2777
2789
عنوان

اومدیم دعوت خونه پدرم هر چی زنگ‌میزنم شوهرم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1802 بازدید | 88 پست
واااای چقدر سخته واقعا اون لحظه ادم فقط خودخوری میکنه و حرص مخصوصا خانواده خود ادم چی بکم بعضی ها مر ...

هر بار خونه بابام دعوت شدیم همینطوره 

همش ی بهونه 

خسته شدم 

کاربری دست دو نفره ..خودم و خاهرم. .خاهرم اقدام برای حاملگی .خودم درگیر عشق چند ساله

خب نیاد جهنم

منو خواهرمم همیشه بی شوهر میریم خونه پدرم 

بقول بابام هر که اومد قدمش بر چشم نیمدم جهنم والا 

غصه چیو میخوری 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار خودت قاطعانه با شوهرت صحبت کن بگو اگه قراره این رفتارتو ادامه بدی حتما به بابام میگم ، ضمن ای ...

با خانوادش ک من قطع رابطم 

ولی خودش رفت و امد داره 

کاربری دست دو نفره ..خودم و خاهرم. .خاهرم اقدام برای حاملگی .خودم درگیر عشق چند ساله
حالا باین اعصاب چطور اومدی اینجا پیام میزاری .🤔🤔🤔🤔

والا دیگ اینقدر حرص خوردم 

گفتم ی کمک ازتون بگیرم

والا دیگ اینقدر حرص خوردم  گفتم ی کمک ازتون بگیرم

عزیز اول علتشو بپرس چرا نیومده .شاید دلیل داشته باشه.اگه منطقی بود که اوکیه. اگه نبود به موقع تلافی کن .من که این مدلیم .حال شما خوددانی

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊
رفیق بازی و گیم نتی و‌این چیزا 

واقعا که ادم چی میگه توهم میدونی اینجوریه خودت تنها برو خونه پدرت بگو نیست سرکاره یه بهونه بیار اینجوری میکی میاد بعد نیاد بیشتر ابروریزیه

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱