2777
2789
عنوان

شوهراتون چه کاره ان ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 99 پست
استاد دانشگاه و مدیر استخر و مربی تیم ملی نجات غریق و شنا  من راضی نیستم زیاد هیچ وقتی برای م ...

بابامو گفتم مجردم😬

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام

طلبه‌س، البته هنوز درس میخونه

خوبیش اینه درس هاش روی اخلاقش تاثیر داره و خوش اخلاقه، حلال حروم شناسه

بدیش اینه حقوق خیییلی کم، درس ها اجازه کار دیگه بهش نمیدن از نظر مالی سخت مونه، تهشم فحش شو ما میخوریم

سعدی اگه بدونه چقدر با شعراش مست میشم از خدا عمر دوباره میخواد تا چند صباحی در جوار من باشه عشق و حال دنیا رو تجربه کنه... بعله  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیشخوان دولت 

خوبه 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خوبه ک  بابا

ن همش باید سرکار باشه خب😂

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

روغن موتور ماشین میفروشه. بديش اینه که کارش خیلی پول خوره داره هرچی درمیاره بازم جنس باید بخره.نمیتونه کارش و ول کنه به کارگر اطمینان نمیشه کرد.واسه همین هم نمیتونیم خیلی مسافرت بریم.خوبیش هم اینه که هم کار داره هم درآمدش خوبه هم تو کسبه شغلش شیکه

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  
حراست وزارت بهداشت خوبیش اینه که میتونه به مقام های بالاتری برسه .و دو روز خونست 

دو روز خونست یه روز وزارت بهداشت 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
ععع مغازه چی؟ ما میخوایم مغازه بزنیم میشه بگی درامدش چطوره؟ تهرانین؟ تازه زدین؟

سوپری

فعلا اصلا خوب نیست

اگ پول دارین مغازه بخرین و از خودتون باشه اره خوبه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

نامزدم مهندس معماری

پیش باباش کار می کنه 

خیلی از درآمدش خبر ندارم🤭

مراقب تایپ کردنت باش پشت هر اکانتی قلبی می تپه🫀کاربرری سوم😭🤣🥴♥️🙃🙂