2777
2789
عنوان

شوهراتون چه کاره ان ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 99 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارمنده  خوبیش تحصیلات و وجه اجتماعیه کارش هست  یه اداره ی دولتی  اما تنها بدیش حق ...

هرکس کار آزاد داره میخواد استخدام دولت شه، هرکس استخدام دولته تو حسرت شغل آزاد... بیخیال فقط خوبی های شغل شونو نبین

شوهر من یه مدت مغازه آجیل فروشی کار میکرد شراکتی، اینقدر سخت بود خدا بدونه. نه شب یلدا با هم بودیم نه عید، تازه عروس بودم واقعا خیلی دلگیر بود یه مسافرت نمیشد بریم. از خانواده هامون دوریم ماه به ماه نمیشد سر بزنیم با اینکه فاصله مون دو ساعته. از وقتی اومده بیرون با اینکه از نظر مالی خیلی خیلی سخته ولی از این نظر که با همیم عالیه. اونا حسرت تعطیلی های شما رو میخورن باور کن

سعدی اگه بدونه چقدر با شعراش مست میشم از خدا عمر دوباره میخواد تا چند صباحی در جوار من باشه عشق و حال دنیا رو تجربه کنه... بعله  
اره شوهر من ک بشدت ضعیف شده عصباش خودم مدام استرس دارم کار همسر من دل میخواد گاهی میاد تعریف میکنم م ...

شوهر منم خیلی عصبی شده چون سر کار باید خیلی سریع کارها انجام بشه تو خونه هم این توقع رو از ما داره همه چیز باید منظم و بدون خطا باشه 

شوهر من خیلی حادثه شده ده دقیقه که دیر از سر کار میاد من دست و دلم میلرزه یه روز پاش میسوزه یه روز از ارتفاع میفته یه روز ضربه میخوره بهش میگم ما یه لقمه نون خالی میخوریم ولی تو دیگه سرکار نرو گوش نمیده  

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

درس میخونه کار که نمیکنه..از فواید شغلش بفرما

از فواید طلبگی منظورته؟ خب ده ساله عمرشو گذاشته دیگه شده ۲۹ سالش..‌. از همه چی مونده. هدفشم آخوند شدن نیست یعنی نمی‌خواد منبری بشه و لباس روحانیت بپوشه. فعلا اسنپ کار میکنه، اگر اسنپ رو شغل در نظر بگیریم خوبیش اینه زمانش دست خودشه بدیش اینه ماشین مون مدل پایینه و خرجاش بالاست

سعدی اگه بدونه چقدر با شعراش مست میشم از خدا عمر دوباره میخواد تا چند صباحی در جوار من باشه عشق و حال دنیا رو تجربه کنه... بعله  
ایشالله ک تنش همیشه سالم باشه خدا خودش نگهدارش باشه 

ممنونم انشاالله خدا همسر شما رو هم حفظ کنه

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن