سالی یبار نمیگن بیاین خونمون ی چایی بخوریم ،خواهرم براش مشکلی پیش اومده بود چندتا از فامیلامون اومده بودن اینجا و تا دیروز نمیگفتن ما ی فامیلی ب اسم شما داریم بخاطر شام و شکمشون اومدن اینجا و جالب اینجاس ۲ نفر دعوت نشده اومده بودن اینجا و موندن و من داشتم شاخ در میاوردم، من این مدت ناراحت بودم خیلی زرد شده بود چهره ام و همونی که دعوت نشده اومده بود بهم میگه قبلا خوب بودی الان لاغر شدی ، یکی ذیگشون چون شوهرش از بابام عقده داره ،دائم زنگ میزنه ببینه خواهرم مشکل داره ذوق کنه یا چی، بعد تا از بچه خودشون ی سوال بپرسن ،سریع بهانه میارن قطع میکنن میرن، اما مادر ساده م بدبخت من ی ذره بلدنیست چیزیو مخفی نگه داره، اونشب واسه کسایی سفره پهن کرد که ب مرگ ما راضین و اصلا لیاقت ندارن ،اما گفت بیان اینجا شام بمونن ، تازه یکیشون که همونی که گفتم دعوت نشده بود از خونمون برا بچش کیک و شیرینی برد ،تروخدا حد پرو بودن چقدر میتونه باشه!؟؟؟
عزیز همین لقمه غذا رو اینا نمیدن ب ما، سالی یکبار خونشون دعوت بگیرن مارو ذعوت نمیکنن وچشمدیدن مازو ندارن،چرا؟ چون بابام زحمت میکشه و زندگیشو میسازه اما اینا عیاشی فقط بلدن
اولا شما باید خوشحال باشید ک تونستید همچین ادمای گشنه ای رو سیر کنید مخصوصا بی دعوت ها
بعدم خوب چرا دعوت کردیدوقتی این مدلین قطع رابطه کنید الهی مشکل خواهرتونم حل بشه ب امید خدا
❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگم همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️. تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️» هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگبزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️ ❤️
جاری من میریم خونش میگه ایشالا دفعه بعد شام تشریف بیارید
وقتی میاد خونه ما برای ناهار فردای بچش و شوهرش میگه غذا بکش ببرم😂
من همیشه بیشتر درست میکنم چون اخلاقشو میدونم
دیگه خودم پر میکنم میدم ببره
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
اگر خوب باشه نوش جونش اما اگر بد باشه چی، نونونمکت یک نفر بخوره و بعد نمک دونت بشکنه؟
اصلا خوب نیس جاری من
ولی من نمیتونم مثل اون گداگشنه باشم
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.