2777
2789

وقتی میرم مهمونی حس میکنم دوست دارم سرمو بکوبم توی دیوار از عصبانیت 😠😠 همش از مردا دفاع میکنن😠😠 از قانون مهریه سفت و سخت دفاع میکنن میگم همه چی به نفع مردا میگن وااای عزیزم خوب کاری کردن چرا باید الهی بمیرم مردا بیفتن زندان بخاطرمهریه خیلی خوب کاری کردن ؟ حالا اینی که این حرف زد شوهرش رو سرش هووآورد و ولش نکرد اون یکی هم شوهرش هزار بار بهش خیانت کرد و معتاده

چتونههههههه چرا اینقد بخاطر مرد همجنستونو خراب میکنید همش حرفای زن ستیزانه میزنن اصلا آدمچندشش میشه

میگم دوس دارم مهریم معقول باشه میپره میگه خب کاش مهریه زیاد بخوای اون پسر بره هزارتا مثل تو پیدا میکنه فک کردی کی هستی اره من خودمو بالا میبینم نه مثل شما 😠 کاش تاپیکمو ببینن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش میگن کی ازدواج میکنی دیر شده الان دیگه کسی نمیگرتت 😠 میخوام بگم حالا شما که ازدواج کردید مثلا ...

اینا دیگه خیلی فضولن اصلا درباره این چیزا باهاشون صحبت نکن

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر 

اینا همونایی ان که تنها دستاورد و هنرشون ازدواج تو سن پایینهچه انتظاری داری

جفتشون ۱۴ سالگی ازدواج کردن من ۲۰ سالمه به چشم ببخشید ترشیده بهم نگاه میکنن

بخدا زندگیم ازشون بهتره

همش میگن کی ازدواج میکنی دیر شده الان دیگه کسی نمیگرتت 😠 میخوام بگم حالا شما که ازدواج کردید مثلا ...

بگو بخوام شبیه شوهرای شما شوهر کنم الان بچه ام مدرسه میرفت

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

اینا دیگه خیلی فضولن اصلا درباره این چیزا باهاشون صحبت نکن

من غلط بکنم درمورد اینجور چیزا ازشون نظر بخوام چون نظراشون چندشه و واسم ثابت شدست خودشون از من نمیکشن بیرون

داشتم واسه دانش آموزا سوال طراحی میکردم و منو بدبخت میدیدن

والا فامیلای مام همه تحصیلکرده نیستن اما موضوع صحبتامون این اراجیف نیست

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

میدونی چیه تحصیلات زیاد ربطی به شخصیت نداره ولی خیلیی به آگاهی و عزت نفس مربوط میشه اینا فکر میکنن با این تفکر میتونن همچی رو مسالمت آمیز داشته باشن فکر میکنن شوهر داشتن خیلی خوبه به هر قیمتی حتی احمق بنظر رسیدن خودشون

حماقت خودشونه بهشون فکر نکن

بگو بخوام شبیه شوهرای شما شوهر کنم الان بچه ام مدرسه میرفت

شاید شوهراشون خوب باشن خو چ میدونیم🤦♀️

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

شاید شوهراشون خوب باشن خو چ میدونیم🤦♀️

نه میگه داغونن

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍