2777
2789
عنوان

اومدیم دعوت خونه پدرم هر چی زنگ‌میزنم شوهرم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1802 بازدید | 88 پست

عزیز شما خونه خانوادش نمیری حتما اوشونم لج میکنه نمیاد یا بزور میاد 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا نیاد 

راحت نیست

اصلا خوشش نمیاد

تورا حرص میخوری

بیخیال شو 

پدرمادرتوه ولوازم دیدن شون خوشحالی شامات هم بخور حالشو ببر شب هم اومد دنبالت با هاش بگو بخند بزار فک نکنه حساسی 

به یه ورط هم حساب نکن

سه تا پسر داری 

خدا بهت صبر بده منکه سرم خراب شده خررراب

داوود احمدی هیچوقت نمیبخشمت  من ب تمام چیز هایی ک میخواهم میرسم نه فورا ولی حتما  متاهل و صدالبته متعهد💍مامان دوتا پسر خوشگل
مشکل همینجاست .وقتی جایی دعوت شدین حتی خونه پدر سعی کن باهم برید اون مهمونی نه جدا جدا

ببین ابجی 

من عصر اومدم اینجا بعد زنگ زدم شوهرم  گفت شام میام 

ولی  الان پدر منو دراورده  

کاربری دست دو نفره ..خودم و خاهرم. .خاهرم اقدام برای حاملگی .خودم درگیر عشق چند ساله
واقعا که ادم چی میگه توهم میدونی اینجوریه خودت تنها برو خونه پدرت بگو نیست سرکاره یه بهونه بیار اینج ...

بخدا هربار اومدم خونه پدرم روم نشده از اتاق برم بیرون تا شوهرم بیاد 

کاربری دست دو نفره ..خودم و خاهرم. .خاهرم اقدام برای حاملگی .خودم درگیر عشق چند ساله

نه گلم من عصر زنگ زدم بیاد ببرم خودش گفت شام میام