2777
2789
سلام خوبی عزیزمیادمه شما چندتا شغل داشتی میشه شغل هاتون رو بگید ؟؟؟

سلام عزیزم

من حسابدار و مربی باشگاهم

از باشگاه یه حقوق ثابت هم برای کار منشی هم میگیرم

جدیدا سرویس مهد خواهرزاده‌ام هم میرم

بغیر از این عزیزم من درآمد جانبی هم دارم مثلا از همین دو دونگ اجاره میگیرم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید این پیج که تبلیغات پوشاکه .لوازم التحریر نیست

من لوازم تحریر سفارش دادم این آدرس اینستاگرام روی بسته ارسالی بود بعد خودمم زدم دیدم واسه پوشاک بهش. ن پیام دادم گفتن لوازم تحریر فقط توی ایتا 

آدرسش همونه که توی عکسی که فرستادم بود 

✅ ✅ 

لیلیث سلام خوابت وضعیت خوابت چطوریه ؟ از ابن جهت میپرسم که روزا سرت شلوغ باید شبش خوابیده باشی حساب ...

سلام عزیزم

کلا من آدمیم که خوابم کمه

توی روز به ندرت خوابم میگیره شب هم دیگه دوازده یک می‌خوابم کمبود خواب نمی‌گیرم

قهوه هم خیلی میخورم اینم بهم کمک می‌کنه 

آره عزیزم تهران حقوق‌ها خیلی بیشتره از اونور هزینه‌ها هم واقعا بالاست

ممنون که پاسخ دادیحقوق من که ۱۴ تومنه به غیر حقوق درآمدی ندارم موندم آخرش من چجوری خونه بخرم 🤔🤔🤔� ...

فدات شم❤️

عزیزم دنبال افزایش حقوق باش

من از ٨ صبح تا ٩ شب هر روز سرکارم خب به طبع درآمد خوبی دارم بغیر از اون

الان به من یه کار پیشنهاد بشه حتما قبول میکنم

طرز فکرم اینکه یه مدت خیلی کار میکنم به امنیت مالی برسم بعد کمی کمش می‌کنم

شما هم هدف بذار حتما خونه میخری‌🔥

فدات شم❤️عزیزم دنبال افزایش حقوق باشمن از ٨ صبح تا ٩ شب هر روز سرکارم خب به طبع درآمد خوبی دارم بغیر ...

لیثیث جان ماشالله بهت عزیزم

منم شاغلم صفرتاصدزندگی باخودمه

توی شرکتی پست خوبی دارم حقوقمم خوبه ساعت 1ونیم تابستون 2ونیم زمستون خونم 

بهم پیشنهادشده برای ی کافه کیک بپزم البته بلدنیستم حرفه ایی خیلی مبتدیم ک کیک هویجم میخوان اوناک کلا بلدنیستم

بنظرت ارزش داره باهاشون کارکنم؟ 

منم اقساطم زیاده حدودا35تا43میلیون متغیر این فقط اقساطمه ک گاهی بیشترازحقوقمه ولی مدیریتش میکنم

این پیشنهادرو بپذیرم؟ دو س هفتس گذشته من هنوز مرددم میترسم خراب بشه کیک

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
فدات شم❤️عزیزم دنبال افزایش حقوق باشمن از ٨ صبح تا ٩ شب هر روز سرکارم خب به طبع درآمد خوبی دارم بغیر ...

سلام عزیزم صبح بخیر من دوسال قبل برای بار اول سرویس مدارس رفتم حقوقش خوب بود اما چون بی تجربه بودم وماشینم ۲۰۶خیلی برام خرج میاورد این چندروزه دارم چندتا چکاپ اساسی ماشین انجام میدم به نظرتون برم بازم سرویس مدارس حقوقش فکر میکنم امسال به ۲۰برسه البته باید هزینه بنزین وروغن ولنت وکم کنم ازش خیلی دودلم که برم دوباره یانه الانم که میگن قراره مجازی بشه مدارس

سلام عزیزم متاسفانه این مشکل همیشه تو ورود به مدرسه وجود داره پسر من پیش دبستانی نرفت چون سال ۹۹ بای ...

خدا پسرتو برات حفظ کنه عزیزم

پسر من تا بدنیا امد کرونا شد دو سه ماه بعدش منم بچمو هیچجا نبردم 18ماهگی پسرم با اولین مهمانی کوچیکی که فقط یساعت بود رفتم تا اومدم خونه بچم تب کرد و تشنج

وقتی ب دکتر گفتم پسرم تا حالا یبارم سرما نخورده بود انقد ک خوب مواظبش بودم گفت بزار بره مدرسه بیچاره میشی هیچ ویروسی رو رد نمیکنه نباید انقد بچه رو استریل نگه داشت ولی خب من تو دوره کرونا نمیتونستم بچمو ببرم بیرون اگر جای سرماخوردگی دور از جونش کرونا میگرفت چی!

امسال ک رفت مهد بچم دست رد ب هیچ ویروسی نزد تا مریض میشد نمیفرستادم تا بقیه درگیر نشن بعد ده روز سالمه سالم میرفت فرداش دوباره مریض میشد ۱۵تومن فقط شهریه اش شد با اینک نمیرفت در ماه مربیش حساب کرد ۴روز و۳روز و بیشترین حضورش در ماه ۷ روز بود سه ماهم کلا نفرستادمش اصلا ولی هزینه سرویس و شهریه رو میدادم ...و با اینکه بچم نرفت و استفاده ایی نکرد  تمام لوازمی ک حدودا ۴_۵تومن هزینش شد همه ناقص در حد بچه ایی ک کامل رفت مهد یا اصلا برگشت داده نشد از مهد !!!!حالا فدای سر بچم 

ولی از الان غصم گرفت مدرسه ک میره اینطور مریض نشه اخه کلاس اول هم نمیتونم غیبت کنه بنظر شما واکسن انفولانزا بزنم خوبه براش؟

لیثیث جان ماشالله بهت عزیزممنم شاغلم صفرتاصدزندگی باخودمهتوی شرکتی پست خوبی دارم حقوقمم خوبه ساعت 1و ...

عزیزم به نظرم برین کلاس کیک پزی دوسه جلسه ای یاد بگیرین بپزین.راستی عزیزم تو اینیستا پوپک فود هست خیلی خوب آموزش میده من چندبار پختم خیلی خود درمیاد

خدا پسرتو برات حفظ کنه عزیزمپسر من تا بدنیا امد کرونا شد دو سه ماه بعدش منم بچمو هیچجا نبردم 18ماهگی ...

عزیزم دخترم منم مثل پسر شما زیاد بیرون نمی‌رفت تا پیش دبستانی که هر روز مریض بود منم همیشه خوشحال بودم میگفتم چه خوبه بچم اصلا سرمانخورده تا ۶سالگی ولی وقتی رفت پیش دبستانی هم مریض بود منم واسه امسال خیلی میترسم میگن واکسن ضد آنفولانزا هست باید بری مطب خصوصی میزنن منم امسال میبرم واکسن میزنم

عزیزم به نظرم برین کلاس کیک پزی دوسه جلسه ای یاد بگیرین بپزین.راستی عزیزم تو اینیستا پوپک فود هست خی ...

ممنونم عزیزم الان سرچش میکنم

من کیکاموک میذارم یخچال فرداش سفت میشه میترسم بدم کافه قبول نکنه تویخچالش بمونه 

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
سلام عزیزم.ما خونمون گچ کاری کردیم و حالا به مرحله رنگ و کابینات رسیدیم.در مورد کابینت یه اشپزخانه ا ...

تمام جنس چوب ها موریانه میزنن مگه بری سمت فلز که موریانه نزنه .واقعا مشکلتون موریانه هست به نظرم سمت چوب نرو فقط برو سمت فلز 

باز مشورت بگیر از اطرافیان خیلی پرس و جو کن چون بخوای بهترین چوبم بزنی بعد کافی موریانه بیوفته داخلش اعصاب و روانت می‌ریزه بهم .فایده نداره.

من این مشکل ندارم حقیقتش باید خودتون برید بپرسید بازم میگم به حرف من نباشید برید تحقیق کنید از چند تا آدم بلد بپرسید .

فلز هم طرحهای خوب فراوان داره.