2777
2789

سلام خانوما 

اومدیم دعوت خونه پدرم  شوهرم گفت تا ساعت نه میام هر چی زنگ میزنم جواب نمیده 

همیشه هم همنطوره 

چیکار کنم امشب ب پدرم بگم ؟ 

کاربری دست دو نفره ..خودم و خاهرم. .خاهرم اقدام برای حاملگی .خودم درگیر عشق چند ساله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا چیو میخوای به پدرت بگی

؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

واااای چقدر سخته واقعا اون لحظه ادم فقط خودخوری میکنه و حرص مخصوصا خانواده خود ادم چی بکم بعضی ها مردها واقعا بی درک و فهمن

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
بگم ک دعواش کنه بلکم این اخلاقشو تغیر بده 

با دعوای پدرت فقط روشون تو رو هم باز میشه

شما با سیاست باش 

دفعه بعد دعوت نکن که برای شام یا ناهار بیاد 

و الانم بگو کاری پیش اومده نمیتونه بیاد معذرت خواهی کرد

زندگی که مدرسه نیست هروقت به مشکل خوردی بری پیش ناظم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

عمدت جواب نمیده  ینی همیشه همینجوره

یه بار خودت قاطعانه با شوهرت صحبت کن بگو اگه قراره این رفتارتو ادامه بدی حتما به بابام میگم ، ضمن اینکه منم خونه ی مادرت نمیام 

اگه بازم تکرار کرد به بابات بگو

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩