2777
2789
سلام امیدوارم همه سلامت پر روزی باشین دو ستان نظرتون را بگین ممنون میشم ما دوتیکه زمین داریم که روی ...

سلام عزیزم خدا برکت بده به ملک و املاکتون
نظرم من اینه الان که بازار ملک تو رکوده، فروشش شاید خیلی ب صرفه نباشه و قیمت مناسب براتون درنیاد

اگه عجله‌ای برای پولش ندارین بهتره نگه دارین، چون زمین همیشه ارزشش بالا میره

اما اگه واقعاً نیاز دارین یا می‌خواین تبدیلش کنین به چیزی ک براتون درآمدزایی ثابت داشته باشه (مثلا مغازه یا خونه اجاره‌ای) اون وقت میشه ب فروشش فکر کرد

یه گزینه دیگه هم اینه ک شریک پیدا کنین برای ساخت، شما زمین بدین اون بسازه و آخرش سهم ببرید. اینجوری بدون هزینه زیاد هم به ساختمون می‌رسین

البته اگر خواستین با کسی شریک بشین خیلی خیلی باید هواستون رو جمع کنید و همه ی کاراشو قرص و محکم کنین ک خدای نکرده کلاهبرداری نشه ازتون

یکی از نزدیکان من وکیل گرفت برای این کار،
گفت اشکالی نداره یکم هزینه میکنم، از اونور خیالم راحته ک کلاهبرداری چیزی نمیشه ازم

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

بچه ها من یه مقدار پول داشتم خواستم طلا بخرم رو ۷۹۰۰ همسرم نذاشت گفت گرونه صبر کن بیاد پایین تر ک حالا اینجور شد 

چیکار کنم ب نظرتون؟

میشه کاربر ارغوان ک آیدی مرد بازار رو داره برام تگ کنید ببینم نظر ایشون هم چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵۳۰ دو کیلو گوشت گوسفند، شینسل مرغ ۲۷۴البته گوشت گوساله هم داشت یک کیلو ۶۹۹ ممنون عزیزم سلامت باشید

ببخشيد من ٨ماه ميشه با تارا كار ميكنم قسط هم زودتر از زماني كه نوشته پرداخت ميكنم

ولي اعتبار بيشتر از ١٥٠٠ تاحالا نداده

الانم اعتبارم كم بود ٤٠٠ قسط ٣٠ شهريورم بود پرداخت كردم فعلا همون ٤٠٠ اومد تو كيف پول 

چجوري بايد اعتبار بيشتر بده؟

چون ديدم اينجا نوشتن ٥ ميليون اعتبار داده بهشون

عزیزم ببخشید شما که از رادا سفارش دادین چند روزه به دستتون رسید؟؟؟ من پست پیشتاز انتخاب کردم یک هفته ...

سلام صبح بخیر.  من هم یک هفته پیش سفارش دادم.  الان که پیگیری کردم . دیدم دیروز تحویل پست استان ما شده. احتمالا چند روز دیگه میرسه

دوستان از غرفه من در با سلام دیدن کنید. پارسال غرفه زدم ولی فعال نبودم به خاطر همین فروش نداشتم. دوباره شروع کردم.  به امید خدا. گالری گنجینو 

سلام مبارکه ولی طلا ۸۴۰۰ نرسید

سلام عزیزم مرسی اره منم الان متوجه شدم دیشب خودم تو سایت ندیدم مثلا از طلافروش پرسیدم گفت ۸۴۰۰ 😰که ایشونم مثل اینکه لطف کردن و دروغ گفتن😟

بقول سامیه جون خود میوه رو بخورین بهتره حالا من من چندتا راه کار بدم شما انجام بده همون سرما خوردگی ...

سلام عزیزم اب نخود پخته منظورتون هستش؟

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
من فروردین طلا یه روز فقط اوج قسمت داشت ۸۳۰۰ کهدهمون روزم من خرید کردم دیگه بعد از اون طلا هی اومد پ ...

من خودمم فروردین گرمی ۸۶۰۰ خریدم تابستون فروختم ۶۷۰۰

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

سلام عزیزم اب نخود پخته منظورتون هستش؟

آره عزیزم 

پدر شوهر من عفونت شدید ریه داشت چند بار بخاطرش بستری شد آخرش یکی از خانم های فامیل گفت هرروز آب نخود پخته بهش بدین اینم هرروز می‌خورد کاملا خوب خوب شد کلا البته میتونین نخودش رو هم بخورین  نخوداب اگه کمی هم ماهیچه داخلش بریزی خیلی مقوی میشه برای سرما خوردگی 

سلام دوستان مهربونم

چند نکته خاستم بگم که دیگه همه رو تو یه پست میگم

بابت نظر مرد بازار،  بنده آیدی ایشون رو ندارم و قبلا که چند دفه ای  ازشون نظر خواهی کردم خیلی درست نگفتن بیشتر به حرف دلم توجه کردم 

پس خیلی متکی به حرف و نظر دیگران نباشید

موضوع بعدی راجب رکود ملک.  زمین هست که خبر قیمت  هیچ ملک و زمینی ندارم و پیگیر نیستم

فقط زمین خودمون رو که برج ۸ پارسال  خریداری کردیم و همسرم شماره تماسش رو روی زمین زد، تا اگر خدای نکرده صاحب دیگه ای داره صداش در بیاد، 

به همین علت چندین نفر بابت خریداری تماس گرفتن  و هردفعه قیمت خرید هم مبلغی بالاتر از خرید ما میگفتن

. دو سه نفر آخر که حدودا ۴۰ روز پیش برای خرید زمین تماس گرفتن، گفتیم قصد فروش نداریم، و جهت کنجکاوی سوال گردیم قیمت رو جایی پرس و جو کردید که گفتن بله و میگفتن حدودا این قیمت به ما گفتن و دقیقا یک میلیارد بیشتر از قیمت خرید ما پیشنهاد میدادن  و تازه میگفتن پول نقد نقد بهتون میدیم

خلاصه که میخام بگم درسته قیمت رشد زمین و ملک مثل طلا منفجر نشده و مثل بمب صدا نکرده ولی رشد کم کم خودش رو داره و امان از روزی که منفجر بشه....

موضوع بعدی بابت جدا کردن یارانه که ما بخاطر حقوق همسرم یارانه بهمون تعلق نگرفته بود ، تقریبا دو سال پیش رفتیم فرمانداری،

و من سرپرست شدم و نامه گرفتیم بعد پلیس به اضافه ۱۰ و بانک  و یارانه خودم و بچه ها رو از همسرم جدا کردیم و از ماه بعدش برای خودم و بچه هام به حساب من میریزن.  

موفق و پیروز باشید❤️