2777
2789
عنوان

اومدیم دعوت خونه پدرم هر چی زنگ‌میزنم شوهرم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1802 بازدید | 88 پست
تو پیامای قبلی نوشته بودی رفیق باز هست  واقعا خطرناک رفیق بازی  هرکی دوست رفیق باز بو ...

چندین بار تذکر دادم 

ولی سعی کردم ک  خانوادم خبر دار نشن 

ک حرص بخورن 

کاربری دست دو نفره ..خودم و خاهرم. .خاهرم اقدام برای حاملگی .خودم درگیر عشق چند ساله
آدم یکبار بدنیا میاد جوونی جاودانه نیست طرز فکر ها متفاوته  من شخصا شریک زندگی که بخواد باعث ...

خوشبحالت 

دو سال از زندگی مشترکمون فقط ب حرص خوردن گزشته

کاربری دست دو نفره ..خودم و خاهرم. .خاهرم اقدام برای حاملگی .خودم درگیر عشق چند ساله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندین بار تذکر دادم  ولی سعی کردم ک  خانوادم خبر دار نشن  ک حرص بخورن

بذار بفهمن همه 

یه ذره قوی باش وقتی شوهرت مراعات نمیکنه و حرص ت درمیاره تو هم مراعات نکن نذار پر رو بشه

خدایا شکرت بابت همه چی .💚

ولش کن دیگه زنگ نزن.

بی خیالش شو. هر بار رفتی خونه ی پدرت، بشینین دور هم شامتونو دوستانه بخورید. بگو شوهرم گفت سهم منو بذارین کنار خودتون بخورین! اصلا هم بهش زنگ نزن! بعد چند بار خودش آدم میشه!

تجربه نشون داده روی هر چیزی زیادی حساسیت به خرج بدی بیشتر اذیت میشی و ناموفق ترم هستی.

ولش کن دیگه زنگ نزن. بی خیالش شو. هر بار رفتی خونه ی پدرت، بشینین دور هم شامتونو دوستانه بخورید. بگ ...

اره واقعا 

همین الان رفتم شام خوردم 

دییگه زنگ نزدم 

همسرمم دیگه اخرین بار گفته ۱۱میاد نیومده

بذار بفهمن همه  یه ذره قوی باش وقتی شوهرت مراعات نمیکنه و حرص ت درمیاره تو هم مراعات نکن نذار ...

ببین خانوادشم ی طوریه ک اگر اعتراض کنم 

خودمو مقصر میکنن

زنگ بزن بپرس کجاست

جواب داد گفت ۱۱میام ک‌نبومده 

منم رفتم شام خوردم 

ب قول دوستان بی خیال 

تا ببینیم شازده میاد 

معتاد نیس? چون مرد هایی که معتاد هستن وقتی با رفیق شون پا بساط هستن خیلی بی حوصله هستن و دوست ندارن ...

باور کن خبر ندارم و از همین میترسم 

الان این خانم خوشحاله با این شوهر عزیزم گذشت زمانی که ازدواج فقط تولید مثل بود الان دلیلی نداره کس ...

تجربه ثابت کرده  ادم بد تربیت تربیت نمیشه

اینو باید قبل ازدواج فکر کنه  ببینه باکی ازدواج می کنه  به تربیتش نگاه کنه  الان ک ...

عزیزم  من سعی میکنم حرفای بقیه مهم نباشه 

اما واقعا تحت ثاثیر حرفاشونم

عزیزم  من سعی میکنم حرفای بقیه مهم نباشه  اما واقعا تحت ثاثیر حرفاشونم

چی شد گلم؟ بالاخره کی اومد؟؟؟

من میگم اگر توی اسنپه احتمالا رفته مسافر جابه جا کنه! آخه شبا قیمتا هم بالاتره و مسافرم تا دلت بخواد زیاد!