کاش بتونیم بهم احترام بذاریم و بغض و کینه رو دور بریزیم. دل کسی رو نشکونیم ما که همو نمیشناسیم قضاوت نکنیم.زخم زبون بده
از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فوایدش این ک درسش تموم شه ۱۰تای حقوق منو شما میره توجیبش
تصورتون کاملا اشتباهه
ما تو خانواده طلبه نداشتیم نمیدونستم شرایط چطوره. ببین اگر کسی زبون داشته باشه + پارتی و دنبال پول باشه آره... همونه که میگی که البته این توی هر شغلی جوابه. ولی باید بگم تو حوزه یه سری جریانات فکری هست که طلبه باید فقیر باشه باید قناعت کنه نباید دنبال مال دنیا بره هرکس دنبال پول باشه آدم خدانشناسیه و از این حرفای صد من یه غاز که فقط باعث بدبختی میشه نه چیز دیگه... شوهر من و خیلی از دوستاش بخاطر همین حرفا و تاثیرات الان تو مشکلات شدید مالی افتادن، حالا اون اساتید نیستن که بیان جواب بدن. عمرشون رفت با این تفکرات پوچ... اون عده ای که میگی یک درصد جامعه طلبگی ان، حقیقت چیز دیگست
سعدی اگه بدونه چقدر با شعراش مست میشم از خدا عمر دوباره میخواد تا چند صباحی در جوار من باشه عشق و حال دنیا رو تجربه کنه... بعله
نه اصصصلا من نمیسازم با قاضی شدن! که دیگه بره تو قعر جهنم؟ آدم ممکن الخطاست واقعا نمیشه بر اساس عدالت قضاوت کرد کار هرکسی نیست... تو فکر معلم شدنه. آموزش و پرورش
سعدی اگه بدونه چقدر با شعراش مست میشم از خدا عمر دوباره میخواد تا چند صباحی در جوار من باشه عشق و حال دنیا رو تجربه کنه... بعله