2777
2789
عنوان

شوهراتون چه کاره ان ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 99 پست
شوهر من الان که متاهل شده فهمیده چقدر حماقت کرده... همون اساتید خودشون تو بهترین خونه ها مینشستن و ب ...

اینا همش حرف یه سری ادمه ک میخوان جیب خودششون بیشتر پرشه شوهر شمام اگه مث خیلیا باش راحت میتونه درامد میلیونی داشته باشه و بااین حرفا گول نخوره ولی اگه نیس تادیر تر نشده به فکر راه باشه اخه کجای قران گفته بی پولا دیندارن والا ب نظر من بی پولی بدتر ایمان ادمو ب باد میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه طلبه ها ناراضی آن چرا اعتراض نمی کنن؛اعتراض هوشمندانه..

خب مسئله اینه ناراضی نیستن😂 اینقدر از این حرفا تو مخ شون کردن دارن همینجوری زندگی میکنن... ما دیگه یکم فاز روشنفکری و مال دنیا 😂 برداشتیم. وگرنه میگم که... تو مغزشون رفته طلبه باید فقر رو با آغوش باز بپذیره. سن کم اکثرا ازدواج میکنن و زود هم بچه دار میشن حالا دیگه مهم نیست براشون پول دارن یا ندارن.همسایه ما بنده خدا تو زیرزمین داره زندگی می‌کنه دوتا بچه داره واقعا بنظرم خییییلی سخته... هنوز وسایل اولیه زندگی رو ندارن مثل لباسشویی یعنی نتونستن بخرن. خیلیاشون همینن

سعدی اگه بدونه چقدر با شعراش مست میشم از خدا عمر دوباره میخواد تا چند صباحی در جوار من باشه عشق و حال دنیا رو تجربه کنه... بعله  
خب مسئله اینه ناراضی نیستن😂 اینقدر از این حرفا تو مخ شون کردن دارن همینجوری زندگی میکنن... ما دیگه ...

من چقد حرص میخورم این چیزارو میبینم جهالت تاکجا اخه ادم عاقل پیش خودش نمیگه پس چرا خودشون فقیر نیستن

من چقد حرص میخورم این چیزارو میبینم جهالت تاکجا اخه ادم عاقل پیش خودش نمیگه پس چرا خودشون فقیر نیستن

بعضیاشونم واقعا هستن. فقر شونو توجیه میکنن

یعنی میگن کسی که دنبال دین رفت دیگه باید فقیر باشه

از هردو دسته دارن هم پولدار هم غیرپولدار... اونایی که میرن تو کار دفتر عقد و ازدواج یا به قول دوست مون قاضی و بازپرس اینا وضع شون خیییییلی خوب میشه وگرنه با منبر رفتن و روضه خوندن کسی میلیاردر نشده

سعدی اگه بدونه چقدر با شعراش مست میشم از خدا عمر دوباره میخواد تا چند صباحی در جوار من باشه عشق و حال دنیا رو تجربه کنه... بعله