سلام دوستان مهربونم
چند نکته خاستم بگم که دیگه همه رو تو یه پست میگم
بابت نظر مرد بازار، بنده آیدی ایشون رو ندارم و قبلا که چند دفه ای ازشون نظر خواهی کردم خیلی درست نگفتن بیشتر به حرف دلم توجه کردم
پس خیلی متکی به حرف و نظر دیگران نباشید
موضوع بعدی راجب رکود ملک. زمین هست که خبر قیمت هیچ ملک و زمینی ندارم و پیگیر نیستم
فقط زمین خودمون رو که برج ۸ پارسال خریداری کردیم و همسرم شماره تماسش رو روی زمین زد، تا اگر خدای نکرده صاحب دیگه ای داره صداش در بیاد،
به همین علت چندین نفر بابت خریداری تماس گرفتن و هردفعه قیمت خرید هم مبلغی بالاتر از خرید ما میگفتن
. دو سه نفر آخر که حدودا ۴۰ روز پیش برای خرید زمین تماس گرفتن، گفتیم قصد فروش نداریم، و جهت کنجکاوی سوال گردیم قیمت رو جایی پرس و جو کردید که گفتن بله و میگفتن حدودا این قیمت به ما گفتن و دقیقا یک میلیارد بیشتر از قیمت خرید ما پیشنهاد میدادن و تازه میگفتن پول نقد نقد بهتون میدیم
خلاصه که میخام بگم درسته قیمت رشد زمین و ملک مثل طلا منفجر نشده و مثل بمب صدا نکرده ولی رشد کم کم خودش رو داره و امان از روزی که منفجر بشه....
موضوع بعدی بابت جدا کردن یارانه که ما بخاطر حقوق همسرم یارانه بهمون تعلق نگرفته بود ، تقریبا دو سال پیش رفتیم فرمانداری،
و من سرپرست شدم و نامه گرفتیم بعد پلیس به اضافه ۱۰ و بانک و یارانه خودم و بچه ها رو از همسرم جدا کردیم و از ماه بعدش برای خودم و بچه هام به حساب من میریزن.
موفق و پیروز باشید❤️