2777
2789

سعی کردم بیخیال باشم چیزی دیگه اذیتم نمیکنه قضیه مال ۶ سال پیش اینا از اونجا شروع شد ۲ تومن از بابام به بهونه کلاس کنکور من گرفت به منم گفت میخوام برم فلان کار کنم دروغ گفت به منم ولی رفت ادکلن خرید مطمئنم نمیدونم به کی دادش از اونروزا ک میگفت بیا گوشیمو درست کن میدیدم نوتیف پیامای مردا رو روی گوشیش یا چند وقت پیش هم دیدم نمیتونم بهش اعتماد کنم و جوری رفتار میکنه میدونه مسفهمم ولی به روم نمیاره همش همه چیو پنهون میکنه اینستا تل وات همیه اینا رو داره به بابام میگه ندارم از خونه بیرون نمیره شاغل هم نیست ولی این رفتاراش دیوونه ام میکنه ک به مادر خودم نمیتونم اعتماد  کنم همه پیج ها فیک عکسای بقیه رو داره نمیدونم کین از کجا اومدن بالای ۶ ۷ تا پیج داره از جون بچه هاش براش مهم ترن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی میگی چیکار میکنه

از خونه که میگی بیرون نمیره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
رفتارش با بابات چطوره؟

هرروز جنگ و دعوا اوایل مقصر خودش بود حالا پدرمادرش از دست داده بود از همون روزا گوشیش رمزش عوض شد تو اینستا چندتا چندتا پیج داشت الان دیگه بابامم غر میزنه

چرا نمیتونم همچین مادری رو تصور کنمفکر میکنم همه ی مامانها مثل مامان خودم هستندلسوز مهربون از خودگذش ...

مادر منم اینجوری هست ولی نمیدونم این رفتاراش مشکوکه و همش هم جوری رفتار میکنه ک من مقصر نیستم و من پاکم و..

هرروز جنگ و دعوا اوایل مقصر خودش بود حالا پدرمادرش از دست داده بود از همون روزا گوشیش رمزش عوض شد تو ...

حس میکنم خیانت باشه،چون اینطور که میگی فک کنم از مردای دیگه محبت دیده که اینطور شده

یعنی میگی چیکار میکنهاز خونه که میگی بیرون نمیره

نمیدونم به خدا چون پیج هاش میپره و من باید براش بذارمشون میگم اینا چین میگه با فلان پیج عمت فالو داره با فلان پیج فلانی رو و.. چون پیج اصلیش رو قبول نمیکنن😶

مادر منم اینجوری هست ولی نمیدونم این رفتاراش مشکوکه و همش هم جوری رفتار میکنه ک من مقصر نیستم و من پ ...

آره واقعا ذات مامانها همیشه خوبه 

حالا دلیل این رفتارها شاید واقعا چیز خاصی نباشه

لایک ها رو رُند میکنم🤭