2777
2789
ممنون از راهنمایی‌تون عزیزم🩷حق با شماست یوقتا باید اجازه نداد به اونا که دقه نودی اطلاع میدن.اما من ...

بله درسته خودمون انتخاب میکنیم که چه جوری زندگی کنیم❤

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@عشق۸۶‍ 

سلام دوست جان❤️

خدارووشکر 😍 الهی همیشه انرژی مثبت و عشق توی زندگیتون درجریان باشه 

الهی پر از خیر و برکت باشه هر روزتون ✨

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

اصلا ،قلقش همینه که زردچوبه وقتی تفت داده میشه ،رنگش تیره میشه ،و باعث میشه که پوست زرد نشه ،به هیچ ...

عزیزم منظورت از تفت دادن زردچوبه اینه که بدون روغن توی ظرف رو حرارت گذاشته بشه؟

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

آره ،فقط خالی تفت داده بشه ،رنگش تیره تیره بشه ،باعث میشه دیگه پوستت،زرد نشه

ممنون حتما امتحان می‌کنم فردا😍🙏

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

نه عزیزم مشهدم☘️اره واقعا خدا خیرش بده🤲🏻بقیه طلافروشی هایی که تا حالا خرید کردم نهایتا ۶ درصد میدا ...

کاش آدرس شو به ما بدین انشالله برای ایشونم تبلیغ و برکت بشه 

سلام امیدوارم همه سلامت پر روزی باشین دو ستان نظرتون را بگین ممنون میشم ما دوتیکه زمین داریم که روی هم دونیم میشه حالا چند سالی هست که همین طور ولشون کردیم چون فکر میکردیم نیازمند نیست حالا میخواستم یه کاری کنیم که یه در آمدی ازش داشته باشیم برامون بهتره به نظرتون بفروشیم و تبدیل به خونه یا مغازه بشه خوبه چون خودمون شرایط ساختمون را نداریم والان هم که ملک  تو رکود هست منطقی این کار؟

همیشه یادم باشه اگر رویایی برای خودم نداشته باشم نردبومی میشم برای رویای دیگران
سلام میشه لطفاً عکس بدید از تختی که خریدید هزینه اش چقدررشد ممنون🥲

دورهمی لطفا⛔️🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
کاربر زیر الا جون سلام فکر کنم گفتید تولد همسرتون شهریوره .شما کادو چی خریدی چی تدارک دیدید بفرمایید ...

⛔️⛔️⛔️صحبت های خودمونی دورهمی لطفا🙏🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
مشهدی های عزیز جایی واسه خرید لوازم التحریر قیمت مناسب میشناسین ؟؟

عزیزم فروشگاه تحریر برتر تو ایتا لوازم تحریر قیمت عالی میده وقتی قیمتها رو میبینی انگار قیمت 5 سال پیشه😃

من سه ساله دارم سفارش میدم البته شما که مشهدی شاید حضوری بتونی بری که هزینه ارسال ندی🥰