2777
2789
سلام دوستانببخشید من یه سوالی دارم مرتبط با موضوع گروه نیست،به شوهرم گفتم یه کیلو فلفل تند بخره ترشی ...

سلام منم یه مقدار فلفل داشتم با سوزن از بند رد کردم و آویزان کردم به بالکن که خشک بشه وقتی خشک دوست داشتید آسیاب کنید

اگه نه همینجور خشک و درسته بزارید داخل یه ظرف اینجوری هر وقت بخوایید خیارشور درست کنید ترشی درست کنید فلفل دم دستتون هست

من هرسال سعی میکنم خشک کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوش جونتون. دستور خورش هویج رو میذاری لطفا

ممنون

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
ممنون عزیزم الان دیدم گذاشتی دستورش رو

خواهش می کنم گلم

هویج سفته با سرخ کردن نرم میشه؟؟روغن زیاد میخواد؟؟

بله نرم میشه کامل سرخ کنین

نه جذب روغن نداره از روغن سرخکردنی هم استفاده کنین خیلی کم لازم میشه 

من خودم روغن کم میریزم زیر حرارت رو کم میکنم و در ماهیتابه رو میزارم هر از گاهی درش رو بر میدارم هم میزنم دوباره میزارم تا کامل سرخ و نرم بشه

سلام عشقا 

خاستم روی  ۷۶۰۰  طلا بخرم 

هی دست دست کردم 

هنوزم نخریدم 

بابا یه مقداری شو قرضی با یه نفر داشتم گفتم اونم بده جمعا بخرم 

طرف هنوزم پولو نداده 🤐😳😒

حدود ۹۰ داشتم که الان شدن ۶۵ تومن 

اونم طلا اینقد گرون شد هیچی نمیشه خرید 😭😭😭😭😭😭

چرا شانس منه 

عزیزدلم دوتا دخترهام 🌹

سلام عشقا خاستم روی ۷۶۰۰ طلا بخرم هی دست دست کردم هنوزم نخریدم بابا یه مقداری شو قرضی با یه نفر دا ...

من فروردین طلا یه روز فقط اوج قسمت داشت ۸۳۰۰ کهدهمون روزم من خرید کردم دیگه بعد از اون طلا هی اومد پایین ولی برلی من مهم نبود شما هم مهم نباشه دو روز وایسا بعد برو بخر

میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید🙏😔

سلام امیدوارم همه سلامت پر روزی باشین دو ستان نظرتون را بگین ممنون میشم ما دوتیکه زمین داریم که روی ...

بچه نظرتون را دریغ نکنیییییید.ممنون

همیشه یادم باشه اگر رویایی برای خودم نداشته باشم نردبومی میشم برای رویای دیگران
سلام عزیزم منم تجربه مشابهی دارم.💚پسرم پیش دبستانی با اینکه مهدکودک رفته بود کلی بیماری می‌گرفت حال ...

بقول سامیه جون خود میوه رو بخورین بهتره 

حالا من من چندتا  راه کار بدم شما انجام بده همون سرما خوردگی ساده رو هم نخواهی گرفت 

پاییز که شد هرشب مقداری دارچین تنها دم کنید با خانواده بخورین شب به شب، به رو رنده کنید تفت بدید جای چایی، به رو تمیز بشور و همونجور سالم داخل فر بزار پخت بیار بیرون همونجور داغ داغ (دهن نسوزه البته) بخورین 

زنجبیل هم تو غذاهابریز  اگه مرتب و به اندازه از اینا استفاده کنید اصلا سرما نمی‌خورید منکه چند ساله نمیدونم سرما خوردگی چطوره نمیدونم شاید برای مصرف اینا باشه شایدم سیستم ایمنی بدنم خدا دادی قویه چون همه کرونا گرفتن جز من و شوهرم و بچه هام 

برای گلو درد و عفونت سینه و ریه آب نخود خیلی عالیه 

سیب رو بدونه شکر کمپوت کن اون آبش آب رو آتیشه 

دونه به هم که نگم براتون چقدر خوبه با آب‌جوش و کمی نبات میل کنید 

هربار سرما خوردگی بماند چقدربدن رو ضعیف میکنه کلی دارو الکی میدن و دارو نیست انگار آدم گچ میخوره انقد بی تاثیر شدن اینا باز خودش سیستم ایمنی بدن رو میاره پایین با یه نسخه و کلی هزینه آدم خوب هم نمیشه 

سلام امیدوارم همه سلامت پر روزی باشین دو ستان نظرتون را بگین ممنون میشم ما دوتیکه زمین داریم که روی ...

سلام من اگه هر چیزی مصرفی نبود را همین فردا تبدیل میکردم به طلا و زیر سرم میزاشتم تا اسفند. 

سلام منم یه مقدار فلفل داشتم با سوزن از بند رد کردم و آویزان کردم به بالکن که خشک بشه وقتی خشک دوست ...

مرسی از کمکت عزیزم، فقط من جا ندارم نمیتونم با نخ آویزون کنم، اگه بزارم داخل آبکش تو آشپزخونه خشک میشه؟

سلام عزیزم منم تجربه مشابهی دارم.💚پسرم پیش دبستانی با اینکه مهدکودک رفته بود کلی بیماری می‌گرفت حال ...

پسر من خیلی بد غذاس 

ولی خودمون باغ پرتقال داریم براش میگیرم و اب سیب و هویجم میگیرم  دوست داره میخوره ولی تاثیری ندیدم پسر من خیلی لاغره حس میکنم چون کم غذاس ضعیفه