2777
2789

من عقد کردم چندماه پیش فیس فرم زدم شوهرم گفت این چیه چقد کمه رفتی موهاتو سفید کردی هی مسخره کرد بعد گفت موها خاهرم دکلرش قشنگتر شد دفعه بعد برو پیش ارایشگر خاهرم من ناراحت شدمبعد گفت شوخی کردم

حالاعروسی دعوتم مادرشوهرم میگفت تازه عروسی به خودت برس برا مراسم یا موهاتو دکلره کن یا کراتین کن منم به شوهرم گفتم مو رنگ کنم گفت اره گفتم همون فیس فرم بزنم دوست داشتی گفت بزن گفتم رنگساژش چطوری باشه برام رنگ انتخاب کرد همونو زدم بعد رفتم خونه شوهرم اصلا موهامو ندید بعد نیم ساعت مامانش اومد گفت موهاتو ببینم مبارک باشه قشنگه شوهرم با لحن بد گفت این چیه رنگ کردی کار ارایشگرت خوب نیست من دوست نداشتم انگار یاسی شده دوباره برات کم زده بغض گلومو گرفته بود اصلا یه حس بد گرفته بودم

گفتم عوضش من دوست داشتم فیس فرمم برو راجبش تحقیق کن همینه مدلش چیزی که نمیدونی نظر نده راجبش میخاستم گریه کنم بعد نیم ساعت گفت چرا یه جوری هستی گفتم نشد من یه کارزیبایی بکنم تو خوشت بیاد یا تعریف کنی گفت من شوخی کردم اخه رنگشم یکم دوست نداشتم گفتم اصلا دوست داشتن تو برام مهم نیست از این به بعد هرکار بکنم برا دل خودم میکنم نه تو هرچی میشه فقط میگه ارایشگاه خاهرم اون موهاش خوبه

میگه فقط خاهرش موهاش خوبه گفت رنگ خاهرم قشنگ بود گفتم والا من دوست نداشتم نظرت محترمه ولی من جایی که دوست دارم میرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی از شوهرت پرسیدی رنگساژ چی بزنم؟ این مدل رنگ کنم دوست داری؟؟؟؟؟؟؟؟

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
نميخوام ناراحتت کنم ولی باور کن این ب زور باهات ازدواج کردهمردا کسی ک دوست ندارن و میخوان دکش کنن ای ...

اصلا کلا اخلاق نداره حتی با مامانش صدهزار بار جلوی من با مامانش دعوا کرده حتی به بار خاست لباس جمع کنه از خونه مامانش بره بیرون

خوب گفتی ولی فیس فریم دیگه از مد افتاده، دکلره خالیم مد نیست. هایلایت کن حالا آمبره، سامبره هر چی که خودت دوست داری.

از من به تو نصیحت اصلا حرف شوهرتو در مورد این چیزا به بهودت نگیر و ناراحت نشو. من موهامو از مجردی رنگ و لایت روشن میکردم روز عقدمم دوباره روشن کردم خالا چون شوهرم تو فامیلاشون هر کی امروز عقد میکرد فردا میرفت موهاشو زرد عقدی میکرد و دوست نداشت من مثل اونا باسم حالمو گرفت که این چه رنگیه و... در صورتیکه مجردی دیده بود من همیشه موهام روشن بود با اینکه بعدش قبل خطبه کلی معذرت خواهی کرد و هیچوقتم تکرار نشد ولی هنوزم که هنوزه یادم بیفته ناراحت میشم از این رفتارش.

یعنی از شوهرت پرسیدی رنگساژ چی بزنم؟ این مدل رنگ کنم دوست داری؟؟؟؟؟؟؟؟

اره عزیزم گفتم میخام مثل مدل قبل بزنم گفت باشه بزن فقط پرتر گفتم اکی رنکساژش چی باشه گفت دودی همون کارو کردم اصلا زشتم شده باید این رفتارو انجام بده؟ باید ذوق زنشو کور کنه یا زنشو جلو خانوادش کوچیک کنه