲ ماهه قسطی ۶،۷ تومن

۷۰ میلیون ۲۳ درصد ۲۴ ماهه قسطی ۳،۴ تومن

به نظرتون کدوم بهتره؟

الان از درآمدمون تقریبا ۳،۴ تومن میمونه برا خرج خونه یعنی تا دوماه دیگه باید قسط ها رو از خود وام بدیم اما بعد از ۲ ماه تقریبا ۲۰ میمونه برامون ولی باید بازم وام بگیریم تا بدهی هامون تموم بشه

خدایا شکرت  
همین بچه تون شب ادراری داره اگه آره که گه پس علتش مشخص شد.....موضوع دیگه حتما مهد عوض کنین هزینه تون ...

سلام عزیزم،شب ادراری رو از قبل داره،بازم دیروز با معلمشون حرف زدم آخرش به این ختم شد که خودش عالیه و پسر منه که داره دروغ میگه و بهانه میاره ولی من بچمو میشناسم درسته سختش بود از من جدا شه بره مدرسه ولی دیگه اینکه معلم با بچه ها خوب برخورد نمیکنه بحث دیگه اس

اولیا درخواست دادیم برامون گروه بزنن که باهم در تعامل باشیم‌ اهمیت ندادن چون به نفعشون نیست

سلام عزیزم،شب ادراری رو از قبل داره،بازم دیروز با معلمشون حرف زدم آخرش به این ختم شد که خودش عالیه و ...

خودتون گروه بزنین یواشکی و یکی یکی عضو کنین مادرا رو

روز جلسه برگه ببر اسم و شماره هاشونو یادداشت کن

ب هر کدومم بگو میخام اگر سوالی داشتم ازت بپرسم. بعد گروه بزن عضوشون کن هرکس هم نخاست لفت میده...کسی فضولی هم کرد بگو خارج از مهد ب کسی ربطی نداره و غیر قانونی نیس

چشم به راه...
سلام عزیزم،شب ادراری رو از قبل داره،بازم دیروز با معلمشون حرف زدم آخرش به این ختم شد که خودش عالیه و ...

در کل مگه نمیدونی معلمها همشون بی عیب و نقص ترین مخلوقات خدا هستن..همیشه دانش آموز مشکل داره و اونا خدان نباید انتقادی کنی

البته همشون نه اما اکثرا اینجورن

چشم به راه...

لطفا برای آرامش همگی مون یک صلوات بفرستید ودیگه ادامه ندید مثل قبل همه با هم دوست ومهربان باشیم وبه راهمون ادامه بدیم شیطون رو لعنت کنید وباعث دلخوری هم نشیم تا انشا الله به اهدافمون برسیم خانومهای خوشگل اینجا به نظرم مکان مقدسی هست چونکه همه داریم برای حفظ کانون ارزشمند خانواده تلاش میکنیم وهر چیز خوبی  که بلد هستیم رو داریم به همدیگه یاد میدیم  همه اینجا برای آرامش وحفظ غرور خانواده هامون جمع شدیم هر کس به نوبه ی خودش در اینجا ارزشمند وصاحب تجربه هستش حالا عیبی نداره کسی دلش نازکتره زودتر ناراحت میشه بقیه باید از دلش دربیارن ما همه خواهریم قهر وآشتی هم بین خواهرها طبیعیه بیایید تا از فرصتهامون خوب استفاده کنیم قشنگهای من بخاطر موی سفید من بیایید دوباره مثل قبل پر انرژی وسرحال پیش بریم بسوی هدفهامون بخدا اینجا دلخوشی خیلی هاست از جمله من خیلی دوستتون دارم 

سلام عزیزمسکه هاتون به حدنصاب رسیده؟ من چندروز بعد از تماسهای زیاد با پشتیبانی ، امروز همین کارو انج ...

سلام عزیزم ممنونم از راهنماییت 

آره سکه ها به حد نصاب رسیده

با حسابم کار میکنم امروز امتحان میکنم انشاالله که  میشه

سلام دوستای گلم یه پیشنهادی دارم انشاالله که مفید باشه.چون خیلی از دوستان از زیاد بودن پیامها ناراضی بودن.لطفا لطفا هر کسی که میخاد نکته اقتصادی بگه اولش  ❤️ قلب قرمز بذاره.اینجوری عزیزانی که وقت ندارن فقط همون قسمت و میخونن و تایپیک هم نظم میگیره.مثال

❤️ من  صندوق طلای بورسی میخرم با پولهای کم

❤️ نون لواش های خشک و آسیاب میکنم و ادویه میزنم و دیگه آرد سوخاری نمیخرم

سلام دوستای گلم یه پیشنهادی دارم انشاالله که مفید باشه.چون خیلی از دوستان از زیاد بودن پیامها ناراضی ...

سلام عزیزم پیشنهاد خوبیه فقط من قلب قرمزو که میزنم مشکی میشه نمیدونم کدومو بزنم که قرمز بشه لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه