2777
2789
من سه ساله دارم قلمچی امتجان میدم ترازم دهم و یازدهم بین ۶۰۰-۶۴۰۰ بود تابستون میانگین ترازم ۶۵۰۰ بود ...

ببین اگر تراز آزمونت پایین شداصلا نگران نشون.برا منم پیش اومده بود اون جانع هاش رو یکدفعه خراب کنم.الان تا کنکور وقت زیاده.همه سعیت رو بکن.مهارت آزمون تستی دادن یواش یواش در طول زمان به وجود میاد.فقط تلاش کن.نزار اینکه آزمونی رو خراب کردی باعث استرس بشه.چون بدتر نمیذاره درس بخونی.به جاش دنبال حل مشکل باش

برای زنده بودن دلیل آخرینم باش🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کاری ک میتونی بکنی تحلیل ازمونه ی جوری انجام بده ک اگه یه ماه همون ازمونو گذاشتن جلوت بتونی ب ...

خداروشکر همون روز تحلیل میکنم از اول اونایی کع نزذم و غلط زدمو چند بار حل میکنم

ممنونممچطثری ترازم بیشتر شه ؟

تکرار کردن خیییییلی مهمه.تمرین و تکرار.

بعدشم حواست باشه درس خوندن و تست زدن باید در کنار هم باشه.

اونجور که فقط درس بخونی و تست کم بزنی خوب نیست.

اونجور هم که فقط تست بزنی درس نخونی خوب نیست.

خواندن و تست زدن در کنار هم باعث میشه مفهومی یاد بگیری.

برا خودت هم نکته برداری کن.مطالب مهم و فرمول هارو یادداشت کن.

چن تا تست میزدین روزانه؟

راستش من تعداد تست هام رو حساب نمیکردم.

تعداد تست به خیلی چیر ها بستگی داره.مثلا تازه اون درس رو شروع کرده باشی بیشتر وقتت برا خوندن میره.

اگر قبلا خونده باشی و بخوای دوره کنی خوب قطعا تعداد تست بیشتری میشع زد