2777
2789
پراید هاچبکمدل ۹۴ دور رنگ ۲۴۰ میلیون ارزش داره کیلومتر ۲۹ هزار یکم کیلومتر مشکوکه به نظرم خیلی کم هس ...

اره خیلی کم کاره و بقول شما مشکوک

ببر دیاگ بزن مشخص میشه ک چند هزار تا کاره

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزان اینجا ی سری راجب بخاری بدون دودکش صحبت شد فک میکنم آرشیدا جان بودن ی مدل خیلی خوب و مطمئن معرفی کردن کسی یادشون نیست...

یا اینکه ممنون میشم آرشیدا رو برام تگ کنید.

سپاس فراوان 

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
من ۳۵ تومن باز زورکی میاد گرون بخرم خب بدون اجرت بخر

اومدم تو بحث پول و خرید طلا  شرکت کنم دیدم فقط ده تومن پول داذم دهنمو بستم 😂😂😂اونم چند دیقه  پیش همسرم ازم گرفت گفت شنبه برمیگردونم 

اومدم تو بحث پول و خرید طلا شرکت کنم دیدم فقط ده تومن پول داذم دهنمو بستم 😂😂😂اونم چند دیقه پیش ...

آخی عزیزم😅

آن شالله چند برابرش بر می گر دونه

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
اومدم تو بحث پول و خرید طلا شرکت کنم دیدم فقط ده تومن پول داذم دهنمو بستم 😂😂😂اونم چند دیقه پیش ...

عزیزم هیچ وقت ناامید نشو تو الان جزو ادم های پر درآمدی😂🤌

جدا از شوخی الهی خدا بهت انقدری بده ندونی چیکارش کنی🥰🌹

ممنونم معصومه جونامروز رفتیم دکتر۵۰۰ویزیت شد۱۲۰۰داروهام۲۰۰تره بار دکتر گفت اول میذارمتون روی قرص و آ ...

عزیزم انشالله به زودی جفتمون دامنمون طبیعی طبیعی سبز میشه منم افتادم دنبال درمان  و میفهمم هزینه خیلی بالاس 

نمیدونم کارم تو این وضعیت درسته یا نه ولی میخوام بدونم دردم چیه چون مامانم خیلی ناراحت و غمگینه  برام 

سلام من دیروز برای پسرم خریدم که شنبه تزریق کنم و بار اولشم هستماشالا چقدم گرونه ۹۷۰ تومن اگر دوتا ب ...

چقدر گرون شده ما پارسال فکر کنم ۴۸۰ تومن خریدیم 

عوضش این رو در نظر بگیرید که هر بار مریض شدن بچه ها چقدر هزینه و انرژی از آدم میگیره 

عزیزم هیچ وقت ناامید نشو تو الان جزو ادم های پر درآمدی😂🤌جدا از شوخی الهی خدا بهت انقدری بده ندونی ...

دروغ چرا از خرداد ماه یکم تو شغلمون اذیت هستیم و انقدی ک چک داریم نقد نمیشه چ چکایی ک دست مردمه رو به سحتی پاس میکنیم شرایط کاری اصلا خوب نیست 

من چون برای برادر بزرگم و همسرم کار میکنم خیلی جزیی ازشون حقوق میگیرم  وگرنه قرار بود شهریور کولاک کنم 😂

خدا بزرگه حالا چند ماه اینور اونور چند گرم اینور اونور میخرم مهم هدف داشتنه و استمرار تو پس انداز و مدیریت 

🌹🌹

سلام بچه ها جون یه سوالی 

من فعلا وامی نمی تونم بگیرم نه ویپاد نه بلو...بانک هم که اصلا ضامن ندارم 

بعد باتوجه به اینکه قیمت طلا صعودیه با خودم کفتم برم از این طرح خرید طلای بازنشستگان استفاده کنم که مثلا ۸۰ تا صد تومن طلا میخری اقساطی البته سودش زیاده  ولی ماه به ماه از حقوق کم‌میشه

خوبیش اینه به قیمت همین امروز طلا میخریم و طلا رو هم بهمون تحویل میدن 

فقط خواستم نظرتونو بدونم ارزش داره برای طولانی مدت؟ 

مثل وام بانکی میشه دیگه الان وام ودیعه رفتم پرسیدم کفتن ۲۱۰ بدیم ۳۶۰ برمیگردونی یعنی ۱۵۰ بیشتر.....البته من چون ضامن ندارم اینم نتونستم بگیرم دیگه برا همین گفتم این حرکتو بزنم وگرنه با ماهی نیم گرم با این افرایش قیمتها به هیچ جا نمی‌رسم که

سلام بچه ها جون یه سوالی من فعلا وامی نمی تونم بگیرم نه ویپاد نه بلو...بانک هم که اصلا ضامن ندارم بع ...

به نظر من خوبه وام هم سود داره اینجوری شما طلا پس انداز می‌کنی 

طلا هم اگر طولانی مدت باشه سود و اجرت جبران میشه 

من وقتی طلا گرمی 4900بود یه انگشتر گرفتم که با اجرت گرمی 6200شد 

الان همونم از ضرر خارج شد