2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به همه خانومای عزیز،این سوال خودم نیست یکی از دوستام می پرسید.

این دوستم میخواد خودش رو بیمه اختیاری کنه از بیمه پرسیده و مبلغش رو 3300گفتن و بیمه زنان خانه دار رو هم که پرسیده 1650گفتن ،بعدش کارمند بیمه گته که هر کدوم رو که پرداخت کنی تو مبلغ بازنشستگی تاثیری نداره فقط تعهدات درمانیش فرق میکنه.حالا این دوستم توی دوراهی هست که این اختیاری رو پرداخت کنه یا زنان خانه دار رو؟به نظرتون کدوم بهتره؟

ببخشید نمی‌خوام نظر مخالف بدم اما آب میوه به جز برای کسایی که اشتها و میل به غذا خوردن ندارند یا جوی ...

درسته ما آبمیوه میگیریم. تفاله شو دور نمیریزیم.

مثلا آب پرتقال آبشو میگیریم بچه ها دوست دارند میخورن پوره هاشو خودم و شوهرم میخوریم.

دیگه بچه ها جوری شدن هرچی بخورن ما خداروشکر میکنیم و راضی هستیم😅

خوب من این موضوع رو حقیقتا نمی‌دونستم.

ممنون که اطلاع دادین💚

سلام خانما ی سوال داشتم الان زمان مناسبی هست برای فروش طلا یا بزارم هفته دیگه ؟به پولش نیاز دارم این ...

نصفش رو الان نصف هفته دیگه حداقل پله ای فروختی اگه بیاد پایین حداقل نصفشو بالا فروختی اگه بره بالا باز نصفشو بالا میفروشی 

ببخشيد من ٨ماه ميشه با تارا كار ميكنم قسط هم زودتر از زماني كه نوشته پرداخت ميكنمولي اعتبار بيشتر از ...

سلام عزیزم، من تازه نصب کردم ولی فروشنده می گفت به صورت پلکانی طی حدود ۸ ماه به خودش ۱۰ تومن اعتبار دادن اینجا هم که بعضی ها اعتبار گرفتن. به پشتیبانی تارا زنگ بزنید بهتره

سلام دوستان مهربونمچند نکته خاستم بگم که دیگه همه رو تو یه پست میگمبابت نظر مرد بازار، بنده آیدی ای ...

ببخشید چه جوری سرپرست شدید؟؟؟

آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟

بچه ها صبر کنم طلا از این قیمت هیجانی بیاد پایین‌تر؟

اخه خیلی زور داره برام میشد رو ۷۵۰۰ بخرم الان تقریبا ۱تومن بالاتر رفته نظری ندارین ؟همه پول تقریبا وامه مغزم کار نمیکنه