2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بوسیدنی نیستی

9041 بازدید | 209 پست

دوستان بیایید کمک ، منو شوهرم دو ساله عقدیم خیلی همو دوس داشتیم با عشق ازدواج کردیم ، خونه ی مامانم کلا تحت اختیار ماس بماند که اصلا باهم رابطه نداریم اول گفتم خونه مامانم کلا دست ماس ک نگید شاید تنها نمیشید ، دیشب خواست ببوسه منو اونم از روی دل که من خواستم ببوسمش نذاشت منم قهر کردم اومد خودش منو ببوسه اشتی کنیم دستمو گذاشتم گفت ماچ کردنی نیستی نمیخواستم ببوسمت ، بعد امشب خونه مامانم جاریم و مادرشوهرم و مادر جاریم اومده بودن با دختر سه سالش ، شوهرم تو اتاق بود و ما پذیرایی نشسته بودیم صدای بوسیدن بچه تا پذیرایی میومد بماند که یکی دوتا نبود از اول تا اخری ک خونمون بودن بغلش و ماچش میکرد ک من دیگ حالم بد شد و حس بدی گرفتم نمیگم خدایی نکرده شوهرم خوب نیس و نظر بد داره نه ، میگم من ذهنم خیلی بد شده چون خودم خیلی اذیت شدم ، پوست صورتم صافه و بدون لکه زشتم نیستم بگید حسی بمن نداره همیشه هم باهمیم اهل خیانت نیس ولی نمیدونم چرا اینجوریه حالم بده خوابم نمیبره ،

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرده شوهرت؟چرا رابطه ندارین؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.