2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید شما که از رادا سفارش دادین چند روزه به دستتون رسید؟؟؟ من پست پیشتاز انتخاب کردم یک هفته ...

یه بار تا دو هفته طول کشید 

پیام دادم به واتساپ پشتیبانی که تو سایت هست 

گفت خیلی سفارش داشتیم و به تعطیلی رسمی چند روزه خوردیم ...سفارشا به تاخیر افتاد و‌کلی معذرت خواهی کرد گفت تو نوبتین

ولی سریای قبل نهایت تا ۱۰روز رسیده ...نگران نباش من خیلی اژش خریدم اوکی بوده 

سلام به همه انشالا پرروزی و پر طلا باشین همگی🥰

بچها یه نفر لطف میکنه زحمت بکشه حساب کنه که طلافروش من چند درصد حساب کرده این فاکتور امروز برای من ؟ 

گفت خام امروز ۸۴۰۰ منم دست دوم گرفتم حالا میخوام بدونم چند درصد زده 

البته در نهایت ۸۹ میلیون دادم یعنی مثلا از قیمت فاکتور یه میلیون تخفیف گرفتم 

سلام به همه ❤️ 

معصومه جان چرا نیستی ؟

چند وقته نمی بینمت ؟یا اشتباه میکنم ؟

به هر حال دلم یه متن بلند بالا میخواد که نویسندش شما باشی😍

شاید باورت نشه ولی من اینکه هیچ کاری تو خونمون زمین نمی‌مونه مدیون شما هستم 😊

همین الان یه چالش پنجشنبه رو تموم کردم و اومدم دراز کشیدم 

من شبا دیر می‌خوابم امروز هم یه خبر ناراحت کننده شنیدم فکر و خیال هجوم آورده بود نخواستم مغلوب افکارم باشم رفتم سراغ سرویس‌ها و همه چی رو برق انداختم ✅

لباسا رو هم انداختم لباسشویی و دکمه رو زدم ✅

دیشب هم کابینتا رو دستمال کشیدم و بعد خوابیدم ✅

این ماه نتونستیم هیچ طلایی بخریم 100سوت از حقانی خریدم فقط😅

چون قرار شد با پولش سفر بریم و سوییت گرفتیم برای دو شب 6/5

یه کم هم باید پول تو دستمون باشه که تو سفر هزینه کنیم پس این ماه طلا از برنامه حذف شد✅

من دوست ندارم تو سفر آشپزی کنم و ظرف بشورم به جز روز اول که ناهار یا شامشو برمی‌دارم و میوه و آجیل و تنقلات بقیش میشه غذای بیرون اما قرار شد این دو هفته قبل سفر مطلقا غذا از بیرون نگیریم و مدیریت کنیم به خاطر همین فردا شب ساندویچ مرغ و قارچ درست میکنم که بچه ها رو ببریم پارک و پاساژ و بازار هم نمی‌ریم😁

معمولا پنجشنبه و جمعه ها برای ما روزای پر خرج تریه بیرون میریم غذای بیرون پاساژ و بازار گردی که هزینه هم به همراه داره😇

ولی این دو هفته قبل سفر تعطیله ✅

سلام عزیزان مخصوصا مامان سبحان جان

من سوال وامی داشتم😁😁

از بام وام مهربانی میخواد شماره ملی ضامنو میزنم میگه در صف ارسال به بانک میباشد اما چند روزه خبری نیست اصلا

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
مرسی از کمکت عزیزم، فقط من جا ندارم نمیتونم با نخ آویزون کنم، اگه بزارم داخل آبکش تو آشپزخونه خشک می ...

خواهش عزیزم

من تجربه اینجور خشک کردن رو ندارم که تایید کنم چون همین آویزان کردن با بند هم خیلی طول میکشه که خشک بشه ولی بر اثر نور آفتاب قشنگ قرمز و خشک میشه

سلام به همه ❤️ معصومه جان چرا نیستی ؟چند وقته نمی بینمت ؟یا اشتباه میکنم ؟به هر حال دلم یه متن بلند ...

به سلامتی سفرتون بخیر 

کدوم شهر سوئیت گرفتین یعنی شبی ۳ میلیون ؟ چند تخته هست 

منم دلم سفر میخواد اما از هزینه ها میترسم  

آخه شبی سه تومن بدون غذا اگه باشه آدم برای سفر دونفره فک کنم یه سی تومنی  حداقل باید بزار کنار برا ۴ یا ۵ روز ؟

اینطور نیست 

پنج سال و نیم که آره اکی هست دو سال و نیم رو یادم نمیاد ولی احتمال نود درصد اکی هست فقط دفعه اول برا ...

سلام 

من دیروز برای پسرم خریدم که شنبه تزریق کنم و بار اولشم هست

ماشالا چقدم گرونه ۹۷۰ تومن اگر دوتا بخریم میشه تقریبا دو تومن یکم بار مالیش زیاده، خدا کنه تاثیر مثبت داشته باشه.

عزیزم ببخشید شما که از رادا سفارش دادین چند روزه به دستتون رسید؟؟؟ من پست پیشتاز انتخاب کردم یک هفته ...

سکه رادا امن هستش نگران نباش

برای منم بارها شده که دیرتر از موعدش تحویلم دادن

یکسری تا 17 ، 18 روز هم طول کشید

به پشتیبانیش تو واتساپ پیام دادم میگفت خیلی خیلی سرمون شلوغه و بقول دوستمون کلی معذرت خواهی کرد

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
سلام عشقا خاستم روی ۷۶۰۰ طلا بخرم هی دست دست کردم هنوزم نخریدم بابا یه مقداری شو قرضی با یه نفر دا ...

منم از ۷۳۰۰ سی میلیون داشتم گفتم بزارم قرعه کشی که به نامم دربیاد بزارم روش که حدود ۹۰میشد برم بخرم دیروز قرعه به نام دراومد که طلا شد۸میلیون دیگه خریدم گفتم تا بدتر نشده بخرم 

حالا من نفر دوم قرعه دراومدم بیچاره اون کسی که نفر آخر درمیاد

خواستم بگم تنها نیستی منم همینم تا میخوام بخرم گرون میشه تازه من میخواستم طلا زینتی بخرم ترسیدم تا شوهرم از سرکاربیاد غروب برم گرون شه سریع عیار خریدم ظهر خریدم تا غروب ۲میلیون سود کرد