2777
2789

سالی یبار نمیگن بیاین خونمون ی چایی بخوریم ،خواهرم براش مشکلی پیش اومده بود چندتا از فامیلامون اومده بودن اینجا و تا دیروز نمیگفتن ما ی فامیلی ب اسم شما داریم بخاطر شام و شکمشون اومدن اینجا و جالب اینجاس ۲ نفر دعوت نشده اومده بودن اینجا و موندن و من داشتم شاخ در میاوردم، من این مدت ناراحت بودم خیلی زرد شده بود چهره ام و همونی که دعوت نشده اومده بود بهم میگه قبلا خوب بودی الان لاغر شدی ، یکی ذیگشون چون شوهرش از بابام عقده داره ،دائم زنگ میزنه ببینه خواهرم مشکل داره ذوق کنه یا چی، بعد تا از بچه خودشون ی سوال بپرسن ،سریع بهانه میارن قطع میکنن میرن، اما مادر ساده م بدبخت من ی ذره بلدنیست چیزیو‌ مخفی نگه داره، اونشب واسه کسایی سفره پهن کرد که ب مرگ ما راضین و اصلا لیاقت ندارن ،اما گفت بیان اینجا شام بمونن ، تازه یکیشون که همونی که گفتم دعوت نشده بود از خونمون برا بچش کیک و شیرینی برد ،تروخدا حد پرو بودن چقدر میتونه باشه!؟؟؟

تو عمرم به جز خونه بابام خونه کسی برا شام و ناهار نرفتم

مهمانی هم میرم بعد شام میرم.  مگه اینکه دعوت کرده باشن

این دور زمونه انقد بدبختی و مشکلات زیاد کسی حوصله خودش هم نداره چ برسه دردسر مهمان 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه اشکالی داره حالا یه لقمه غذاس دیگه

عزیز همین لقمه غذا رو اینا نمیدن ب ما، سالی یکبار خونشون دعوت بگیرن مارو ذعوت نمیکنن و‌چشم‌دیدن مازو ندارن،چرا؟ چون بابام زحمت میکشه و زندگیشو می‌سازه اما اینا عیاشی فقط بلدن 

تو عمرم به جز خونه بابام خونه کسی برا شام و ناهار نرفتممهمانی هم میرم بعد شام میرم. مگه اینکه دعوت ...

من اتفاقا خیلی مهمون دوس دارم اما ن اینا رو که راضی ب مرگ ما هستن و خیلی حضورشون پراز افت هست

اولا شما باید خوشحال باشید ک تونستید همچین ادمای گشنه ای رو سیر کنید مخصوصا بی دعوت ها 

بعدم خوب چرا دعوت کردیدوقتی این مدلین قطع رابطه کنید الهی مشکل خواهرتونم حل بشه ب امید خدا

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️mehranm❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

جاری من میریم خونش میگه ایشالا دفعه بعد شام تشریف بیارید

وقتی میاد خونه ما برای ناهار فردای بچش و شوهرش میگه غذا بکش ببرم😂

من همیشه بیشتر درست میکنم چون اخلاقشو میدونم

دیگه خودم پر میکنم میدم ببره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
جاری من میریم خونش میگه ایشالا دفعه بعد شام تشریف بیاریدوقتی میاد خونه ما برای ناهار فردای بچش و شوه ...

اگر خوب باشه نوش جونش اما اگر بد باشه چی، نون‌و‌نمکت یک نفر بخوره و بعد نمک دونت بشکنه؟

خدا بدترشو سرشون میده ،بسپارشون به خداهمه مشکلات امتحان الهی هستن ، ان شالله همچی ختم بخیر بشهولی ب ...

دعا کن خواهرم ،با قلب پاکت برای خانوادم و من دعا کن و تو بخواه که جواب حرفشو بهش بده

عزیز همین لقمه غذا رو اینا نمیدن ب ما، سالی یکبار خونشون دعوت بگیرن مارو ذعوت نمیکنن و‌چشم‌دیدن مازو ...

بسلامتی مشکلتون حل شد به اتفاق خواهرت برین خونشون ،حتی شده یه بعدازظهری و بگین که از شکست ما خیلیا خوشحال بودن خداروشکر خوشبخترینیم

پستی و بلندی توی همه ی زندگی ها هست

اگر خوب باشه نوش جونش اما اگر بد باشه چی، نون‌و‌نمکت یک نفر بخوره و بعد نمک دونت بشکنه؟

اصلا خوب نیس جاری من

ولی من نمیتونم مثل اون گداگشنه باشم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
بسلامتی مشکلتون حل شد به اتفاق خواهرت برین خونشون ،حتی شده یه بعدازظهری و بگین که از شکست ما خیلیا خ ...

الهی امین عزیزم،خدا از دهنت بشنوه، خواهرم حالش اصلا خوب نیست و مادرم سادگی کرد گفت بیان اینجا ،چون خرد شدنش دیدن و خیلی ذوق کردن تو دلشون