mahsaa75 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 2480 عنوان کیا مثل من ی عالمه کار تلنبار شده دارن و هی امروز فردا میکنن🥲 535 بازدید | 61 پست قراره کمد و کشوهای لباسامو مرتب کنم یسریا بریزم دور ک کهنه شده خلوت کنمفریز رو از برق بکشم تمیز کنم...چنتا کتاب نخونده دارم...ملحفه گرفتم بدم بیرون بدوزه واسه تشک مونده و کلی کار دیگه....🥲خیییلی تنبل شدم کاربر قدیمی ۹۷هستم😊. مادَرَمْگُفْت:حُسِینْتِکِهکَلامَتْباشَد؛ هَروَقْتشُدےمَسْتِرُخَش؛شیرَمْحَلالَتباشَد! مِثلِیِکمُردِهکِهیِکْمَرتَبهجانمیگیرَد؛ دِلَماَزبُردَنْنامَتهَیِجانمیگیرَد! قَلَبماَزکارکہاُفْتادبِهمَنشُوکنَدَهید؛ اِسمِاَرْبابْبیایَد،ضَرَبانمیگیرَد:))!🫀 ️ دیروز | 03:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نی_نی_عسلو عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 2285 گوشی موبایلتو از عمد جا بزار خونه مامانت.دیگه وقتت آزاد میشه
mobinamah عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 6412 گوشیتو بزار بالا کمد آهنگ بزار کاراتو بکن بیا توت فرنگی بردار🍓
mahsaa75 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 2480 گوشی موبایلتو از عمد جا بزار خونه مامانت.دیگه وقتت آزاد میشه خییلی کار سختیهفوق آخرش بتونم س چهار ساعت تحمل کنم 😐😐 کاربر قدیمی ۹۷هستم😊. مادَرَمْگُفْت:حُسِینْتِکِهکَلامَتْباشَد؛ هَروَقْتشُدےمَسْتِرُخَش؛شیرَمْحَلالَتباشَد! مِثلِیِکمُردِهکِهیِکْمَرتَبهجانمیگیرَد؛ دِلَماَزبُردَنْنامَتهَیِجانمیگیرَد! قَلَبماَزکارکہاُفْتادبِهمَنشُوکنَدَهید؛ اِسمِاَرْبابْبیایَد،ضَرَبانمیگیرَد:))!🫀 ️
mahsaa75 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 2480 منم مثل توام با این تفاوت که کارام خیلی بیشتر از مال توعه ببین من خلاصه گفتمخییلیهمثلاً تمیز کردن کابینتای آشپزخونه...تمیز کردن اساسی اتاق دخترمتمیز کردن راه پله....جمع کردن وسایل اضافی..و کاربر قدیمی ۹۷هستم😊. مادَرَمْگُفْت:حُسِینْتِکِهکَلامَتْباشَد؛ هَروَقْتشُدےمَسْتِرُخَش؛شیرَمْحَلالَتباشَد! مِثلِیِکمُردِهکِهیِکْمَرتَبهجانمیگیرَد؛ دِلَماَزبُردَنْنامَتهَیِجانمیگیرَد! قَلَبماَزکارکہاُفْتادبِهمَنشُوکنَدَهید؛ اِسمِاَرْبابْبیایَد،ضَرَبانمیگیرَد:))!🫀 ️
mahsaa75 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 2480 منم همینطور توام تنبلی؟🥲 کاربر قدیمی ۹۷هستم😊. مادَرَمْگُفْت:حُسِینْتِکِهکَلامَتْباشَد؛ هَروَقْتشُدےمَسْتِرُخَش؛شیرَمْحَلالَتباشَد! مِثلِیِکمُردِهکِهیِکْمَرتَبهجانمیگیرَد؛ دِلَماَزبُردَنْنامَتهَیِجانمیگیرَد! قَلَبماَزکارکہاُفْتادبِهمَنشُوکنَدَهید؛ اِسمِاَرْبابْبیایَد،ضَرَبانمیگیرَد:))!🫀 ️
استوک عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 50 گوشیتو بزار بالا کمد آهنگ بزار کاراتو بکن آره اینم خیلی جوابه 🤌
mahsaa75 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 2480 گوشیتو بزار بالا کمد آهنگ بزار کاراتو بکن تنبل شدم🥲روزگار هم کوتاه شده سریع شب میشه کاربر قدیمی ۹۷هستم😊. مادَرَمْگُفْت:حُسِینْتِکِهکَلامَتْباشَد؛ هَروَقْتشُدےمَسْتِرُخَش؛شیرَمْحَلالَتباشَد! مِثلِیِکمُردِهکِهیِکْمَرتَبهجانمیگیرَد؛ دِلَماَزبُردَنْنامَتهَیِجانمیگیرَد! قَلَبماَزکارکہاُفْتادبِهمَنشُوکنَدَهید؛ اِسمِاَرْبابْبیایَد،ضَرَبانمیگیرَد:))!🫀 ️
استوک عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 50 ببین من خلاصه گفتمخییلیهمثلاً تمیز کردن کابینتای آشپزخونه...تمیز کردن اساسی اتاق دخترمتمیز کردن راه ... من اگه باشم از جمع کردن وسایلا شروع میکنم اونایی ک از خونه برن رو جدا میکنم چون حس خوبی داره ،بعد کابینتا ،و....
mobinamah عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 6412 تنبل شدم🥲روزگار هم کوتاه شده سریع شب میشه فردا دیگ زرنگ شو عوضش شب راختییی بیا توت فرنگی بردار🍓
نی_نی_عسلو عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 2285 خییلی کار سختیهفوق آخرش بتونم س چهار ساعت تحمل کنم 😐😐 همون ۳ ۴ ساعت بدو بدو کار کنی تمامه😄
mahsaa75 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 2480 من اگه باشم از جمع کردن وسایلا شروع میکنم اونایی ک از خونه برن رو جدا میکنم چون حس خوبی داره ،بعد ک ... تنبل شدممیخابم همش🥲 کاربر قدیمی ۹۷هستم😊. مادَرَمْگُفْت:حُسِینْتِکِهکَلامَتْباشَد؛ هَروَقْتشُدےمَسْتِرُخَش؛شیرَمْحَلالَتباشَد! مِثلِیِکمُردِهکِهیِکْمَرتَبهجانمیگیرَد؛ دِلَماَزبُردَنْنامَتهَیِجانمیگیرَد! قَلَبماَزکارکہاُفْتادبِهمَنشُوکنَدَهید؛ اِسمِاَرْبابْبیایَد،ضَرَبانمیگیرَد:))!🫀 ️