2777
2789
عنوان

شوهراتون چه کاره ان ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار شوهر منم پراز استرسه البته درامد کمیم داره

وای این استرس خیلی بده روی همه جنبه های زندگی تاثیر گذاشته روی خوابشون اخلاقشون خورد و خوراکشون

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

کارمنده 

خوبیش تحصیلات و وجه اجتماعیه کارش هست 

یه اداره ی دولتی 

اما تنها بدیش حقوق پایینش هست 

دوتا از دوستام همسراشون شغلشون آزاده (یکی مغازه کوچیک الکتریکی داره یکی گل فروشی)

اصلا قابل قیاس با کار دولتی نیستن 

شوهر منم فرهنگیه بقیه روزم تا ساعت ۱۱،1۲شب مغازه دیگه وقتی برای ما نداره🙁🙁

بابای منم 

وقتی دو سه تا شغل دارن وقتی برای خانواده نمی‌مونه 

یه روز که عصبانی شدم گفتم تو اگر به خاطر پول و زندگی آینده ما میری جون میکنی آقا ما نخواستیم بیا بسین تو خونه🥺

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام
خوشبخت باشید همیشه

ممنونم عزیزم ان شاء الله شما... دعا کنید زودتر تموم شه بتونه کار خوب پیدا کنه

سعدی اگه بدونه چقدر با شعراش مست میشم از خدا عمر دوباره میخواد تا چند صباحی در جوار من باشه عشق و حال دنیا رو تجربه کنه... بعله  
وای این استرس خیلی بده روی همه جنبه های زندگی تاثیر گذاشته روی خوابشون اخلاقشون خورد و خوراکشون

اره شوهر من ک بشدت ضعیف شده عصباش خودم مدام استرس دارم کار همسر من دل میخواد گاهی میاد تعریف میکنم من یکی دوروز میرم توخودم اولا افسرده شده بود